Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszi hogy hoztad a tenyésztőst én is terelgetem őket mindjárt befelé :)
    Szavazok..
    Hát még ilyet !!!!! MINDENKINEK ÍRTAM ...
    és csak az utolsó Emeséé maradt meg o_O
    Írtam milyen szép a szivárvány..milyen fini a süti...milyen jók a tenyésztések...
    meg Elpazarlása a láda nyitásban a sok jó trágyának;)xD
    Milyen jók a zenék..stb. stb...és nem maradt meg bocsájtsatok meg nem írom le mégegyszer:(:inlove:

Utoljára szerkesztett: 31.7.23
    cili53, **jeje**, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  3. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép hetet mindenkinek! :)

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kellemes volt a reggeli séta, meleg van, de nem ezer fok, és fújdogál egy kis szellőcske. Csavarogtunk a húgommal egyet a városban. a tanyán béke és nyugalom. Termelgetek.

Megyek szavazni.

Zene:

Nem baj Szellőcske! Értjük így is ;) Beraktam 132 tenyésztést, majd reggel learattam :wuerg:.

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok :)
    Oda se neki, én most néztem át és cápákat raktam be:( Megkérdeztem tőlük akarnak-e repülni, de azt felelték nekik tökéletesen megfelel a tengervíz... szeretnek úszni..xD:cry:xD Na most egy ilyen elutasításnál vagy learatom mindet, vagy úgy hagyom az egészet ahogy van. A második variáció mellett döntöttem. Talán meggondolják magukat és jó lesz a cápa is :)
    Szavaztam.
    További szép napot kívánok mindenkinek:inlove:

Galadriel, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  6. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Szóval...igen jól sikerült a süti. Anyós majdnem elsírta magát. Meghatódott szegénykém,hogy amit egyszer mondott...így megjegyeztem és megleptem. Mondta,hogy boltba is lehetne árulni. Melóhelyre is vittem két munkatársnak,ők is mondták,hogy fergeteges lett. Így már megérte a munkát. :)

Én sem vagyok se nagy sütiimádó és a sütikészítésért se vagyok oda. Csak amikor megkérnek,akkor megpróbálom elkészíteni. Aztán általában sikerülni szokott. :D
    Mondtam a páromnak ha nem sikerül akkor veszünk egyet készen és ráteszem a tálcára mintha én csináltam volna :D

Tegnap este megint összedobtam egy tortát.Piskótából duplán készítettem...így csináltam egy gyors csokikrémet hozzá és hamar kész is lett.Így is isteni finom lett :D

Nahát,mennyi ideig gyűjtesz ennyi ládát össze??? o_O
    Én pár naponta nyitogatok :D
    -
    Cili,a farmaranyfa szuper..és az is csoda ha azt kapunk. A másik helyen..hát igen,szokásos kapományok... o_O
    Nekem 6 piccolo volt. Egy a kárpótlás, egy a kalendárium és négy az eventből. Ezekből lett két multitaszking zseni, két élőholt kincs, egy pocok légyfogó és egy gyepek ura. :D
    -
    Szombat délután mentünk párommal csavarogni Pécsre. Sétáltunk jó nagyot,aztán ebédeltünk és mentünk moziba is.
    Vasárnap mentünk felköszönteni anyuját. Tegnap pedig megint mentem Pécsre talizni lányommal. :inlove:
    Nem sokat farmoztam,nem is hiányzott. Kicsit meguntam a dominózást.:wuerg:
    -
    Szellőcske,nekem se szokott nagyon sikerülni az efféle összevonás,ezért használom ritkán.xD
    -
    Gratulálok a sikeres tenyésztésekhez mindenkinek! :)
    A bakik pedig...már megszoktuk az ilyesmit itt a farmon xD
    -
    A zenék szuperek!:inlove:
    -
    Szavazok! :)

Utoljára szerkesztett: 1.8.23
    -gyöngy-581, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem gyűjtöm, valahonnét mindig jönnek. :D Nem nézegetem mennyi ládám van. Közben nyitogatom, ha valami hiányzik.
    Egyszer majd azt akarom, hogy kinyitom az összeset, persze akkor nem nézem meg, miből mennyi jön és megy a levesbe. :)
    De ez még odébb lesz.

Galadriel, -Anyu-, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  8. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Szia!
    Ne,ne..nem szabad sokat nyitni egyszerre,ha megy a levesbe! Kár érte. :)
    Pl a trágya eventekkor horror áron megy a piacon...na és ugye event mindig van :music::wuerg:xD
    -
    Hoztam én is egy kis muzsikát...kicsit más,fiam mutizta:inlove:...nekem nagyon bejött 8)

-gyöngy-581, Galadriel, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Képzeld, nálam minden héten van event. :D ;) Próbálok figyelni a nyitásokra, csak néha kapkodok az a baj. Ez az egyik gyengeségem. :D
    Na itt most meglepődtem, mint amikor meghallottam, mennyit keres hetente Szoboszlai. Aztán eszembe jutott, hogy változtak a jutalmak.

