Négy láng csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ne tenyéssz most, lesz boom. Ha rosszul értettem drága jósunkat, még utána is tenyészthetünk.:D

2. pityogo

pityogo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Igazad van! Tényleg csak azt látni. még utána nézni sem lehet mindig, mert a lista ami jelzi csak a legutolsó félröppenőket és beérkezőket jelzi 1-2 órával előbbit már nem mutatja. Mindenkinek további szép estét és sikeres eventet.

Lindus1226 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Én annyira féltem, hogy beszippant a piac :wuerg: így a legelső lépések egyike volt a szürkék beadása! Viszont a sálakra olyan nagyon ráizzítottam, hogy a főfarmon a munkagép melletti patakocska részletét is fel akartam szedni mindenáron :pxD Csodálkoztam is, hogy nem és nem adja!!! Olyan jó lenne minden lámpást meggyújtani, csak az a fránya idő....ki szedi össze kallódó sálacskáimat, míg én robotolok????:oops:

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A sálak akkor is gyarapodnak ha nem vagy belépve. Összeszedheted a 6 darabot egy tételben is, csak ne feledd: 6 sál után nem jön újabb amíg be nem szeded őket.

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A franc mindig elfelejtem,hogy csak a főfarmon vannak sálak, frissítgetek lelkesen, de a szédült szántón, én marha. xDxD;):p

times84, gyfa, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem értetted rosszul szerintem:):):), én is így értettem:):):). Viszont a sálak sokkal lassabban jönnek, mint ahogy azt szeretném.
    ---
    Nem itt jelezzük ezt a kérést. /-East17-/

sziszi1965, _Cygnus_ és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  7. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! a lámpák alatt a kék soron egyik-másik ábra felső részén egy kis fodrozás látszik az mit jelent?
    a pajtából adtam még csak be a tenyész tehenen kivül.

8. _Cygnus_

East, de figyelmes vagy.:D Csinálod Te is az eventet?

Nem tudom, hogy csinálom, de már van 40 sálam.:D Én is meglepődtem rajta.

-kaktuszable-, iboly54, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Lesz boom? Mit értelmeztem én félre akkor? :oops:o_O Pedig ott voltam a gangon mikor írta Jónás,hogy.... Ennyire lüke lennék? :oops: Nálam 28 sál eddig. :) Te vonzod őket? :p;)

-kaktuszable-, iboly54, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm,hogy szóltál! :)

**viola**, sziszi1965 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia East!:)
    Bocsánatot kérek, igazad van, nem akartam szabályt szegni, köszönöm, hogy éber vagy. :):cry::)
    Ügyes vagy és jó szomszédaid vannak :D:D

12. -East17-

Szia!

Úgy látom, hogy azokat a kombinációkat jelzi, amelyikhez már több lámpa is ég.

Ashampoo_Snap_2015.10.20_19h21m51s_002_.png

13. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Sziasztok!

Ez így igaz! még utána nézni sem lehet rendesen. Mindenkinek nagyon jó eventet kivánok

Lindus1226, _Cygnus_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

10 feladat készen van.A sálak az elég gyatrán jönnek,még csak 13 szentjani csomagom van.Holnap csak készen lesz az egyik 25 db-os beadandó.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  15. -East17-

Szia!

Ha nem lennék az, akkor például az itt-ott "rejtetten" feltett kérdések fele megválaszolatlan maradna. Nem lenne erényként elkönyvelhető. Viszont a figyelemnek egyéb hozadékai is vannak, mint láthattad.

Remélem kezdek majd vele valamit, amennyi az időmből kifutja.

times84, -kaktuszable-, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Elég kevés időtök maradhat a farmra, pedig nem akarunk mi szándékosan sok munkát adni. :)

17. doridorici

doridorici Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nem nagyon szoktam irni , inkább olvasó vagyok a forumon de ezt el kell mondjam ,az utolsó boom-kor egy állatot nem ugrott elő pedig elég sokat dolgoztam velük , most boom nélkül már második alpesi tehénkét kapom egy alap és 3 tarkából szóval mindent ad csak szürkét nem :(

18. bonita333

bonita333 Rutinos

Túúúúdom :) Csak kicsit poénra vettem a figurát :) ...hisz ez egy JÁTÉK :) és játszani jó! játszani jó?

19. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Szia!
    Előző oldalon a 397. hozzászólásban megtalálod a megoldást! Nekem is ez segitett!;)

**viola** és sziszi1965 kedveli ezt.
  20. kpetra

kpetra Haladó

Próbáld csak 3 alap, és 1 tarkával. Vagy 4 alappal. Nekem így tegnap kb. 30 tenyészből lett 21 szürke.

Baby72 és sziszi1965 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.