Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hoppá ..már is egyet bakiztam...:eek:az előbbi írásomban....nem most pénteken kezdődik a szigeti munka folytatása mint most azt vártam. Jövő héten péntektől...:sleepy: úgyhogy javítom...akkor ma ezt nem kell csinálni.;)

-Anyu-, jófarmerlány, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  2. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok! :)

Először is jobbulást! Nagyon tud fájni az ilyen vágás . :(
    Jók a muzsikáid. :inlove:
    Persze,hogy ölelgettek...reggel,napközben és alvás előtt is :D :inlove:
    Nem tudom fagyasztva lehet e kapni,de kész süti van több változatban is. Én mg soha nem kóstoltam.
    Pár hónapja elém rakta a párom anyuja a receptes újságát mutatva ezt a sütit,hogy azt szeretné ha szülinapjára elkészíteném.
    Párom egyik nap volt náluk és kérdezi az anyukája,hogy akkor a Julcsi csinál tiramisut?
    - Mondja a párom,hogy nem.
    - Kérdi,neem?o_O
    -Mondja emez megint,hogy nem.
    -Kérdi anyuja,hogy akkor képviselőfánkot?
    -Nem.
    -Krémest?
    -Nem. Azt készít,amit megbeszéltetek.
    -Ééén megbeszéltem már valamit???
    -Igen.
    És basszus nem árulta el a párom,az anyuja meg azóta is azon gondolkodik mit beszéltünk meg xD
    Szegénykém elfelejtette. Majd jól meglepődik. :)
    Amúgy így kéne majd,hogy kinézzen :
    upload_2023-7-28_17-0-48.jpeg
    Háát,kíváncsi leszek. Már másfél órája fől a sürített tej és a krém is hül. Lassan kezdem a tésztát. :)
    -
    Szellőcske,köszönjük az összefoglalókat. :inlove:

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szerintem ma-holnap a végére érek az eventnek, már csak játszanom kell. A tanyán rendet raktam.

Még jó, hogy segítség! Köszönöm!
    Kíváncsi vagyok, hogy sikerül ez a macerás csoda. a sérülést túlélem.

4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Ui.
    A Bahama főfarmot NEM learatni 14 óráig annak, aki csinálja a Nyári játékok eventet!!
    Holnap indul a 3. rész, 14 órakor!

Utoljára szerkesztett: 28.7.23
    -Anyu-, cili53, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Bahán megnéztem, mit ültettem és amikor beléptem, röppentek is fel a fák. :D Már most tudom, hogy a hétvégi indulásánál 0, azaz nulla felröppenőm lesz. :D
    Tessék figyelmesebbnek lenni apjánál. ;)

-Anyu-, jófarmerlány, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  6. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!
    Elkészült a süti :D
    Katt rá és megjelenik nagyba is:inlove:

Apjuk,én is így jártam..csak nálam hibiszkusz volt a földeken,pedig olvastam itt,hogy mi lesz :D
    Korán reggel arattam és ültettem ixorát szupertrágyázva 8)

Utoljára szerkesztett: 29.7.23
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel még el tudtam menni sétálni, de hazafelé már olvadoztam. Nem kapcsoltam be a kondit indulás előtt, gondolván, hogy nmlesz rá szükség.... hát jó nagyot tévedtem. A gyerekek mennek a tóhoz, én maradok házpásztornak. Az evetet tegnap befejeztem, eljátszottam a gazokat, amit akartam kiszedtem a boltból. Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben.

Megyek szavazni.

Zene (sajnálom):

Jó, hogy valaki figyel is... :). Köszi.
    Akár én is lehettem volna....
    Húúúú! Gratula, ez csuda finomnak tűnik. Kíváncsi vagyok az anyós reakciójára....

Figyelem!
    Bahás event segítség genka53tól

Utoljára szerkesztett: 29.7.23
    **jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!
    Most felismertem magam. :D

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  9. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép napot! :)

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

halihoó!
    1000 ládát akartam nyitni, még jó, hogy félre ütöttem egy nullát. :D

11. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, szellorozsa, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép vasárnapot!
    Jövök szavazni... Most lehűlt kissé a levegő, úgy 24 fok körül van. Megyek sétálni...:p
    A marlenka nagyon finom süti, kapható GM. változatban is...Mézes-diós-csokis puha piskóta. Isteni.
    Jeje babám! Minden elismerésem, nagyon ügyi vagy!:inlove: Mama biztos nagyon fog örülni...;)Én készen veszem, mert imádom...:wuerg:xD:p
    Jók legyetek.:)

**jeje**, szellorozsa, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Sajna ez 1 kicsit túlcsordult 8)nem is tudom, miért kell még mindig a sima pöri darab számát limitálni o_O

-Anyu-, **jeje**, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Már megint dög meleg van, de reggel még tudtam sétálni egy órácskát. A hétvégi event kész. Jó, hogy a felhőt meg lehetett szerezni az utolsó eventtel. Visszarendeztem a tanyát, termelgetek. Nem tudom, ez az ugráló krokodil az 5x aratás után is adja vajon a röpi bónuszt?

