Visszajelzés Népmesék eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 12.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia!
    A 490 tenyésztésböl kapod a Népmesék csomagja ládát, kibontod és meg van az összes növényed!!!
    Jó tenyésztést!!

maszilva, Kuzdern, bactriaanus és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Event végén visszaváltódik a láda , vagy örökre velünk marad ? És nézegethetjük a raktárban a ládát ?

bactriaanus kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Toma számítása szerint:
    Amennyire látom, 458 tenyésztéssel is meg lehet csinálni. Ehhez mindenhol a 3 lépéses beadásokat kell választani, kivéve az alábbi helyeken:
    kutya 1: 3x2 lépés, azaz 3x30 rózsaszín macskagyökér és 2x3 lépés, azaz 2x35 családi kincs kukorica
    macska 4: 3x2 lépés, azaz 3x30 családi kincs kukorica és 2x3 lépés, azaz 2x65 szamárfarok
    macska 12: 3x2 lépés, azaz 3x50 kutyajófű és 2x3 lépés, azaz 2x75 rózsaszín macskagyökér

Így a növények mennyisége:
    1336 családi kincs kukorica, ami 446 ládából bontható ki
    1346 kutyajófű (449 láda)
    1800 rózsaszín macskagyökér (450 láda)
    1830 szamárfarok (458 láda)

Lehet, hogy van ennél jobb, de biztosan nem sokkal.
    Köszönjük szépen a számítást Toma!

maszilva, -BombadilToma-, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a tenyésztések során megkapod a Népmesék csomagja ládát, amiben benne lesznek a növények, amit be tudsz adni az eventbe. Így ha tudsz annyi kört tenyészteni, amit kiszámoltak a játékosok (olvass vissza, találsz több számítást), akkor nem kell növényt ültetned, hosszú érési idővel.
    Köszönjük a számításokat minden Játékos nevében!
    Sok sikert.

5. kom.réka

kom.réka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Neeeeem értem!
    Hogy léptetek fel milyen állatot milyen szintre? Hogy lehet haladni a felsősávval? :oops:

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Az eventes csevegő első 2 oldalát elolvasnád, vagy az eventismertetőt, vagy csak kicsit olvasnál vissza, akkor biztosan értenéd
    https://board-hu.farmerama.com/threads/népmesék.23793/#post-1330743

-ágianyu33-, Kuzdern, vihence és 3 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Először tenyésztenünk kell, hogy eventmagjaink legyenek, vagy pedig tenyésztés helyett eventes kosár vásárlásával is hozzájuthatunk eventnövényekhez, amelyeket aztán kedvünkre tovább szaporíthatunk!

Kuzdern, Sali~*.*.*, vihence és 2 más kedveli ezt.
  8. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Hol van ez a népmesék láda? Tenyésztek itt össze vissza, de semmilyen mag nincs nálam. Ilyen népmesék csomagja már van bőven. Közben megtaláltam.

Utoljára szerkesztett: 13.7.23
  9. zsu777

zsu777 Utánpótlás-írogató

Hello
    sehol sem találom, hogy hol lehet a csomagokat átváltani eventnövényre.
    Népmesék

10. dudute2

dudute2 Rutinos

Sziasztok én sem értem pedig elolvastam már sokszor .Most csak macskát meg a kutyát meg a szamarat lehet tenyészteni?És mi az az egyszer kétszer háromszor aki érti írja meg nekem köszönöm elöre is .

11. anett0720

anett0720 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    lehet,h én vagyok a nagyon hülye,de magyarázza már el vki légyszi, h mit jelent az,h:választható háromlépéses beadandó szintenként 4x ismételve meg a kétlépéses 6x ismételve?!,bárhogy próbálom értelmezni,nem megy,lehet túlbonyolítom! :) köszi

12. kom.réka

kom.réka Utánpótlás-írogató

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. mariabaroti1966

mariabaroti1966 Járnitanuló

sziasztok hol találjuka tenyésztésből kapott csomagot

14. anett0720

anett0720 Utánpótlás-írogató

raktár,elhasználódó tárgyaknál

15. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Asszem, a váza ikonnál találtam meg.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

És persze egy köszönöm, sem fér már ki az idődből??!
    Bontsd ki kérlek a ládákat amiket a tenyésztéskor kapsz és abban vannak a magok.
    A ládákat a váza ikon alatt keresd. Népmesék csomagja láda ezen a néven találod meg.

bactriaanus, vihence, .barbi1. és 2 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Azt hittem ez a bonyolult mondattal teszem meg a köszönömöt . :D

18. Dolphin

Nemrég raktam erről ki egy bejegyzést, érdemes olvasni is a csevegőt, mielőtt az ember bejegyzést ír 8):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/népmesék-eventcsevegő.23794/page-5#post-1331214
    Jó játékot!

maszilva, soandy, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  19. -milagro-

-milagro- Utánpótlás-írogató

És melyik négy állatot kell tenyészteni??? Mert akárhogy olvasom az event leírást nincs benne...

20. Dolphin

Szia,
    a Központ nemrég közölte a visszaváltási értékeket, amelyekkel kiegészítésre került az event ismertetője is.

Sali~*.*, maszilva, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.