Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Nekem is volna ötletem, szintlépéseknél kaphatnánk csp-ét /1000+szinted/, felröppenő állatkák, mint pl. a kakukknál a kakukk, csak itt tenyészállat, persze nem nagy szinten, szerintem a területeket is növelni kéne a Bahán is és a főfarmon is, mert annyi ól és fa van, hogy vetni -aratni már nem lesz hely, pedig kellenek a növények, mint táp is.

autoszerelő, OJani, HarmatosHanga és 4 más kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Már korábban is felvetettem, hogy valami hasznosítási lehetőséget is aktiválhatnának a felhalmozódott gyógyelixír, mandragóra, só cukorra. Ez utóbbi nálam ugyan hiánycikk de a mandragórából közel 50 0000 db-om van és ott nem is kotyvasztok amíg valami jobb előállítási lehetőség nem lesz. A sót és elixírt használgatom, de nálam a cukorból fogy rengeteg. Ki találhatnának piaci értékesítési lehetőséget mint pl. bájital vagy visszavásárlást.

OJani, mica60, teke0411 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szép jónapot!

Rég óta agyalok ezen,már lehet írtam is.Anno is bevált a kecsketejfa,azt nagyon akartam,még anno a régi farmommal.Arra gondoltam,hogy valamikor belehetne hozni a játékba az elixír fát,XL és XXL változatban is.Annak biztos örülne mindenki.Esetleg a só mehetne a cukifa után a fák örök mezejére.
    Köszönöm!!

üdv.:apja

szükségtelen tartalom eltávolítása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.4.15
    sziszi1965 és hóóvirág kedveli ezt.
  4. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Hali!
    Érdeklődnék, hogy miért építitek le a csillagokat? Miért nem fejlesztitek?
    Üdv. Márticska

5. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Azt ígérték visszaadják, mert sok volt a reklamáció ez ügyben.

6. ildicat

ildicat Utánpótlás-írogató

Én szívesen találkoznék újra olyan ólakkal és műhelyekkel, melyeket csak egy event alatt lehetett megszerezni, így azoknak akiknek akkor nem sikerült lehetne újabb esélye. Ilyen a sajtgazdaság, titkosügynök képző, búvárbolt, textilmalom, gyakprnoki szárnybontogató stb.

OJani, vrolcsi2001, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  7. Edit-anyó

Edit-anyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én a területfejlesztést,amit megpendítettek az ólakkal kapcsolatban úgy tudnám elképzelni,mint a paszulyt.Mondjuk egy gazdakörivel mindenki számára elérhető lenne.Különböző szintek lennének rajta.Mindegyik szintre más-más ólat tudnánk kitenni.Egyik sorba csak kengurukat a másikra borzot,a harmadikra bagoly stb.Egy sorra ki lehetne tenni akár 5-10 ólat is(ha valakinek nincs annyi,akkor annyit tesz ki amennyije van).Az ólak számától függően adná az állatokat és a tp.-t is értük.Az érési idő annyi lenne,mint normál esetben.De ez már csak részlet kérdése.
    További szép estét mindenkinek:)

OJani, lazanne, Lillapilla73 és 3 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Előbb felelevenítettek bennem,egy már közölt ötletet.Szerintem még mindig nagyon kelendő lenne a festékpaletta fa.
    Ezen szerintem érdemes elgondolkozni!! :)
    Köszönöm!
    üdv.:apja

9. -rex18-

-rex18- Törekvő

jo lenne de szerintem ugy kellene megoldani hogy külön föld területre birnánk elhehelyezni az állatokat

autoszerelő, Edit-anyó és hóóvirág kedveli ezt.
  10. teke0411

teke0411 Junior szaki

Sziasztok !
    Javasolnám, hogy a farmerek saját birtokukon előállított trágyát mennyiségi korlátozás nélkül tárolhassák és bármikor felhasználhassák.
    Javasolom továbbá, hogy a trágyatároló kapacitást mindenkinek 3-4-szeresére emeljék.
    Nem engedném, hogy a piacra 1 db-onként lehessen feltenni eladásra szánt kakit, egy egészséges alsó határt (pl 10 ??) kellene megállapítani.
    Úgy gondolom, hogy ezekkel a lépésekkel enyhíteni lehetne a jelenlegi rendszer negatívumait

zigus46, VeniceLady, OJani és 8 más kedveli ezt.
  11. titokfa2005

titokfa2005 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Úgy gondoltam hogy a titokzatos csemeteakción két új fa legyen a farmon.