Megyek szavazni.

Zene:

Én is inkább veszek, mit sütök. ;) Remélem ide is jön egy kis hűsi.

15. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok!

Nálunk elég jól lehűlt a levegő 25 fok, nem kell légkondi:) tegnap délután szakadt az eső és sütött a nap:)
    ezt fotóztam eső után:)

Azt hiszem én sem fogok Marlenka tortát sütni,:) gratula Julcsi ügyes vagy:)

Reggel kiraktam 14 db piccolót: 2 farmomon hát a magasabb szinten ......... hát nem vagyok elájulva:oops:

a 234 szint : 1 db Farmaranyfa, 4 db varázskalap, 1 végtelen kincskeresés, 1 db jack ajándéka, 2 db Ingrid tanítványa, 1 db levéltánc,
    2 db virágos dallamok 2 db élőholt kincs:)

a 237 szint : 4 db havermackó:( 3 db pogó show:( 1 db multitaszking zseni 1 db levéltánc 1 db ingrid tanítványa, 2 db élőholt kincs,
    1 db végtelen kincskeresés és 1 db gyepek ura ...... ettől csak jobbat mindenkinek:)

Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez:)

-Anyu-, **jeje**, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  16. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép napot!

-Anyu-, **jeje**, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Szia Cili :)
    Én az idén még nem láttam szivárványt, de a Te képed nagyon jól sikerült.
    Azért én simán elfogadnám a nagyobbik farmod piccoloinak tartalmát, az szerintem nagyon jó lett :),
    Nekem is van vagy kilenc, de még nem raktam ki őket. Eddig örültem, hogy átverekedtem magam a feladat- és event-tengeren sikeresen :( Megállapítottam, hogy kicsit sok volt a jóból .. de majd pihi is lesz remélem közben.
    Ellenben kitettem a bahára a 30 titokfát amit a csomagban kaptam és nem lepődtem meg rajta, hogy nem kaptam még egy új fát.. még kell pár darab a gazdakörbe belőle, aztán elmondhatom, hogy újra üres a gköröm :)

Ebben a programdzsungelben leginkább a tenyésztést élveztem, jól esett és jól is sikerült, a képen itt van az eredménye.

Természetesen szavaztam :)

Mindenkinek szép álmokat, jó éjszakát és sikeres új hetet [​IMG] kívánok :)

-Anyu-, **jeje**, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Tegnap estefelé nagy dérrel-durral jött valami, és esett 5 csepp eső. Vajúdtak a hegyek és egeret szültek. Megint dög meleg van, ráadásul párás. Mosom a takarókat, gyorsan száradnak ebben a melegben Főztem egy kis vegyi gyümit, no nem páleszt, levest. ;) A tanyámon béke van, a gyopin nem vagyok hajlandó mérgelődni.

Megyek szavazni.

Zene:

Szép szivárványotok volt, és ügyesen fotóztál. A kicsiden nagyon jókat kaptál a piccolóból, a nagyon, akár én is kaphattam volna. ezeket. Csupa haver, élőholt, pockos, levéltánc, pogó...
    Nagyon jól sikerült! Gratula. Eljátszottam több mint 2000 zubijuhot, és a második sorban a baloldaliból lett egy 5db, meg egy gazdag. Hoztam a formámat.

Következő tenyésztőshöz súgás Sali~*.*tól

Utoljára szerkesztett: 31.7.23
    -Anyu-, **jeje**, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  20. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok!

Nagyon kellemes idő volt ma sem kapcsoltam be a légkondit:)

Szia Gyöngy:)

Nagyon jól sikerült a tenyésztésed, én ma tenyésztettem, meg se közeliti a Te eredményedet:( csupán 1 db zombirkanyíró állomás 4.szintet sikerült építenem./

Most látom hogy a piccoló eredményeknél elírtam a szinteket :( /egy tízest csaltam/
    a kisebbik farmom 243 szintű: cecillia53
    a másik farmom 247 szintű : cili53

Nagyon jó a muzik nagy kedvenc:)
    Kösz a súgást a tenyésztőshöz:) ma nem volt időm olvasni:(

Megyek szavazni a hétvégén elmaradt:(
    .

-Anyu-, **jeje**, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.