Négy láng csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kismari72

kismari72 Utánpótlás-írogató

Köszünjük a sálakat!!! Nagyon jólkor érkeztek;)

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ajándék az event kezdeti nehézségei miatt:).

_Cygnus_, hóóvirág, Mikuszy és 7 más kedveli ezt.
  3. czutika

czutika Fórumlakó

Kész az event! Tatukám már evett! Mindenkinek sok sikert! Köszönet a gangosoknak a sok segítségért ami lehetővé tetette,hogy gyorsabban haladjak! Sok sok zászlót és sálat nektek!

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

2 lámpás sötét még, nagyon gyorsan kész lett:D a maradék 100 zászló még bejön a mai aratásokkal, és alig 30 sál kell, remélem holnapig az is összejön...már nagyon várom a varjútojást, ez lesz az első!!!!:p Holnaptól koncentrálhatok a boomra és a teliholdra. Remek!

5. kismari72

kismari72 Utánpótlás-írogató

Szasztok!!!;) Ritkán van idöm olvasgatni a forumot. Most viszont megtaláltam ezt a hsz. Számomra nagyon értékes információkat adot. Köszönöm a munkáját az írojának. További jó játékot mindenkinek:):):)

6. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Köszönjük a sálakat, jókor jöttek, még egy ki tenyésztés holnap, és kap egy testvérkét a tatum. Kivételes és titka szerencsém volt a múltkor, hogy lett tatum, és egy jégmadaram a titkosokból. Mindenkinek sok sikert és örömet.

7. gazoskert

gazoskert Aktív író

köszönöm szépen a segítséget.:)

csopke1, Kati22222 és Baby72 kedveli ezt.
  8. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Elakadtam, még hozzá, ott, hogy ha minden lámpást meggyújtunk akkor csak azokat a plusz ajándékokat kapjuk meg amit az alsó sor kijelöl? :oops:

9. picinke42

picinke42 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a bőkezű ajándékot.Jókor jött:)

ada77201, csopke1, Kati22222 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ha minden lámpás ég akkor minden ajándékot megkapsz. A lámpások egyedi ajándékát és a formációkért járó jutalmakat is.

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Parasztfalva gazda!

Kérlek, hogy mondanivalód megfogalmazásához némileg szalonképesebb kifejezéseket használj.

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  12. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Megvan amit szerettem volna a "Homoktövis fa", így most már nyugodtam várom a maradék 50 sálat. 2 napig csak 1x tudok belépni, ha meglesz jó, ha nem akkor sem kesergek, mert nyakunkon a következő feladat.

13. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Gratulálok ügyes voltál:)

nyuszika215 és barbi021951 kedveli ezt.
  14. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Gratulálok nagyon ügyes és gyors voltál! :)

nyuszika215 és barbi021951 kedveli ezt.
  15. zsolty9898

zsolty9898 Utánpótlás-írogató

sziasztok meg tudnátok mondani hogyan lehetne több zászlót szerezni? 3 napja folyamatosan játszok és csak 159 van ..... ezt nem hiszem el :C

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kupák fejlesztése, Bölcs Tölgyön a kupák beadása - egész farmra hatással vannak. Szomszédoktól ajándékba, gyakori aratás. Az eventnövény nem szokta jól adni a felröppenőt.
    Nálam csak 3 területen megy/ment az izzó bogyó, a többin fák vannak.

csio70, Kukori.és.Kotkoda, gyfa és 5 más kedveli ezt.
  17. orsynorci

orsynorci Fórum-zöldfülű

Örülök. :)
    Lesz megint boom a hétvégén! :)

Szóval szerintem - és megint kiemelném, hogy nem uszításnak szánom, csak a véleményemet közlöm - kicsit el van méretezve a sálak mennyisége...
    Értem én, hogy 6db 3 óránként, azaz 30 belépésből megvan a kívánt mennyiség, de arra nem gondolt a magasságos tervező, hogy aludni is kéne közben néha pár órát? Vagy a cél az volt, hogy napközben folyamatos legyen a látogatottság, hiszen a 15 percenként megjelenő új sál ezt igényli... ;)
    Na megyek, mert már megint lett egy új sálam, amíg ezt idepötyögtem... :)

.........................

Felesleges rosszindulatú megjegyzés törlése. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.10.15
    Flowers66, sárgazanót és ada77201 kedveli ezt.
  18. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Ha megvagy az event növénnyel, akkor vessél rózsát vagy más hosszabb érésű növényt meglocsolva és reggelre talán több zászlód lesz aratáskor. Remélem beválik.

_Cygnus_ és Baby72 kedveli ezt.
  19. zsolty9898

Értem, akkor ezek szerint ezt az eventet már nem fogom tudni befejezni :c

20. zsolty9898

köszi a tippet

gazoskert kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.