Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Üdv' Gazdák!

Ebben a topicban van lehetőségetek lejegyezni olyan ötleteiteket, mely nem egy kifejezett kategóriához tartozik.

Sokan vagyunk, sok ötlet van, ám nagyon sok olyan van mely valljuk be, nem érdemel saját topicot. Nem azért mert nem jó, hanem mert nem lenne életképes a topic.

A hsz-eket folyamatosan figyelemmel követjük, az arra alkalmas ötleteket továbbítjuk.

A munkák megkönnyítése céljából ha van rá mód a topicot ne offoljátok szét, és ne itt végezzétek a hsz vadászatot.

Mindig olvassátok át figyelmesen a topic többi hozzászólását mielőtt postoltok, mert előfordulhat, hogy nagyban hasonló, vagy pont ugyanaz az ötlet már szerepel itt.

Megkérünk Benneteket, hogy mellőzzétek az olyan hsz-eket, amiben egymás ötleteit idézve csak annyit írtok, "Támogatom", Jó ötlet", stb..
    Ezek felesleges hozzászólások!

A Farmerama játékban továbbra sincs semmi olyan, ami bármilyen módon kapcsolatban lenne bármilyen kizárólag felnőtteknek szóló tartalommal.

A játékban egy új funkció került bevezetésre, a tenyésztés. A tenyésztés funkciót megpróbáltuk kicsit viccesre formálni, egy animációt kapott. Véleményünk szerint a tenyésztés funkciót a maga nyers formájában megmutatni, sokkal megbotránkoztatóbb lett volna.

A játékban abszolúte semmit nem lehet látni a tenyésztési folyamatból, tehát szó sincs 18+ tartalomról.

Azt a tényt, hogy egyes játékosok fantáziája ezek után mit gondol, azt mi nem tudjuk sajnos befolyásolni.

Nagyon sajnáljuk, hogy egyes játékosok ezt az egészet félreértik.
    Célunk a szórakoztatás és sem most, sem a jövőben nem szeretnénk semmilyen csak felnőtteknek szóló tartalmat a játékba implementálni.

A lejegyzett hozzászólások 3 esetben kerülnek törlésre:
    • 1. Továbbított, többszörösen lejegyzett ötlet.
    • 2. Kivitelezhetetlen, nem megfelelően átgondolt ötlet.
    • 3. Egyértelműen hsz-vadászat céljából írt hsz, nyilvánvaló Off

Ötleteiteket mindig jól gondoljátok át, lehetőleg fejtsétek ki azt részletesen, hogy mindenki értse, pontosan mi is az elképzelésetek.

Más játékokból származó ötleteket a Farmerama fórumán lejegyezni felesleges, mert az más szellemi tulajdona.

Az együttműködést köszönjük.

Pocak és mimi kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Minden hozzávalót meg lehet sokszorozni a mesterségekhez, kivéve a gyógyelixírt. Akár csemetegőzössel, akár sima fatermésként, stb. érdemes lenne megoldani.

GoryHunter és pormacska1 kedveli ezt.
  3. yozefinus1

yozefinus1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jó ötlet lenne rízst termeszteni. Látványos, tehát sokaknak tetszene, ahogy a kezdetben csak pocsolyából, először kis zöld hajtások nőnek, majd kifejlődve szinte nádszerűen kiállnak a vízből. Esetleg eventnövényként kéne berakni, hogy ne csak a 90- valahányas szint felettiek örüljenek neki. Majd bent maradhatna a játékban, valamely mesterség hozzávalójaként.

jegaevi17, monamoncsi, cinege65 és 5 más kedveli ezt.
  4. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A jelenleg futó event kaucsukfáit szeretném állandóra, mert nagyon szépre sikerültek. Lehetne akár a bahamára is, persze megvásárolhatók és nem titokfák lehetnének.

Nituscinco, _Ilona49_ és bagnes1 kedveli ezt.
  5. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Bekerült a játékba a kivi, mint madár, mely titokólból fejlődött ki. Szerencsére nekem nem lett, mert nem tudnám etetni, és sokan mások sem, akik még nem érték el a 95. szintet.
    Javaslatom az lenne, hogy a következő event egyik növénye lehetne a babérlevél, természetesen átmenetileg, hogy a kisebb szintű gazdák is tudjanak maguknak némi tápnak valót termelni addig is, amíg elérik azt a szintet. Szerintem nem megvalósíthatatlan.

tökös54, mildi12, kusziera és 8 más kedveli ezt.
  6. kapecska630204

kapecska630204 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Bahama szigeten a papagáj és elefánt ami igen csak kell a feladatokhoz,szerintem őket is fejleszteni kellene nagyobb szinten.
    Tercsi

mildi12 kedveli ezt.
  7. Ellerke

Ellerke Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én azt szeretném kérni, hogy legyenek a turbófák 1x1 esek mint a többi fa mert iszonyatosan sok helyet foglalnak el. Kéne a hely másra is, de a turbófák is kellenek. Mikor jön a szupertáp turbó matufa?

turoczine49, mildi12, Caliber és 15 más kedveli ezt.
  8. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Azt kérdezem, miért döntöttek úgy a fejlesztők, hogy a kincses szigeten csak dekorációt lehet kitenni? Szerintem egy trópusi szigeten van banánfa, kókuszdiófa, stb. Jó lenne, ha felülbírálnák!

tökös54, Caliber, vitaminfarm48 és 8 más kedveli ezt.
  9. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Ha már fejlesztés, én elsősorban több és/vagy nagyobb földterületekre vágyom, mivel már most sem tudok kitenni minden fát és ólat, hanem szortíroznom kell, és akkor vetni nem is tudok, mert nincs hova. Jelen pillanatban vagy fák és ólak, vagy fák és vetemény van a farmomon. Szerintem magasabb szinten sokan vagyunk így, úgyhogy én mindenképpen a területbővítést ajánlom, nem pedig újabb fák és állatok bevezetését.