Vadalmafa
    Ad: 140 Tp

Kajszikörtefa
    Ad: 180 Tp

Remélem hogy hasznos.:)

lazanne, teke0411 és GoryHunter kedveli ezt.
  12. banana2001

banana2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én egy egyszeri alkalomra megszerezhető titokólra gondoltam ami nem mást mint az:

Öszvéristálló

Amit ad:
    1 öszvér
    120tp

Táp(1 adag): 5 répa 5 kukorica

Remélem tetszett az ötletem!

13. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

Szerintem a csemete gőzös event alatt kifejlődhetne egy új, bahamás mamutfa is: Trópusi mamutfa. Természetesen lenne alap, Xl és XXL-es változata. Amit adna:

Alap: érési idő: 48 óra. A termés 1000 Bahama TP + 1 Szupertáp.

XL: érési idő: 36 óra. A termés 2000 Bahama TP + 1 Szupertáp.

XXL: érési idő 24 óra. A termés 3000 Bahama TP + 1 Szupertáp.

titokfa2005, lazanne, teke0411 és 5 más kedveli ezt.
  14. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Ha a Bahamának van külön víztartálya , akkor miért nincs külön trágyadombja ?

OJani, lazanne, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Nap Vanik! Van neki. Más, Annyi új jószágot kreálnak, miközben a régieket nem fejlesztik tovább. Példa, pillangókertnek lehetne tenyésztése, hiszen a terményesében jócskán kell 3db lepke.Hód van terményese, faüzem. Elefánt, mogyorókrém mint a terményese.Papagáj és ott a papagájtoll, amit ha fejlesztenének lehetne a tollszíne eltérő is,így a fa csak alapot tud adni. Sorolhatnám még a régi állatokat, amik feledésbe merültek, ha nem fejlesztik tovább őket.

lazanne, Sauvage, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Mindenki új ólakról és új fákról álmodozik, ez mind szép és jó is, de hova rakjuk? ha az összes fámat kirakom megtelik az első főfarm a második és a harmadikra kiraknám az ólak 3/4-dét hogy hova vethetnék azt már nem is tudom, hát a bahamárol már ne is mondjunk semmit ott vagy fa vagy ól vetni meg hova???? vajon kell nekünk ennyi újdonság amikor a meglévőket sem tudjuk kirakni? Én úgy emlékszem többször is volt szó hogy a bahama területe is nőni fog de szépen erről nagy csend lett. Így kifér pár kocka ha ól és fa is van rajta, pár ezer db.növény pár év alatt majd csak meg lesz.De a 600 -1200 db fa termése sem sokkal hamarább.És evvel nem kukacoskodni akarok de kevés a hely ennyi újdonságnak.

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A következő hozzászólást ajánlom a figyelmedbe:
    A fejlesztési részlegen minden első hozzászólásban olvasható, hogy érdemes átolvasni a már korábban leírt ötleteket (akár az archívumban is) az ismétlődések elkerülésének érdekében.

18. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok, nekem az a véleményem, hogy a meg nem szerezhető fák miatt/kerti berkenyebogyó, majomkenyérfa/, a gazdaköri feladatokból vegyék ki azokat, ahova a beszerezhetetlen faterméseket nem tudjuk betenni. Vagy legyen olyan event, ahol ezek a nem cserélhető, vehető fák megnyerhetők legyenek. Nagyon sok új játékos van,aki nem tudott hozzájutni.:sleepy:

Mara49 és papirocska kedveli ezt.
  19. katalinweb

katalinweb Utánpótlás-írogató

Épp ezért kellene olyan termék lehetőségének a receptjét a játékba tenni, ami az állatok aratásakor többet adna. Úgy mint a csatni és a töklekvár a növényeknél. Lehetne gyémánt rekeszes 2 féle termék ami +1 illetve ami +2-őt adna az állatokból ... szerintem, egyenlőre megoldható lenne!

OJani kedveli ezt.
  20. EasyPet

EasyPet Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én gondoltam Bahára titokólat pl.:Leguán, Gyík,Citromcápa Lamantin is jól nézne ki,Fóka....ésmég lehetne sorolni csomó szigetre való állatot de nekem ezek tetszenek a legjobban..Területek..A területekkel kapcsolatban kéne még 1-2 teljes hely ahová ólakat-fákat-földeket lehetne tenni.Bahamára mindenképpen és sima farmra is kéne pl.:Mező, Préri,Puszta,.Kéne olyan termék amit akkor lehetne használni ill. megvenni elkésziteni ha felröpis event van.Tehát ez olyan termék lenne amiből 2 fajta van az egyik +1 felröppenőt ad vagy +2 felröppenőt ad.Magyarul ha egy ólból,fából,földből jön 1 felröppenő azt vagy megduplázza vagy még kapsz+2-t.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.