Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    1. Ha igen, akkor a szokott helyen olvashatsz majd róla:
    2. Nem lesz ilyen. Érdemes elolvasnod a produceri hírleveleket:

2. kagyilo

kagyilo Járnitanuló

Sziasztok! Lehetne egy olyan hely ahol halloweeni dolgokat lehetne kirakni és ehhez egy új mesterség pl.:boszorkányság ahol állatokból,
    halloweeni növényekből csonttököt,vámpír lét lehet csinálni. A helyet 70 szint felett egy feladat ahova halloweeni növényeket kell leadni! Vagy egy szép havas hely ahol csokit,kakaóport és égyéb ilyeneket. Remélem sikerül segítenem.

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ha gyakran olvasoln a következő részlegen, akkor magad is látni fogod majd, hogy az itt leírt kívánságaid egy része hamarosan teljesül is..
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/varázsgömb-avagy-jós-jónás-otthona.643/

4. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Jó lenne a TITOK doboz szupertápot , és szupertrágyát is adna köszönöm

OJani, elemér57, teke0411 és 2 más kedveli ezt.
  5. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Sziasztok!

Szívesen venném(nk) ha a régi titokólakhoz és titokfákhoz hasonlóan az újabbak is bekerülnének a gazdaboltba FA.-ért amik már nem fejlődhetnek ki titoknapokon. Továbbá sajtgyár , titkosügynök képző, textilmalom , gyakornoki szárnybontogató és korallmedence is fejlődhessen ki a talányos tenyészetekből. A csemetegőzösön legyenek jra mamutfák mert igazságtalan , hogy a réggebbi játékosok ez által jóval nagyobb előnnyel bírnak...

zigus46, OJani és csybu kedveli ezt.
  6. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!

Jó lenne ha a Bahamán is lennének titok ólak. Rengeteg féle van az alapfarm területekre. Ideje volna bevezetni a szigetre is.
    A működésük ugyanolyan lehetne mint eddig. Bármi kifejlődhetne belőlük, amit a gazda idáig kitudott váltani a szentélyből. Vagy esetleg olyan ól is, amit még nem sikerült neki. Legfeljebb addig ott állna a kelléktárban, amíg ki nem váltja a hozzáférést. Persze jöhetne új "ritka" állat is, mint ahogy az lenni szokott az új titok ól eseményeknél.

Valamint van néhány ól, amiknek nincsenek fejlesztései. Pl. a Pávaröptető. Ennek elég sok az érési ideje, szerintem sokan örülnénk fejlesztéseknek, amik ezt lerövidítenék.

Utoljára szerkesztett: 5.9.15
  7. JeNna009

JeNna009 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egy alkalommal lehetett pénzért kitehetőt venni a Bahamára, ami aranybanánt adott. Akkor sajnos lemaradtam róla ezért nagyon örülnék ha megint lenne lehetőség megvásárolni. Így nagyon lassan haladok a szigeten. :(

OJani, kisherceg55 és csybu kedveli ezt.
  8. kagyilo

kagyilo Járnitanuló

Sziasztok!
    A játékba bekerülhetne a kutya (Olyan 80. szinttől) és később a tenyésztése! És a termelő ólja lehetne a gumicsontgyár vagy kötélgyár.

JeNna009 kedveli ezt.
  9. Gabika_1977

Gabika_1977 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én egy akciót javasolnék a "játékórás" dekorelemek újbóli elérésére/megvásárlására. Sajnos ez a felhősorom hiányos mert a "balerina játékóra" hiányzik. Egyszer már elérhető volt, de akkor lecsúsztam róla sajnos. Köszönöm

10. JeNna009

JeNna009 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehetne megint Farmaranyfát szerezni titokzatos csemetéből. Illetve lehetne Csillagfa is ami valamilyen időközönként adna egy csillagot.

zigus46, Karlos8080 és OJani kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mivel ennyi gond van a felhősor aratással , jó lenne ha úgy vehetnénk felhőaratót, mikor akciós munkások vannak, hogy mondjuk 60 db 1 órást adnának, mivel naponta többször is kell aratni a felhősort. Nos kedves Fejlesztők !? Lehetséges lenne ez ?

teke0411 kedveli ezt.
  12. OJani

OJani Kivételes tehetség

A fák termése is egy idő után elromolhatna, leszáradhatna. (A másik szót nem akarom leírni.);)
    Ha az ültetett növényeket elveszítjük miután sokáig nem aratjuk le őket, a föld elgazosodása révén, akkor szerintem a fák termései se legyenek ott túl sokáig.