**jeje**, Galadriel, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Képzeld el nálam is sőt van úgy, hogy 3 is van egyszerre. Nem egy játékkal játszunk véletlenül?
    Holnap megkapjuk a kedvenc eventem ismertetőjét... már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit fogunk kapni az új szezonban.. Pletyka elvonási tüneteim vannak. pl hiányoznak az előzetes szezonképek, de nagyon. :cry::D:cry:

**jeje**, zsani_apja, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, Kuzdern, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  12. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok! :)

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel még kellemes vot az idő, de most már horror meleg van. Reggel séta, most tornaóra. Kinyúltam. Az ebéd hideg gyümileves, csirkepori nokedlival és koviubival. Azt hiszem eventelek a felhők miatt, de nem fogok megszakadni. Jajjjjj! Rettenetes mennyiségű gaz, meg felröpi kell, szóval még agyalok.

Event
    Segítség, an-csikatól

Megyek szavazni.

Zene:

Kíváncsi vagyok a repülő cápáidra. Én már póruljártam.
    Érdekes ez a zene. Hogy én hányszor járok úgy, hogy megy pöri, vagy a trágya a mosásba! Nem mindig tudok odafigyelni, főleg, ha végignyitogatom az egészet...
    Ki az a Szoboszlai :wuerg:o_O?

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  14. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok!

Nálunk 27 fok elég kellemes az idő, én ezt nagyon szeretem, légkondi nélkül is elviselhető:))

Az eventet én is csinálom bár a különböző érési időket nem szeretem:(

Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó, a válogatott csapatkapitánya, a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása. 2017 októberében a The Guardian a világ legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolta, majd 2019 márciusában a goal.com az 50 legtehetségesebb csodagyerek 21. helyére rangsorolta:)
    A Liverpool FC nem hozta nyilvánosságra Szoboszlai Dominik szerződésének részleteit, de a brit sajtó szerint a magyar játékos heti 100 ezer fontot (kb. 40 millió forintot) keres a klubnál.
    Sikeres eventezést aki csinálja:)

Hétvégén csere, ha valaki valamit keres.... hátha tudok segíteni....

Megyek szavazni:)
    .

Utoljára szerkesztett: 2.8.23
    **jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!
    Nem kell ismernünk, csak kicsúszott a kezem közül. :D Pont egy szomorú hírt hallottam, utána pedig berakták őt. Picit elpattant az agyam hirtelen, de aztán helyre pofoztam magam. :D ;)
    Szia!
    Utána jártam, tényleg aktívak vagyunk egy játékban. :D ;)
    Én nem nagyon várok már semmit, csak tudomásul veszem. :)

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

Sziasztok!

zsani_apja, -Anyu- és Galadriel kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Kedves **jeje**!
    Jöttem, hogy felköszöntselek, kívánok még sokat és nagyon boldogot, jó egészségben!
    Isten éltessen sokáig!
    :inlove:;)

18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Jövök szavazni, meg olvasni. Event nálam is kimarad,:sleepy: ezt most komolyan gondolják? Közel 100 ezer eventgazt letermelni????? :oops:-.-Pffff.
    ************************************************************************************************************
    Drága Jeje babám!
    [​IMG] Kívánok nagyon sok boldog születésnapot!:inlove:
    Szép 7 végét. Jön a csere, ki mit keres?

jófarmerlány, **jeje**, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel kellemes volt az idő, de már megint meleg van. Ebédre gyümileves sajtos cukkini, mártogatóssal. Várom az eventet, bár még mindig sokallom gazt meg a röpit.

Megyek szavazni.

Zene:

**jeje**:
    Boldogságos szülinapot itt is!

Köszi a tájékoztatást. Hallottam erről a fiúról, de nem vagyok focirajongó.
    Hát igen. Főleg az itthoniak érdemtelenül kapnak vagyonokat.

jófarmerlány, **jeje**, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  20. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Húúú, hosszú idő óta először, de én is nagyban készülök a mai eventre. :inlove: Nem tudom, hogy én maradtam le ennyire vagy mostanság tényleg mindig ennyi event növény kell, de kicsit sokallom. A csillagot adó felhőt jó lenne megszerezni, mert jó lenne végre kiváltani a Gyopárt is... de meglátjuk meddig jutok el. Csinálgatom, aztán kiderül majd.

jófarmerlány, **jeje**, cili53 és 4 más kedveli ezt.