Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kusziera

kusziera Járnitanuló

Sziasztok! nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de ezt az eventet sem nagyon lehet végig csinálni...elég sok event növény kell arról nem is beszélve hogy kér még pluszba a pajtából is és a malomba is ha keverni akarok....ennyi növényt egy területen nem lehet ültetni mert a többi terület fával és állatokkal van tele. valamit jó lenne kitalálni erre a helyzetre és tényleg kialakítani egy plusz szántóföldet.gondoltam rá hogy leszedegetem az állatokat aztán meg vissza de mivel elég gyakran van most event el sem múlik az egyik jön a másik..így nincs értelme állandóan kirakosgatni meg vissza levenni a fákat és állatokat.ha nincs állatom nincs fám akkor meg a küldetéseket nem lehet csinálni és nem haladok semmit sem főleg hogy az ember munkaidőben nem tud a gép előtt üllni így naponta max kétszer ha le tudok aratni mindent.....

2. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Sziasztok!
    Van egy kedves kis madár, ami a valóságban szerintem minden farmon, tanyán ott van, és nagyon idevaló lenne: a házi veréb. Esetleg dekoráció lehetne, aratáskor pedig felrebbenne a verébsereg.

hoppe80, Fenyvesi1010, honel és 2 más kedveli ezt.
  3. silk57

silk57 Junior szaki

Szép napot Mindenkinek! Nem tudom jó helyre írok-e be,de szeretném javasolni, ugy mint az Édes meglepetés felhősorhoz hasonlóan a hiányzó felhősörös dekorokat meg lehessen csengőpedngőért vásárolni, nekem az egész Zöld napok felhősor hiányzik, valmint a szentjánosbogárbalett kitevő. Hiába teszem ki cserenapkor. Régebben lapozható volt az összes cserélhető elem, nem lehetne visszaállitani?, mert ez az 5 db-os ajánlat nem a legjobb megoldás. Köszönöm szépen.

Fenyvesi1010 és ria91 kedveli ezt.
  4. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

Az olyan TOP-megmérettetésekben, mint a mostani is meghatározó szerepe van a felröppenőknek.
    Azon játékosok, akik a Varázsfa titokfák közül való kikerülése után kezdtek játszani eleve hátránnyal indulnak. A varázsfa szerintem visszakerülhetne a titokfák közé, vagy pedig bekerülhetne a kerekkerék főnyeremény választékába.

Fenyvesi1010, TheEnderDog és vazulneni8 kedveli ezt.
  5. .zozo78.

.zozo78. Fórum-zöldfülű

hy .zozo78. gazda vagyok arra kérném meg a fejlesztöket higy minden honap végén aki egy napot se mulasztott a honaőbol adjanak farmaranyfát ami minden nap 4-et ad és minden hét végén egy talényos fát vagy tenyészetet.A farmon mikor itt este van ott is legyen este.A holdfényes éjszaka termelése lehetne állandó, így többet tudnánk termelni.Több rész kellene,az égig érő passzujnak mi értelme ha ott a kerge kert???Több állatot és fát lehessen farmpengőért venni,a játék sokkal jobb lenne reméem megfogadják a készítők sokan örülnénk neki.:köszönjük

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szerintem is szép lenne csak az a baj vele hogy a végén az egyik BP-és kitalálna hogy búza vagy köles betakarításánál kevesebb legyen a termés mert megeszik a verebek;)

vazulneni8, Ivibaba54 és Samborg kedveli ezt.
  7. bbertalan314

bbertalan314 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt javasolnám, hogy legyenek oltott fák, vagy lehessen oltani őket. Arra gondolok, hogy egy oltott fa többféle termést is hozhatna. Ha mi oltjuk őket akkor pl.:1 körtefát beoltanánk 1 szilvafával, így 2 körtét és 2 szilvát teremne.

Andzsi1971, Sauvage és vazulneni8 kedveli ezt.
  8. zergekutya

zergekutya Junior szaki

Szép napot Mindenkinek!

