Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Farmerama _ ingyenes farmos játék online - Google Chrome 2025. 08. 14. 14_53_07.png
    Letudva.

2. .dina1.

.dina1. Törzsjátékos

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

A tenyésztős nekem is kész.

4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    A Tenyésztőssel én is készen vagyok. :D
    Szép álmokat mindenkinek!

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Kicsit fura, de felébresztettem mindenkit. :D
    Jó éjt! ;)

Fätum, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Üdv mindenkinek, nyaralás letudva...nem semmi időnk volt xDSzép napot mindenkinek

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Dögmeleg, és már az éjszaka is. Muszáj volt kondizni, mert nem tudtam aludni. Olikámban sincs semmi aktivitás. Rittyentek egy tojásos lecsót. Kész a tanítós event is. A pecásból még hiányzik valami.

Szavaztam, semmi változás.

Zene

Üdv itthon. Azért nem sültél ropogósra, ugye?

Ügyi vagyol.

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Vigyáztam magamra...igaz felhőmentes nyaralás volt :)

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa és Kuzdern kedveli ezt.
  10. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Sziasztok kedves gazdák!
    Hosszabb kihagyás után visszatértem ismét! Lett egy állatorvos asszisztensi végezttségem, de sajnos nem tudtam elhelyezkedni a szakmában, mert az egyetemistákat preferálják. Jelenleg a jogosítvány megszerzésébe kezdtem bele,de most nem szeretném abbahagyni emiatt a játékot. Mindig próbálom felvenni a ritmust és én mindig is lassabban haladtam az eventekkel, a mostani is így lesz, de legalább hozzá tudok szagolni. Nekem nagyon tetszik.
    Sajnos egy szomorú esemény is visszahúzott a játékhoz egy régi régi fórumtársam meghalt és nagyon hiányzik. A fotó ami a nevemnél látható ezen a fórumtalálkozón készült sajnos már csak hárman maradtunk. Miközben itt írogatok és aratgatok közelebb érzem magamhoz őket! Nagyon szeretem ezt a játékot. Sosem tudtam igazán elengedni. Mindehhez pedig társul egy jó kis fórum olvasgatás/beszélgetés is akkor még boldogabb vagyok!
    Holnap, illetve már ma Megyek fodrászhoz csinálom a kreszt és persze benézek ide is. Puszi mindenkinek

Fätum kedveli ezt.
  11. Dr_Apja

Dr_Apja Utánpótlás-írogató

halihoó!
    6 nap hamar elreppen, mint gólyák a kéményről. :D