Négy láng csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ha be vagy lépve, akkor sem érkeznek a sálak 15 percenként. Emiatt nem fontos itt ülni egész napra.

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Van még 93 óra hátra az eventből.
    Lehet tudni hányas szinten vagy?

Kukori.és.Kotkoda és gazoskert kedveli ezt.
  3. mózes

mózes Haladó

mi az a gangos, mert nekem is kellene sál, de nemigazán jönnek

holhosjánosné kedveli ezt.
  4. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Elhasználtam kb 180 tehenet és szupetápot és 18 magyarszürkém van ha tudom hogy lesz bom megsporoltam volna de nem tudtam és igy is hányzik 2

5. zsolty9898

zsolty9898 Utánpótlás-írogató

71

6. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Sziasztok!
    Eddig nem volt netem, most kapcsolódok be aktívan az eventbe - és nem értem..... (???)
    Felhősor plusz 4 kitehető : mindegyikhez tartozik egy-egy lámpa-alakzat, a bennük lévő lámpákat mind meg kell gyújtani ahhoz, hogy a hozzájuk tartozó ajándékot megkapjam.
    Minden lámpa meggyújtásának ára van, pl. 20 szürke marha.
    Az event összesítőjében 20 szürke marha van összesen - de ez csak egy alakzat meggyújtásához elég, nem?
    A felhő + a 4 kitehető = 5 alakzat x 20 = az eventhez 100 szürke marha kell.

Vagy vmit tényleg nagyon nem értek?

gazoskert kedveli ezt.
  7. Szathmary89

Szathmary89 Utánpótlás-írogató

Még öt lámpa hátra van, zászlósak és sálasak meg egy event növényes, de ezen az utóbbin nem aggódok. A többi meg remélem még összejön. =)

Baby72 kedveli ezt.
  8. .dina1.

.dina1. Törekvő

Szia! Pont nekem is ez lett volna a kérdésem. Amit A.Márti kérdezett.

9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Ez a lényeg:
    Az eventablak alján látható minták teljesítése esetén extra jutalmak járnak számunkra.
    Amennyiben a lámpásokat olyan alakzatban gyújtjuk meg, hogy kiadják az egyik mintát, akkor annak a mintának a jutalmát is megkapjuk a lámpás meggyújtásáért járó ajándékon felül.
    Minél több lámpást gyújt meg valaki, annál több mintája lesz készen. A kész mintákat egy zöld pipa fogja jelezni számunkra. Ha egy lámpás teljesítésével egyszerre több alakzat is készen lesz, természetesen minden alakzatért járó jutalmat megkapunk egyszerre.
    Amennyiben valaki minden jutalmat szeretne bezsebelni, az összes lámpást meg kell gyújtania.
    A felhősor megszerzéséért minden feladatot teljesítenünk kell, mivel az utolsó, minden lámpást tartalmazó alakzathoz tartozik jutalomként, akárcsak a tatulak.

10. Szathmary89

Szathmary89 Utánpótlás-írogató

Nem, nem.
    Összesen kell a 20 szürke!
    Ha egy alakzatban másik is benne van, akkor annak az ajándékát is megkapod. Tehát ha mindet megcsinálod, akkor az összes ajándék a tied lesz a végén. =)

_Cygnus_ és Baby72 kedveli ezt.
  11. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Valamit tényleg nagyon nem :) Egyszer kell beadni a 20 szürkét. Mindent sorba adj be és akkor megkapod az összes ajándékot.

hóóvirág, _Cygnus_ és Baby72 kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

Minden lámpa külön beszállítást igényel. Ha egy lámpa kér 1x20 szürke marhát, azt többször nem kell beadnod. Az alakzatok jutalma csak ráadás, a feladat egy-egy lámpásra lebontva kéri a beadásokat.

13. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Köszi mindenkinek.
    Szal egy kicsit túlkomplikáltam :)

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ! Kaptam 12 szenjánosbogár sálat ajándékba a felugró ablak szerint ...
    Más is kapott ?

15. -East17-

Kukori.és.Kotkoda, Gio, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  16. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönöm a választ. :inlove:

17. twer7

twer7 Aktív író

sziasztok ez engem is érdekelne?

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kukori.és.Kotkoda és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

20. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,
    Egy félreértés tisztázzunk ki, a sálak a "gangos"-nak sem jönnek sűrűbben mint másnak:D:D

Abban ők sem fognak tudni segiteni, mert az mindenkinek ugyanúgy működik, úgyhogy várhatóan hozzám hasonlóan a többi gangos is gubbaszt a gép előtt, amennyit ideje engedi, és szedegeti a sálakat:) Erre nincs "gangos" varázslat;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.