Állatkategóriára lenne egy pár javaslatom. de nem feltétlen csak titokól gyanánt, az így is rengeteg lett az utóbbi időben, "mezei halandónak" (vagyis aki nem nagyon tud költeni a játékra :) ) úgyis reménytelen mindet megszerezni...A szintlépésekhez kötött megjelenésnek szerintem többen örülnének.:)

Íme a lista : sakál, delfin, zebra, antilop, kolibri, puma, fóka, pelikán, oroszlán, rozmár, leopárd, leguán, bálna(ha akár egy új tengeri terület is színre lépne az felérne egy csodával :D), orrszarvú, medúza, sáska, jaguár, polip, skorpió, csiga, zsiráf.

Andzsi1971, vazulneni8 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  9. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszöntök Mindenkit, aki erre jár .
    Az én ötletem egyszerű felvetés. Ha új titokfákhoz jutunk, van hozzá gazdaköri feladat is. A legutóbbinál nekem rendes farmosból 2, bahamásból egy lett. Így a feladat teljesítése időbe telik a bahás miatt. Éppen ezért, mert gondolom, mások is járnak hasonlóan, a feladatban ajándék gyanánt szerepelhetne az új fákból is. Persze nem az elején, hanem a közepe táján. Szép napot !

10. marci4077

marci4077 Járnitanuló

új fa ötletek:
    - (bahás)mosódiófa érési ideje:5 óra tp:35 termés mosódió pajtaértéke:60csp
    - (farmos)redlove alma érési ideje:6 óra tp:45 termés:redlove alma pajtaértéke:70csp
    recept:természetgyógyász: 1. szint téli bólé:bólé+50 fahéj+50 vanília+10alma hatása:+5%tp(ezüst bónusz) 12 óráig ezt 50 farmpengőért lehetne megvenni

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. gazdi2011

gazdi2011 Fórum-zöldfülű

Jó lenne ha lenne egy Csillagos Ég Bolt a farmáruda mellett, ahol a csillagokért is lehetne vásárolni.
    További szép napot mindenkinek.

12. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok! én a bálnát szeretném ha lenne. lehetne 4×2 es területen és adhatna farmpengőt :)
    koszi: Timi

Utoljára szerkesztett: 9.8.17
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szia! Remélem csak elírás és csengőpengőt akartál írni, mert különben ez nem kell senkinek miután már létezik ennél jóval hatásosabb, látszik a mesterségvölgye még messze van hozzád. Emberek, ennyi fához és állathoz hely is kellene. Én gondoltam egy olyanra, hogy a Méhészetet nem lent 2x2-es területen kell csinálni hanem a fára felakasztva mint oly sok felé a világban az erdőkben így jutnak a vadőrök lépesmézhez. Akkor nem 1x1-en lenne a fa, hanem 2x1-es területen.

Sauvage kedveli ezt.
  14. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Magyalt kérek szépen! Tiszafa már van, és örülök neki, magyal kellene hozzá. Főnix is van már, csak ad két tollat....

15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Én meg, Marasca cseresznyét szeretnék ültetni, mert a Tiszafával ellentétben nem mérgező sem a gyümölcse sem a fa maga:p.

Sauvage kedveli ezt.
  16. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Szép jó napot kívánok Mindenkinek!Szeretném megkérdezni,hogy trágyát miért nem lehet úgy vásárolni mint a vizet?Igazán bosszantó,hogy eventeknél a csillagos égben van az ára !!! Ezt nem lehetne valahogyan megoldani.Szerintem nagyon sokunknak tetszene .:).:)

17. Jucus3010

Jucus3010 Fórum-zöldfülű

Az én ötletem az lenne, hogy ha van farmexpressz ne csak egy vonatot lehessen egyszerre elindítani, hanem többet, legalább kettőt. Egy farmerest és egy bahást

18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!
    A topikot lezárjuk és hamarosan archiváljuk. Kérjük, hogy ötleteiteket az újranyitott hasonló témájú topikba írjátok le!

HéricsBáró és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.