10. gircsi1

gircsi1 Fórum-zöldfülű

Ha terveztek új ólat, szerintem lehetne giliszta, hiszen minden gazda örül a gilisztának a kertben, nemhogy ekkora farmon:). HA pedig terménye ólja is lenne, lehetne a humusz. Szép napot!

11. keress

keress Utánpótlás-írogató

Szeretnék újabb fákat amik teményeket adnának így kevesebb ólat kellene kihelyezni és több földterület meradna szabadon! Itt a terményes fáknál ilyenekre gondolok:szarvasgombafa,ékszerfa,guano fa!És lehetne egy újabb fa ami a kaucsukfa lenne és ez is terményt adna!A guano-t elehtne a területeken szórni és a trágya mellett ez is gyorsítaná a termelést ez legfőképpen eventeknél lenne hasznos dolog!

Üdv:Keress

12. Sunnnyfarmer

Sunnnyfarmer Járnitanuló

Nekem most pattant ki egy ötlet a fejemből ! Új területre ! :) Ez sztem hatalmas, és nagyon sok gondot megoldana ! :) Szóval van farmunk, van városunk, de a való életben a városban , vagy a térképen egy új ikonként lehetne temető is ! Így állandóan tudnánk Halloween-es dolgokat termeszteni. Attól, hogy az értékességét elveszíti nem hiszem, hiszen új feladatsort, a gazdakörbe simán tudnak kreálgatni. :) akár külön szintendszerrel, 1 területtel , mondjuk zombipontokat adhatna, és folyamatosan tudnánk termeszteni a halloween-es állatokat, növényeket. :)

13. Caliber

Caliber Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én arra gondoltam hogy leheten egy külön terület a fáknak ahova csak azokat lehet ki helyezni! És például lehetne a neve fergeteges fa kert vagy hasonló! :)

emikee56, monamoncsi, *bálint* és 19 más kedveli ezt.
  14. Pocak

Pocak Járnitanuló

Hi! Azért mert az a kerge kertnek a testvére, egyszerű a válasz és remélem érted is, hiszen a farmon levő kergésbe sem tehetsz almafát.

15. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Van egy gazdaköri feladat ahol 120tápot kapsz ami elég a feladat befejezésére. Ha viszont eladod a jószágot, a piacon van táp és az 1300-1400 csp között mozog amit a kivi 45000cspés árából nyugodtan kifizethetsz.

incimami, sziszi1965, Kati22222 és 2 más kedveli ezt.
  16. kata1939

kata1939 Aktív író

-kata1939-vagyok.Jó lenne, ha lenne hogy a fáknál is lenne nemesitett fa, minden egyes fajtához a Bahamarán, amit ha kitennénk az ő fajtája közé, elöbb érne be legalább tizórával, az ismeglenne hogy ez a nemesitett fa hányfához legyen elég.Legalább tizhezkellene, biztos mindenki venne FA-ért, persze nem horibilis összegért.Azt a rengeteg fát már ki sem tudjuk rakni, nemtudunk eleget termelni a többi mellett.Most kiirtammagamból a mondókámat.Minden jót,további szépnapot.

incimami és papirocska kedveli ezt.
  17. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Nem tudom jó helyre írok-e. Nem is fogom követni a választ, ha lesz. De. Előfizetem a havi arató-vető gépet. Szörnyű, hogy a felhősoron minden aratásnál végig kell skáláznom mindent. Arról nem beszélve, hogy minden bagolyfát külön oldalon le kell ütögetnem, majd újra végig lépegetgni. Ez főleg eventnél rossz, amikor majd mindig probléma van az oldallal. Ha már megvettem, miért nem lehet 1 oldalra betenni, leütni az érvényességét? Bocsi, de sztem sokunk, és sok régi játékos kívánságát írtam le.

Margó1952, mimi és teke0411 kedveli ezt.
  18. Berecke

Berecke Járnitanuló

keress gazda előttem írta le ,hogy milyen fákkal bővülhetne a skála csak annyival pótolnám ki hogy:stucctojás fa,ecsetfa vagy festékfa,gyapjúfa.

19. csybu

csybu Járnitanuló

Sziasztok! Egy problémám lenne,biztos már jelezték többen de nem pörgettem annyira vissza. Nos nem örülök a Bahama szigeten az aranybanán bevezetésének!A legrosszabb,hogy mindent arany banánért szerezhető meg:/ Úgy várom mindig a szintlépést,főleg,hogy új fám lesz, új növényt termelhetek vagy új állatot kapok!Legyen aranybanán csak akkor az az új szigetrészhez kapcsolódjon,hogy csak azzal lehessen felszabadítani és területet növelni! Úgy még össze is lehetne gyűjteni! A farmhoz is szükség lenne új földterületre és eszembe jutott,hogy lehetne Meggy fa is, amit szintlépéskor kapnánk,nem titokfából és ha lesz új állat lehetne a tápba keverni! Köszönöm ha elolvassátok! :) További jó Farmot mindenkinek! ;)

turoczine49, kusziera, *bálint* és 9 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is kiegészíteném azzal, hogy legalább az összes recepthez való terményeknek lehetne fája. ;)

any17f, vitaminfarm48, incimami és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.