13. remete67

remete67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném javasolni(tudom olvastam már) Kellene egy olyan terület ahova csak állatokat lehet kitenni. Lehetne a neve Állatfarm. Annyi az állat, hogy a vetés rovására megy. Ha event van akkor le kell szedni az állatokat, hogy betudjuk fejezni.
    Köszönöm!

ajitta73, apcimama, teke0411 és 2 más kedveli ezt.
  14. Martin0802

Martin0802 Junior szaki

Sziasztok! Mivel a hely hiány sajnos a legfőbb pobléma a játékban, nekem az lenne az ötletem , hogy az egyforma fákat lehessen egymásra helyezni. 10 fa legyen a maximum . A fákból is egyre több és több van. Részben ez megoldás lehetne a problémára.

kusziera, ajitta73 és OJani kedveli ezt.
  15. ajitta73

ajitta73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Javaslatom a következő:Jó lenne,ha a teliholdas eventek alkalmával be lehetne a piacon is szerezni a hozzávalókat ,;)no meg a gazdaboltban is meg lehetne venni azt a napi 100db-os mennyiséget a teliholdas növényekből!Ennek mindenki hasznát venné,mert lássuk be,elég nehezen lehet haladni így,hogy csak egy területen termeszthetőek a növények!

zigus46 kedveli ezt.
  16. vezetek71

vezetek71 Utánpótlás-írogató

Érdemes lenne bevezetni a Kakukklak 5. szint: Neon-t (ami 4 kakukkot terem), ugyanis a Bajusz-szalonhoz az a 8 darab kakukk kicsit sok, annak ellenére, hogy a Kakukklakok gyorsan teremnek. Ha a játékos elegendő kakukkot akar letermelni, akkor vagy kénytelenek sok értékes helyet feláldozni vagy a bajuszgyártást kell szüneteltetniük, amíg össze nem gyűlik kellő számú kakukk.

A Kakukklak 5. szint: Neon-t egy tenyésztős event keretében lehessen megszerezni, mint a tyúk, nyúl és kecske neon ólakat.

OJani, papirocska és Farmer*54 kedveli ezt.
  17. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

Lehetne egy új titokzatos csemete, amely festékpalettát terem.

zigus46, .Csillagfürt. és Farmer*54 kedveli ezt.
  18. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy nem lenne-e kivitelezhető, hogy a farmterületeken a trágyázás - kacsa kata turbótrágyázás- szupertrágyázás egyszerűbb legyen...
    Arra gondoltam, hogy sokkal egyszerűbb lenne,ha úgy működne,mint a víznél. Sokkal áttekinthetőbb lenne :)

Van erre valami esély?

magdalena1967 és papirocska kedveli ezt.
  19. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Nagyon ritkán fórumozok, így lehet hogy már valaki írt az alábbi ügyben. A megbízásoknál (megtermelt javak eladása) régebben ha az adott termékre kattintottam kiírta hogy hány darab van a pajtában. Most csak az áru neve jelenik meg. A régi megoldásnál dönteni tudtam hogy, hogy érdemes -e eladnom vagy, inkább tartalékoljak. Szeretném ha ez a régi megoldás visszatérne. Egyébként minden fejlesztés örömmel fogadtam-új bahama terület, malom, új rémséges terület- köszi érte.

20. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Bahamara területre tettem ki a fákat, rendezés A-Z. Minden fánál a fejlesztés XL és XXL fa az alapfa mellett szerepelt, kivéve az Acai pálma, Pitomba fa és a Goji fa fejlesztése, ugyanis ott a fa megnevezése XL-el kezdődik, ezáltal felsorolás végére kerültek. Kérésem, hogy a 3 fa megnevezésénél a fejlesztés jelzése a megnevezés után legyen, pl. XL Goji fa helxett Goji fa XL legyen a név.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.