Négy láng csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Nem kötekedni akarok,de nevezz meg 1 olyan eventet amivel mindjárt induláskor elégedett voltál.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Jól látod a helyzetet, valóban így van.

kekmaci75, pukinyúl, times84 és 13 más kedveli ezt.
  3. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz,megteszem.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha már valaki vásárlásra adja a fejét, és nem csengőpengőt szeretne költeni, hanem farmaranyat, akkor már érdemesebb egyből a feladatot teljesítenie farmaranyért: a 20 db tenyészállat kiváltása 133 Farmaranyba kerül.

5. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Szia!! Bocsi, de én nem esek kétségbe, ha más kapar és jut nekem is ;) A Gangosok csak jót csinálnak, ha emlékeznél tudnád miért van cinegenyelv, kinek az érdeke, hogy maradjon a Gang, meg JJ tollazata. Én annak idején (hja, öregjárgány) oroszul tanultam-kötelező volt, most angolul-muszáj az internet miatt, per pill, pedig cinegéül, ha okosodni és spórolni akarok!!:pNekem sem tartott gyorstalpalót senki, rájöttem, csupán figyelnem és gondolkodni kellett, na EZ nem megy egyeseknek :wuerg: Döntsd el :akarom-csinálom vagy nem akarom-nem csinálom, ezért kár bárkit piszkálgatni, mert neked nem kell az, amit más kikapart -.-

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jól van, látom elhatároztad, hogy rossz napod lesz :oops:
    De azért a fődettúró állatot még az 5 évesem is a disznóval azonosítja;) Amúgy nem tudom, mennyit csappant a létszám és senki más nem is panaszkodik, hogy érthetetlen a végeredmény...
    Na mindegy, én a rozmaringot becsültem kevesebbre, most ment le egy kör, így már elég lesz, megy ki a szegfű, a megfelelő ólak beidőzítve, esőerdőhöz nem nyúlok, 700 röpi hamar össze fog jönni :music:
    9000 növény szintén hamar letermelhető 3 területen is, mert a tisztás szinte sosincs lebontva. Nézd a jó oldalát, holnap már lehet a röpimennyiségre is panaszkodni:D:D:D

7. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz,látom:)

Marika312 és sziszi1965 kedveli ezt.
  8. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Elolvastam az eventismertetőt, nálam - a fejecskémben - még csak "3 lámpácska dereng":wuerg: de majd csak felgyúl a fény menet közben. Amúgy meg tetszik az event, és remélem, fogok tudni haladni vele.:)
    A szürkemarha állományom az nagyon gyér:sleepy:

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm .. -gadget- védelmében ... Ő nem szokott folyton panaszkodni ...
    De néha mindenkinél betelik a pohár ;) Nála is ...
    Sőőőt még néha nálam is ;) Bár a játékkal kapcsolatban még csak egyszer fordult elő ...
    Akkor hosszú kihagyás következett :( - csak beléptem ... leszedtem az aranyfámat .. megnéztem Rackót és ennyi volt ...
    Akkor csak a fórumon megismert barátok miatt nem hagytam abba végleg ... Örülök , hogy maradtam ;)
    Jobb lenne a gang ha a régi létszám írná olvasná ... Erről kár vitatkozni ...
    Bakker ... most világosodtam meg ... mi hiányzik az eventhez ...
    Kb minden hozzávaló amiből 500 darabnál több kell ;)
    Pedig még bagolyban is szétküldtem a hozzávalókat a kisebb szomszédoknak ;)xDxDxD

jógazda76, z2856, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  11. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia mindenki .. Szeretnék rákérdezni a felröpiket most minden adja az ólak és fák is? ;)
    Mert hát ugye legutobb volt néhány gazdánál meglepi ..
    Köszönöm a választ.
    Mindenkinek Sikeres Eventet kívánok +sok felröppenöt ..:)

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Most nincs elkülönítve a dolog, mindenből érkezhet.

hóóvirág, sziszi1965, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szia Nyaf-Nyaf ;)

Most nem lesz szükség nyafogásra ;) ha jól értelmeztem fa növény és állat egyaránt adhatja a felreppenőt ;)
    Csak a sálat kell majd keresgetni a főfarmon ... -Majd ebből lesz nyaf- nyafogás ...
    Ne haragudj ezt nem bírtam kihagyni ...
    -Ha sértőnek találod jelezd kérlek és törlöm ..

14. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Olvasgatok és nem értem. Van, aki nem akarja tudni előre mit kér az event, szíve joga. Többen meg kíváncsiak vagyunk, hogy fel tudjunk készülni. Mi ezzel a probléma? Van egy lehetőségünk, hogy cinegézéssel megtudjuk, ezt nem saját szórakoztatásunkra találták ki, hanem kényszerűségből alkalmazzuk. Ettől függetlenül, szerintem, szórakoztató. Én olvasni szoktam a gangot, mégis fel tudok készülni, de tudom és látom, hogy bárki kérdezhet, ha nem érti. Csak egy baglyot kell küldeni és megvan a válasz, ha valami nem tiszta. Nincs meg minden hozzávaló? Az baj! Nem tudtam előre készülni? Az baj! Nincs elég tenyészállat? stb. Tudom, nem lehet mindenki kedvére tenni, ok. Én azt látom, hogy közösen kaparják ki, és nekünk, mindenkinek!! Nem kritizálni kéne, hanem elfogadni, részt venni, mindenki jobban járna.

15. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Nem-nem nehogy töröld :D
    Ezt én választottam és tudom mivel jár .

16. -Holdfeny-.

Itt a pont ;)

Jó lesz ez a event ... már csak azt kívánom magamnak , hogy a kicsike Babáim hagyjanak farmozni ...

17. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Én már nekikezdtem gőzerővel tenyészteni, ha közben kapunk segítséget, az csak jó, de nézve az ajándékokat, talán nem indokolt. Piac sajnos nem megoldás, mert nincs kitéve semmi használható, ezért hajrá, összejön egy hét alatt az a 20 szürke marha, közben pörög a szuper táp.

ada77201, GA-BI-O-Farm, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  18. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Már alig várom az eventet!Lesz végre achachafám (remélem)! :D
    Csak a szürke marha állományom kevés,de a végére csak sikerül kitenyészteni őket!
    Jó eventezést ,és jó szórakozást nektek! :D

19. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Egyetértek veled.:) Bízom azért egy kis Boomban, én még várok, de teljesen igazad van..nekem még egy darab szürkém sincs, de biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog kitenyészteni..de ez van, van időm..majd pótolom szépen a sztápokat..:) Nem sírni kell, hanem gondolkozni, latolgatni az esélyeket és cselekedni.:)

meszimarsi, Vilmos05, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Messze még a vége, van rá egy hét , addig még a piacon is csökkenhet az ára, meg ki is lehet tenyészteni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.