Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ANTAL99

ANTAL99 Fórum-zöldfülű

lehet egy terület ahol csak állatok vannak . csillagért legyen a megvétele .

Utoljára szerkesztett: 1.11.15
    marci4077, Vanessza és sárgazanót kedveli ezt.
  2. lbs76

lbs76 Aktív író

Sziasztok!
    Én nem új dolgot javasolnék, hanem arra kérném a játék készítőit, üzemeltetőit, hogy a régebbi dekorelemeket, amiket nem lehetett a játékban megnyerni, csak megvásárolni (igaz, akkor még nem farmaranyért, hanem átutalással) tegyék cserélhetővé. Gondolok itt a következőkre: És a nyertes nem más, mint...; Erkélyjelenet; Szorgalmas Applejack; esetleg a Szülinapos illetve a Húsvéti Shaun; és az ehhez hasonlók. Azok a farmerek, akik újak a játékban élveznék, akiknek pedig van belőlük több, szívesen cserélnék el. Köszönöm.

-erbanna-, -maya64-1 és zigus46 kedveli ezt.
  3. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok!!
    Nem lehetne legalább a Baby boom napok alatt mind a két malomban szuper tápot termelni?
    Nagyon hosszú a termelési ideje, vagy esetleg azt ha módosítanátok??

4. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Titokól illetve titokfa akció esetén lehet venni darabjával is és csomagokban is nagyobb tételt, ha arra tart valaki igényt. A csomag ugyebár mindig tartalmaz egy példányt az új fa illetve az új ólból. Ez nagyon jó, mert aki biztosra szeretne menni annak biztos lesz egy példánya az új dologból. Ezt átvihetnék a játék többi részére is.
    A party pörgetés akcióban lehetne egy olyan csomag, ami adná az éppen aktuális főnyereményt, ugyanis abban a topicban is szinte állandó az elégedetlenség. Nagyon kevés az esély arra, hogy éppen a főnyereményt pörgessük ki, valamint, hogy egyáltalán pont azt kínálja fel a rendszer, ami nekünk éppen hiányzik.
    Továbbá van ugyebár a szupertáp akció. Van akinek nehezen ugrál még boom-kor is a tenyésztése, ezért nincs sikerélménye sem. Olvastam, hogy valaki több xl-es csomagot is vett és még sincs sikerélménye, ezért többet nem fog vásárolni. És ezt tökéletesen meg tudom érteni. A nagyobb szupertáp csomag mellé is járhatna egy magasabb szintű tenyészállat. Mondjuk egy 6-os vagy egy 7-es szintű állat. (Gondolom az nem lenne jó sem a játékosoknak "ügyfeleknek", sem pedig a BP-nek, ha a fizetős játékosok szépen lassan eltünedeznének.)
    Nagyobb Szupertrágya csomag vásárlása esetén meg kaphatna a vásárló egy Mamutfát. Sokan örülnének neki. Így növekedne a vásárlási kedv és a vásárlói megelégedettség is.

csodabogár1, GoodX, semmirevaló és 12 más kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én azért nyürrögnék inkább, hogy a piacon szedjék már végre szét a fákat a szántóföldi növényektől, a Bahásakat a simától, a pajtában tegyenek rendet, mert átláthatatlanok a színes állatok: sem szintre, sem ABC-re, sem más módon beállítva nincs sorrend. Pl, a-z -nél a mokány denevér után jön a báznai sertés, és sorolhatnám. Szintnél a teve keveredik a pandával és a denevérrel az első képernyőoldalon. HASZNÁLHATATLAN!!! A piacon sincs növekedési sorrend a saját állataim közt, csak a kínálatban. Régóta nyürrögök érte hiába. Ahogy egyre több az állat, képtelen vagyok észben tartani a sorrendiségüket. Szükségem lenne az átláthatóságra ott is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.16
  6. terianyu63

terianyu63 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az én gondolatom, a piacon lehetne a fa terméseket külön fülre, ( mint a terményeket, állatokat,stb...) nagyon sokat kell lapozni már a növény kategóriánál.

