Négy láng csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Pont most végeztem 20db szürke az ugrások és a visszakapott alapállatok miatt 200 alapállat és 150 körüli táp elég volt! Tudom ennyi sincs mindenkinek de biztatóbb!:)

gyfa, -orgona-, icus08 és 14 más kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Már elnézést, de hol szerepelnek a tárgyi nyeremények? Én is elolvastem az event előzetest, de ott csak a csp-ét , tp-ét ill BHtp-ét láttam és a felhőt a kitevőkkel. Valami elkerülte a figyelmem?

3. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Egyáltalán nem adom fel, egyelőre kivárok, hát ha megszánnak minket egy Boommal, illetve a piacot is megvárom.:) Amúgy amit mondasz az egészen jól hangzik..ha arányosan csökken az FA (már pedig tapasztalataim szerint csökkenni szokott), az még egy járható út lehet.:) Na, kíváncsi leszek, kis izgalmas event ez.:) Tudom, hogy nem ide tartozik, meg ezt nem is csak neked szánnám, de mióta Varun átvette a gyeplőt nagyon változatos és különleges eventek érkeznek, tele jobbnál jobb meglepetésekkel.:)

-skorpio1977-, nyuszika215, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  4. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Már írtam máshol is egy kis keveréssel kevesebb is elég 1 tarka+3 sima=szürke (elég gyakran legalább is nekem );)

taga1, Gio, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Tenyésztek, tenyésztek szorgalmasan. Most miért ne ugrana egyből 2-t a magyar tarka marha. Nem szürkülök, hanem sárgulok :) Na nem az irigységtől. Viccet félretéve 6 db szürkemarhám volt a pajtában, vettem kettőt, a többit tenyészteni próbálom. Már 13-nál járok :) Közben a gazdakörikből nyerek szupitápot. Mert akarok minden nyereményt :) Megküzdök érte, csakazértis ;)

Peszi2, taga1, ERZSI051949 és 19 más kedveli ezt.
  6. nektarin

nektarin Fórum-zöldfülű

nézd végig az ismertetőben a Videót és minden plussz nyereményt látni fogsz, ami nincs a táblázatban.

Gio, MamaMeseKertje, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. Tibor770

Tibor770 Utánpótlás-írogató

Van arra remény, hogy szombaton lesz egy rendkívüli Baby Bumm, ha már kell tenyészállat is?

8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

9. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Jól értem, hogy ha minden lámpást meggyújtok akkor minden nyereményt megkapok?
    köszi

10. benikemark

benikemark Utánpótlás-írogató

Csak nekem tűnt fel, hogy munkás kuponok nincsenek a nyeremények között, vagy elnéztem valamit?

11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nincs rá remény.
    Igen, a videón látszó nyereményeket is.

12. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Köszönöm, én is úgy gondoltam :)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  13. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Az olak most sem adnak felröppenöt?

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A tesztelések alapján minden ad felreppenőt, az ólak is.

15. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Köszönöm, akkor maradnak az olak.

16. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Elkezdtem a tenyésztést, nagyon remélem, hogy igazad lesz és lehet majd kapni a piacon belőlük.

17. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Valóban nem könnyű, de jelentem, megcsináltam néhány óra alatt, úgy hogy 1 db volt csak. Kb. 120 szupertáp ment rá, mert sokszor adott sima tehénre is szürke marhát és háromszor ugrott alpesire is, most abból is van 4 db és kész a 20 db szürke marha.

-orgona-, Gio, nyuszika215 és 4 más kedveli ezt.
  18. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Ááá, nincs szerencsém: miért nem szólsz, hogy még ne tereljem a 6 db marhámat a piac felé 150 ezerért? :cry: (küldhettél volna egy madarat ;):music:). Persze, hogy azonnal megvették... 3 millió helyett csak 900ezer hasznom lett :cry:xD Célom a full-event. Taktika: kedd-csütörtök minden nap 20-tól 23 óráig sálgyűjtés. Pénteken munkaszüneti nap, előnybe kerülök, szombaton mindent szépen, kényelmesen beadok.:inlove:

19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Megcsináltam!!!! 20 szürke marha letenyésztve :) Várom az eventet :)

kisszakács75, Gio, nyuszika215 és 11 más kedveli ezt.
  20. bonita333

bonita333 Rutinos

Adj Isten Gazdák :)
    Ti az ólakat kint hagytátok ???? Nem esünk ismét csapdába a felröpivel ??? Nehogy úgy járjunk, mint az előzőnél, hogy csak a növények és a fák adják a röppentyűt :) deeee kétszer egymás után csak nem szívunk ugyanazzal a szituval :) :) :)
    Kedves gazdatársak - bár írhattam volna, hogy gazdag társak :) ...reggel aludhatunk tovább, nincs aratás, ól takarítás :) :)
    Pihenhetünk :) Legalábbis online :)
    Felröppenőkben és bőséges termésben gazdag pihentető csodával tarkított éjszakát kívánok mindnyájunknak :)
    Aludjunk, hisz: "....holnap új nap virrad"

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.