Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Fejlesztők! Mindenki hiányolja már nemcsak a szigeten, de a szárazföldön is a terület bővítést. Ideglenesen, ha beválik véglegesíteni is lehet. Szeretem a természettel foglalkozó könyveket és filmeket ,is. Egy könyvben volt egy Dél-Amerikában élő őslakos törzs félve a ragadozóktól a házukat a fák közé 3m magasságban építik meg. A lényeg, volna egy zöld és egy piros gomb a bal oldali menüben, a tanyát lehetne elemelni a felszínről, alatta volna egy fél főfarmnyi terület ami nem sok de amíg gondolkoznak máson kihúzza önöket is a szorításból. Mindenki aki megemeli az épületet előtte beveszi amit enni akar a spájzból, csatni stb. majd felemeli a zöld gombbal a tanyát és vet vagy állatot pakol amit szeretne, de a pajtába nem jut be mert ha a piros gombot megnyomja és leengedi az épületet akkor elveszti a termést. Tehát stratégia is, hogy mit rak oda. Persze a szigeten betud lépni de ha azt is felemeli, akkor várnia kell az érésig, vagy ha terméket akar fogyasztani felmegy a gyártósorra. Köszönöm, hogy ezt ideírhattam.

zigus46, bessie79 és babahalak kedveli ezt.
  2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Jó reggelt!

A központ felé számtalan javaslatot tettünk már mind a farmos, mind a szigeti hasznos területek növelésére.
    Bízzunk a mielőbbi pozitív elbírálásban.

kincsembogaram67 és Farmer*54 kedveli ezt.
  3. riccchard

riccchard Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Látom mások is írták már a farm terület bővítését, szóval ezt már nem is írom. :) Viszont lehetne újabb mesterség is, illetve olyan feladatok amik a mesterségek völgyében lévő dolgokat kér. Pl.: 5 almalekvár és 3 piros bólé. stb. :)

Kata_rzis és bessie79 kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hello!Szerintem a Halloween úgy jó , ahogy van legalább nem lesz minenkinek egyszerre meg minden!
    Lehetne a legújjabb fa a meggy és egy új állat fecske!!! :)

bessie79 kedveli ezt.
  5. VVani

VVani Járnitanuló

Sziasztok!
    Szerintem jó lenne ha lenne egy fonoda, vagy egy sajtüzem, vagy valami ilyesmi, amiben elő lehet állítani ilyen termékeket is. Nem tudom hogy meg lehet-e íni más játék nevét, remélem nem zárnak, ki de én most megírom. Az én kicsi tanyám játékban ami nekem nagyon tetszik, hogy valós elemek vannak benne, tehát nincsen felöltöztetett állat, meg hasonló dolgok, hanem a valóság. Tehát jó lenne több ilyen dolog. :)

6. Farmer*54

Teksztilüzem már van mókusok kellenek hozzá. De az a helyzet, hogy farmert még nem készítünk úgy gondoltam Levi Strauss & Co. írok nekik, hogy ha nem sértődnek meg gyárthatunk levi's termékeket.:p

VVani, csopke1, hóóvirág és még 1 ember kedveli ezt.
  7. pillangó20010

pillangó20010 Járnitanuló

Sziasztok!
    Lehetne új mesterség pl. tejfeldolgozó is, ahol a kecske és a tehéntejből lehetne készíteni túrót, vajat, tejfölt, joghurtot, sajtot és még különböző tejtermékeket.;)

OJani, ancsyka91, B.Dani9 és 4 más kedveli ezt.
  8. VVani

VVani Járnitanuló

Én arra gondoltam, hogy lenne egy farmer emberke, aki etetné az állatokat és dolgozna a malomban, stb.. tehát jó lenne ha kapnánk egy farmert akit mi alakíthatunk (kinézet) és mi nevezhetjük el, megszabhatjuk, hogy lány legyen-e vagy fiú. :) És ha ez kész akkor elkezdhetnénk vele dolgozni, rákattintanánk valamire, mondjuk az etetésre és akkor ő odafutna és megetetné. Ugyan így a többi ilyennél is, a vetés-betakarításnál is. Szerintem jó lenne ez a dolog, akinek tetszik az jelezze. :)

9. Farmer*54

Ilyen is létezik, 15 aranyért 30napra megkapod, hogy Juliskámnak vs. Jóskának hívod mindegy tpt kapsz tőle. Vannak elfogadható ötleteid, de most én csak mondani tudom nem vagyok modi, nézzél szét az Enciklopédiában.:p

VVani és csopke1 kedveli ezt.
  10. VVani

VVani Járnitanuló

De én pl úgy gondoltam, hogy ez teljesen ingyenes lenne, és mindenkinek járna mondjuk az 1. szinttől.