-manócskák-, Gio, -maya64-1 és 5 más kedveli ezt.
  7. krumpliskocka

krumpliskocka Járnitanuló

Új növények: csicsóka, csipkebogyó, lestyán, majoránna, ribizli, patiszon(csillagtök), mák, torma
    Az lenne a legjobb, hogy ha a trópusi szigeten is új növények és fák kerülnének bevezetésre. :)
    Új fák: Rambutánfa, Csirimojó(krémalma)fa, Duriánfa, Jákafa, Grenadillafa, Feiojafa, Tamarillofa, szerecsendiófa
    Új növények: kiwano, Guarana, pepino, pitahaya, kurkuma, sáfrány, szegfűbors, szegfűszeg, eukaliptusz
    Új állat: koala
    Reméljük hamarosan egy-két növény megjelenik majd a játékban. ;)

8. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok, BÚÉK :)
    A berkenyefa nagy örömömre - és gondolom, sok új játékos örömére - visszatért a játékba, köszi! Szívesen látnék még más, régebben kivett titokfát újra a kínálatban, pl. ringló, magnólia, karácsonyfa 2011, aranylevelű fa... tudom, ezek a gazdaboltban megvásárolhatóak lettek, ennek ellenére mégis... akár xxl fejlesztéssel. De főként a bájitalfa hiányzik, azt tudtommal cserebere napon kívül nem lehet beszerezni, cserebere alkalmával is nehezen. Jó lenne megint egy kis retro fa- vagy ólvásár.

9. szandrea1982

szandrea1982 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehetne papagáj is tenyészthető állat. Sok féke van. A terményese meg mondjuk a színes tolldísz lenne.
    1 - alap papi
    2 - hullámos papi
    3 - jákó papi
    4 - beszélő papi
    5 - bóbitás kakadu
    6 - földi papi
    7 - szivárványos lóri
    8 - ara kakadu
    9 - kék és arany ara

:inlove::inlove::inlove::inlove: na mit szóltok?

marci4077, -maya64-1, Bolgár80 és 4 más kedveli ezt.
  10. SasamesterX

SasamesterX Utánpótlás-írogató

Űdv. Én a nővérem unszolására írok, aki már hetek óta rágja a fülem :) Ő is farmozik, régebben kezdte nálam, de a fórumra még sosem írt, de megkért, hogy javasoljam itt a fejlesztési ötletek topicban, hogy nem lehetne-e a sok új állat mellé valahogy betenni a tengerimalacot is? Végülis igaza van, a rágcsáló szekcióban elférne :-D

11. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Én a kenguru karám grafikai "fejlesztését" szeretném kérni, ha lehet.
    Elég furán mutat a maga régi típusú (gülüszemű) kinézetével, a többi meseszép ól mellet... ;):)

Köszi!

marci4077, Gio, GoodX és 5 más kedveli ezt.
  12. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Úgy látom, hamarosan jön a vidra. Jó lenne, ha nem kéne 30 titokólat megvásárolni, hogy egy tuti vidra sikerüljön. Miért nem lehet csak azt az egyet FA-ért megkapni. Tele van a raktár ólakkal, amit még cserélni sem lehet, mert mindenkinek van már. Ezért nincs még hattyúm, mert nem volt szerencsém.
    Ugyan ez a problémám a kerékkel is. Hiányzik "ezer éve" 1 virág és két madárijesztő a felhősorról, amit sajnos nem tudok kipörgetni. Miért nem lehet esetleg megvenni?

zigus46 és n_nzsoka kedveli ezt.
  13. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Sziasztok! Az Én javaslatom az lenne, hogy ha most jön a születésnap iigazán megérdemelnének a régi hűséges játékosok egy farmaranyfát.
    Gaszton 11797097

marci4077, SoosPéter1, hyper1212 és 7 más kedveli ezt.
  14. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

A legújabb gazdaköri küldetés (Segítő kezek) szintén mormotát kér az első feladatba. (75 db-ot). Az ez előtti feladatok közül a Tour de Farm I. a 2. szinten 160 db-ot kér, A láda titka 4.szinten 100 db-ot, Varázslatos kirándulás a 3. szinten 605 db-ot kér. Sajnos a titokzatos ólakból nem sok fejlődött annak idején, hiszen keveset tudtam megvenni. A gazdakörben megvenni nem lehet. Jó lenne, ha úgy, mint a rénszarvast és a kutyát meg lehetne venni csengőpengőért.

