Négy láng csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Oct 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez az állandó nézegetés nekem sem jön be,pedig másképp nem lesz meg a sálunk.
    Haragszom is a 8 órás növényre.Ha már sűrűn be kell nézegetni, legalább a növényünk is lehetett volna 4 órás.Egy kicsit jobban feldobna.Majd csak túl leszünk ezen is és a sok ajándéktól a kedvünk is jobb lesz.Már csak 3 ablak hiányzik!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, nagyon figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatót: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Á-Ü-sz-kisokos.10898/

kutyaszálló likes this.
  3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Néhányan nagyon ügyesek vagytok, nálam még csak 6 lámpa ég. A rozmaringot és a mentát is termelem folyamatosan, és el is adom, mert nagyon jó ára van. A vége felé úgyis leesik majd az ára, gondolom, majd akkor beadom. Ami a sálat illeti, eddig 51 van, és még nem telt el 24 óra indulás óta, és kell 180. Szerintem nem lesz gond.
    Cora

4. brummika

brummika Aktív író

Köszönöm a választ. Valahol emlékeztem valamire ilyesmire, de nem tudtam merre keressem.
    Akkor sajnos búcsút is mondok a nyereményeknek, hacsak itthon valakit nem tudok rávenni valakit, hogy üljön le a gép elé helyettem. :D

5. pokers

pokers Junior szaki

Kész az eventnövény, de a 20 szürkemarha honnan lesz meg, nem tudom.
    1db van a pajtában, boom nélkül azt hiszem 92es szinten le kell mondanom a felhőről és agyalhatok milyen sorrendben gyújtsam fel a lámpákat.

kutyaszálló and stellácska26 like this.
  6. pkata78

pkata78 Utánpótlás-írogató

Nem értem miért nem lehet részben leadni a kért terményeket...nekem 16 tehenem van. Annyi aranyam még csak lenne hogy a maradék 4et kinyögjem, de hogy a 20at kifizessem ki, a tehenek meg a pajtában maradnak, ez így nem nagy buli.

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Próbálkozz meg azért a tenyésztéssel, azon a szinten biztos van valamennyi sztápod, és nekem a 2 tarka+2 alap kombinációra 50%ban szürkét adott, 50%ban pedig tarkát! Sokan írták, hogy sokszor ugrik alap tehénről is szürkére...csak 1 napja csináljuk, ne add fel ilyen könnyen! Drukkolok!

8. Liliom44

Liliom44 Haladó

Lesz Bumm a hétvégén, olvasva az eddigi tenyésztéseket, most a sima tehénkéből gyakrabban lesz szürke, Én is ebben reménykedem. Mindig agyon izguljuk magunkat, aztán minden sikerül. Ha meglesz a tatum fél óráig nézem. Mindenkinek egy aranyos kis tatut kívánok!
    96. szint

9. Szathmary89

Szathmary89 Utánpótlás-írogató

Jeh! Szürkéket sikerült összehoznom, szerencsére a gazdakörös feladatokból sikerült egy adag szuper tápot is összeszednem. =)
    Most jöhetnek a felreppenők, a sálak (ez azért kérdéses mennyire fog összegyűlni) és az eventnövényke. Jó lenne ha sikerülne végig. =)

10. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

sziasztok nem értem ezt az egészet mikkor kapom meg az alsó mintákért járó jutalmat? eddig hét lámpásom ég de az alsó sorból szerintem semit nem kaptam még

11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    http://kepfeltoltes.hu/view/151019/Bing__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Csináltam egy kis összesitőt a mintákról. Ha ezek közül kiraksz egy mintát, az égve marad igy csak ki kell egészíteni hogy meg legyen egy másik is. Végül minden lámpa égni fog és minden nyereményt megkapunk :)

12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Ez mellébeszélés. Nekem sem volt egy sem és tápom is 10db, mégis a gazdakörből és egyszeri vétellel lett annyi, hogy a 20db Szürkemarha meglett.

13. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Én rögtön első nap kitenyésztettem, 8 db-om volt és 16 tenyésztésből meglett, sőt még el is adtam.Sokszor urott kettőt.

14. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a bingós farmdesign gyönyörű! Jó lett volna ehhez egy háttérkép, bizisten kitenném.

15. 1vadmalac

1vadmalac Utánpótlás-írogató

Így igaz, főleg, hogy kész az eventnövényekkel, van (lenne) hely a bociknak! Én is akkor kezdtem a tenyésztéshez, amikor a kiírást olvastam, most megy az utolsó kör. Igaz, az eventnövényekkel nem vagyok készen, de mire annyi sál összejön, amennyit kérnek, bőven meglesz az összes bogyó is.

16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Igen, ez az, annyira az elején vagyunk, rengeteg idő van még ki lehet tenyészteni, nekem is kell még 10db, a végefele kitenyésztem.

17. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Eddig 53 sálam jött össze, ebből nem lesz énekes halott, csak halott :(

sárgazanót likes this.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tenyésztgetek még eladásra is ;)
    Egy tapasztalatot osztanék meg ... ami most ürömként ért néhányszor az örömben ...
    Alap bocikat kergettem a kupiba .. jó aránnyal szürke jött belőle ... 35-40 % - tehát egyel magasabbat adott a rendszer mint ami járt volna ;) Ha tarkákat tereltem be akkor közel 50 % -ban alpesi érkezett . -Ami jobb / magasabb / mint a szürke ... De most szürke kell ... ;) - a piacra ;)
    Növénykéket termelgetek ... Van még idő ...
    Egyre jobban tetszik ez az event ;)

19. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Csak 180 sál kell és még csak 1 napja megy az event. Én is azt hittem,hogy szoros lesz,de nem.

20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

1nap és 1 óra alatt 53, akkor 4 nap sem kell a 180-hoz...lassan megy, nekem is nyögvenyelős a dolog, de olyan messze még a vége, hogy nem is látszik;)

Thread Status:
Not open for further replies.