Négy láng csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ha tudod, mikor szedted be a sálat, akkor nyomon lehet követni a megjelenését:

Az első sál az utolsó beszedést követően kb. 15 perccel jelenik meg.
    A második sál: 35 perc után várható.
    A harmadik sál 1 óra után várható.
    A negyedik sál 1,5 óra után várható.
    Az ötödik sál 125 perc után várható.
    A hatodik sál 165 perc után várható.

2. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia. Tegnap és ma is nézem, 15 percenként jönnek. F5-el frissitsd minden 15 percenként és akkor látni fogod.

ada77201 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én tegnap figyeltem, volt 23 és 26 perc is...mára feladtam a percek számolását, csak reménykedni tudok, hogy összegyűlik. Mikor be voltam lépve hosszabb ideig és egyesével szedtem le, akkor figyeltem, de 15 percre sose ment le. A kezdő 6 darab sem volt kint, mikor kezdésre beléptem, nem is 2-kor, hanem 3/4 3 körül...1 sál árválkodott. Ha a szomszédoktól nem kapnék, nem is tudom mi lenne:(

ada77201 kedveli ezt.
  4. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

aham... lemaradtál :)
    semmi gond velem is előfordult, időnként, hogy lemaradtam a LÉNYEG-ről... :)

.

5. _Cygnus_

Ha frissítesz F5-tel, akkor ott van a sál.

6. czutika

czutika Fórumlakó

Minden sálnál frissítek 15 percenként,így mindig jön!

7. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Egyetértek... :)

times84, .Rozmaring., kedvenc62 és 4 más kedveli ezt.
  8. horvatsz87

horvatsz87 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen,hogy megnézted!

9. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, ha minden lámpást meggyújtottam, akkor vége a játéknak, és a különleges díjakból nem kapok semmit?
    Köszönöm

10. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Sziasztok! Ugye jól értelmezem,hogy ha világít az összes lámpa,akkor minden ajándékot megkapok,és nem kell foglalkozni az ábrákkal?

stellácska26 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

SZia!
    Ha minden lámpást meggyújtasz akkor minden nyereményt megkapsz:) Ha valaki nem akar minden ajándékot megszerezni, neki figyelnie kell a minták kirakására.

12. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz,nekem minden kell!:)

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Amennyiben letelik a 15 perc még egy percet várok és F5. tegnap kezdéstől 100%-ban adja. Se nem 19 perc, se 20,se 29, se semennyi, az 15-16 perc.:);)

hóóvirág, _Cygnus_, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    már csak 5 lámpácska hiányzik,de abból kettő a csomagos,úgyhogy kell még teperni a végéigxD
    sok felröppenőt és ha valaki trágyázik sok türelmet a piacon:wuerg::wuerg::wuerg:

16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Érdekes, hogy a trágyát nem engedi kitenni csak max.16-20 cspér, akkor vajon a szürkemarhánál mért nem szabnak határt ? Akinek venni kéne az most rosszul jár, főleg ha nincs elég cspje.

17. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Hat ne kurtold szet az egessz vilagnak

times84 és ulmo12 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Pontosan. Ha meg kifutok az időből, akkor várok egy kicsit és 35 perc múlva 2 sálat szedhetek le a frissítés után.
    108 sálam van eddig. Azt hiszem ez lesz meg hamarabb, nem a zászló. Még 250 kis kockába kell event növényt vessek, de nem állítom vissza a farmot utána sem, felszaporítom előbb a rozmaring és menta készletem.

Tisztázzunk valamit: az árnak nem szabnak határt a trágya esetében sem, de ezt jelenti a dinamikus piac. Ha van kereslet rá, akkor emelkedik az ár, ha nincs, akkor visszaesik a béka popója alá s nagyon nehezen lehet ismét feltornászni... az új titokállat, új tenyészállat ára mutatja, hogy milyen nehezen emelkednek az árak.
    A mi piacunkon a szürke marha ára majdnem 24 óra alatt emelkedett 100000-ről 300000-re úgy, hogy közben én is eladtam vagy 20 darabot az áremelés miatt és nem egyedül próbáltam felvinni az árát. Régen a trágya árát is próbáltuk emelni az eventek alatt, ma már nem érdekel, sokszor hagyom is elszállni. Minden eventet tele dombbal várok és csak a magszaporításra használom.
    Amúgy nem értem a sietséget senkinél, ha én várok arra, hogy csökkenjen a szürke marha ára és csak akkor veszem vissza, más miért kapkod a vásárlással?:music:

Szabályellenesség miatt törölve /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.10.15
    icus08, Marika312, mamika57 és 3 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos 10 lámpa ég, következő aratás után 11:p Jövő hétre biztos összegyűlik minden...Köszi a sok jótanácsot, de nem tudok sem 15, sem 35 percenként frissítgetni... Van azért életem is, csak a felszaporítás alatt ültem itt sokat;)

kutyaszálló, ulmo12, gazdane1959 és 2 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Brummika - BP Szabályzat szerint tilos kiadni jelszavad.
    Kívánom, hogy sikerüljön befejezned az eventet !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.