-manócskák-, Cicafiú70 és zigus46 kedveli ezt.
  15. zigus46

zigus46 Aktív író

Nekem meg az lenne a javaslatom ,hogy az ilyen ismétlődő Event mint a halászat lehetne más régebbi Eventböl is mert nagyon sok olyan felhősor van amiből egy két db hiányzik vagy épp a felhősor hiányzik a kitevő meg van és így pótolni lehetne ...és még sajnos a rendes farm kinőtte magát jó lenne még egy terület csak növényeknek mert az állatok és a fejlesztései már tele lettek a földekkel és alig marad termőföld a növényeknek úgy is meglehetne oldani a növények termesztését ,hogy felhősoron lehessen termeszteni úgy mint a tenyésztést is kitalálták de csak növényeknek ... még valami a mesterségek völgyébe egy nap csak öt terméket lehet leadni a fejlesztéshez jó lenne ha legalább tíz lenne mert így nagyon lassú a haladás...köszi..

Utoljára szerkesztett: 24.1.16
    rebtam, Voom és OJani kedveli ezt.
  16. paloooo

paloooo Fórumelemző

Hi...:)
    Csak egy röpke hozzászólás: mivel rengeteg új fa került be a játékba..., s tuti hogy apránként még vonnak be új és újabbakat, viszont folyamatos helyszűkével küszködünk - legalábbis én mindig - ...:)
    Esetleg egy olyan új terület kialakítása (erdő, gyümölcsöskert), ahol kizárólag csak fákat lehetne telepíteni (kirakni). Akár gyümölcsfákat, akár másfajtát. Ezáltal részben megszűnne a folyamatos áttelepítés, ki - be pakolás, stb.

Thanks...:)

GoodX, rebtam, barna030303 és 2 más kedveli ezt.
  17. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Jó volna ha betennék a játékba (örökre) a mikulásvirágot, labdarózsát, amarilliszt és a nádat. :) :music:
    Az éjszakai kertbe kancsókát, rafléziát, Drosera Slackiit és harmatfűt. :):music:

Utoljára szerkesztett: 19.3.16
  18. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

Pókselyemgyár, ami a pók terményese lenne. Felhasználna 5 pókot, adna 1 pókselymet.
    Érésidő alapból 48 óra, adna 1500 tp-t. xD:wuerg::oops:

Hasonló bahamára.
    Kígyóbőr táska készítő, ami a kígyó terményese lenne.
    Felhasználna 5 kígyót, adna 1 kígyóbőr táskát.
    Érésidő alap: 52 óra, adna 4000 trópusi tp-t.-.-

19. -Ilona53-1

-Ilona53-1 Járnitanuló

Sziasztok!
    Javasolnám, hogy a Bahamás tp-ket adó kitehetőket valamilyen jellel megjelölni. Így mindenki tudná, hogy az adott tárgy sima, vagy Bahamás tp-t ad-e, nem kellene kísérletezgetni velük.

20. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Ki kéne találni valamilyen tuti megoldást a titok fák és ólak helyett. Konrét ól vagy fa legyen. A mostani event során is csak a raktári készletet növelték az eventben kapott titok fák és ólak. Eladni sem lehet, mert ahhoz engedély kell. Jöhetne megint a gőzös, hogy legalább ott be lehetne valamire cserélni.
    Lehet hogy abba kéne hagyom a játékot, mert a holnapi event sem kecsegtet semmi jóval. A gazdaköri feladatok szinte már csak tenyésztős és olyan amilyen fa termésem nincs.

Utoljára szerkesztett: 7.4.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.