11. bessie79

bessie79 Járnitanuló

elég sok olyan fa van amit be lehetne hozni, de ha lehet ne event, vagy titokfák formájában. Szintlépéseknél is lehetne új cuccokat hozni. Akár visszamenőleg is. Területbővítést írtam már én is régen, mint előttem már sokan. Plusz igazán jó lenne, ha behoznák ha több olyan fa lenne, amit megkapunk barkácsolt ólak utáni termények esetén. Persze lovaglóóra kizárva, de nyugodtan lehetne ékszer, festékpaletta, szarvasgomba, pehelytoll, birkagyapjú, mogyoróvaj, darabolt fa... Ez persze titokfáknál lehetne, vagy gőzmozdony esetén. Apropó, jó lenne, ha újra lehetne kacsa kata fákat és turbófákat nyerni.:inlove: Ja és lehetne egy vízi világ, ott is sok élőlény élhetne. (delfin, cápa, halak, medúzák, stb...) Ez lehetne a Baha továbbfejlesztése területre vagy valami ilyesmi.

OJani, csybu, kagyilo és 3 más kedveli ezt.
  12. HarmatosHanga

HarmatosHanga Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Lehetne akkor már egy szupertáp fa is,mert aránytalanul hosszú a keverési ideje....jó,hogy szuper,de akkor is :)
    Nem lehetne esetleg megfelezni az idejét,nem csak úgy,hogy kiváltom a turbósítást,hanem alapból?
    Vagy valamivel csökkenteni legalább.Nagyon szeretem a tenyésztős feladatokat,de állandóan elfogynak a tápjaim,pont a legizgalmasabb ajándékoknál,éppen ezért kénytelen vagyok kihagyni feladatokat,pedig esetleg később fontos lehetne az ott kapott ajándék is :)
    A földterület növeléséhez volna gondolatom,hogy kellene egy vadaspark,ahol csak a vadállatokat tenyésztenénk,így nem foglalná a farkas vagy a sas a tyúk vagy a szamár helyét a szántóknál.
    A vízi világ is jó ötlet,de sajna ez még nem oldja meg a Bahán a termelést :S
    A másik,sok helyen olvastam!Nem lehetne azt megoldani,hogyha már banán van,csak a földterületeket és az újabb kazamatákat kellene érte kiváltani,mert tényleg sok banán kell mindenhez,pláne,ha már nagyobb szintű kazamatákban szeretnénk hozzájutni növényekhez/állatokhoz.

13. HarmatosHanga

HarmatosHanga Fórum-zöldfülű

Jut eszembe még,olvastam valamelyik topicban,talán épp itt.
    A Bahamán,miért nem lehet szupertápot keverni,nem is értem,ott is zajlik tenyésztés :eek:

zigus46, OJani, B.Dani9 és 6 más kedveli ezt.
  14. imike911

imike911 Fórum hercege

Lehet, hogy már írták, nem is annyira lényeges, de ...
    A pajtában az ólak ábrázolásánál jó lenne, ha az újabb terményes ólaknál is szerepelne a régieknél meglévő kis kalapács jel. A keresésnél sokszor segítene és talán a programozók is áttekintenék, hogy melyek az állatot és melyek a terményt adó ólak. (Az eventeknél be-becsúszik egy-egy nem oda való ól - állatos/terményes)

15. zigus

zigus Törzsjátékos

Egyre gyűlik a fekete felhősor amire nem sikerült a kitevőt megszerezni ...ott áll és semmire nem jó ...jó lenne ha volna az öregtölgynek egy ága amin csillagokért meg lehetne szerezni vagy megváltani a sort vagy elérhető reális FA -ért is meg lehetne váltani ...annak mi értelme ha ott áll és semmire nem jó ????
    És még valami jönnek az új állatok, növények, fejlesztések, barkácsólak, és már nincs hely hova rakjuk vagy hol termesszük őket jó lenne már új területek a rendes Farmra és a Bahamára is mert így már nincs sikerélmény és mi nem vásárolni szeretnénk hanem termeszteni mert így már nem érdekes a játék pedig én is már a kezdetektől játszom...ja és nagyon kevés a TP amit adnak egyes termékre és a szint lépés is nagyon magas ezen is jó lenne változtatni....

nemethnagyi és VVani kedveli ezt.
  16. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

Lehetne egy új termék valamelyik mesterség 5. szintjén, amely a felhősorokra hatna: Az adott ideig tartó bónuszokat hosszabbítaná 10 %-kal. Pinki Pie sütijéhez hasonlóan csak a már aktivált bónuszokra hatna és egy adott aktív bónuszra csak 1X.
    Ott vannak például a TP-növelő felhősorok fák esetében, amelyeket a 12 órás időtartam miatt XXL-es fák esetében is csak 1 aratásnál lehet kihasználni, hisz azok is 12 óra alatt érnek be... Pedig milyen sokat jelentene pl. boldog fa napkor a 2 aratás... ;) :)

nemethnagyi, OJani, VVani és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Nekem is ez lenne a problémám, valahol vicc ez (csak kedvem nincs nevetni), hogy megkapunk egy tenyészhető állatot, csak etetni nem tudjuk, az én ötletem az lenne, hogy ne átmeneti növény legyen, hanem a fejlesztők figyeljenek oda rá, hogy ne rakjanak elérhető tenyészetet, olyan táppal amit nem tudunk előállítani. A másik a kaméleon tenyészet, nos Licsi kell a táphoz, de én még nem tudom termeszteni,szóval ez gáz, hetek óta vásárolom hozzá a tápot illetve valamennyit sikerült szereznem a gazdakörből, de szeretném megkérdezni, hogy ez miért van így? Mi köze van a kaméleonnak ahhoz, hogy hanyas szintű vagyok a szigeten, ha a farmon 66-os szinttől tenyészthetem? Az ötletem az, hogy átgondoltabban kellene ezeket megtervezni.

nemethnagyi, zigus46, VVani és még 1 ember kedveli ezt.
  18. LunaAllard

LunaAllard Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagyon jó ötletek van itt! Én is adnék egy ötletet. A Bahánál látható két kis szigetecske, az egyik lehetne a Fák szigete, a másik az Állatok szigete, és küldetések lehetnek rajta, ami során olyan állatokat és fákat lehetne szerezni, amik nem fejlődnek már ki a titokzatos tenyészetből és fákból. Lehetne szintekhez is kötni a dolgot.

nemethnagyi, OJani, VVani és 2 más kedveli ezt.
  19. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Sziasztok!

Lehet sokan írták már , de pl. Betehetnék Fa.-ért újra a Róza malacka tojását, Korallhal tojást, Postagalambtojást , Szívárványos tyúk tojását . Egy újabb event keretében pedig legyen újra megnyerhető Rainbow Dash tojása és Pinkie Pie sütijének receptje...
    Úgy gondolom sokan lemaradtunk ezekről . Így lenne az igazságos...
    Illetve az illatszertár , textilmalom, sajtgazdaság , búvárbolt, korall medence, amiket eventeken lehetett megszerezni. Legyenek cserélhetőek vagy megvásárolhatóak akár Fa.-ért vagy titoknapokon fejlődhetne ez is. A feljebb olvasott bahama ,, fák és állatok szigete,, ötletet én is nagyon jónak tartom.

nemethnagyi, OJani és (SunshineFarm) kedveli ezt.
  20. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok!
    Régebben olvastam hogy a bahán is fogunk aratáskor barkácscuccot kapni. Lesz ebből valaha is valóság?
    A másik dolog is bahás, miért nem lehet szupertápot keverni ott is? Olyan gyakran van tenyésztős event, és vannak ólak amik érisi ideje nagyon hosszú,így talán még arra is tudnánk a szupertápot használni.

nemethnagyi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.