Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

A titokládába már mást is tehetnének mert ha mindig ugyanaz van benne unalmas már a láda tetejét se lehet becsukni , én amiket kapot azt nem is használom mert nincs ahova betegyem , lehetne közbe szupi vagy szuper táp is . Köszönöm .

2. Kacsmacs

Kacsmacs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az én javaslatom egy retro event lenne, ahol lehetne a régi fák közül nyerni , mint pl. farmarany fa, varázsfa, a turbófák, vagy minden, ami régen volt és jelenleg már nem juthatunk hozzá.
    Köszönöm!

marci4077, peti.pepe.2000, Éva15 és 11 más kedveli ezt.
  3. GoodX

GoodX Junior szaki

Jó napot !
    olyat ötletem lenne hogy titok ól vagy fa esetén aki a nagy csomagot vásárolja annyi garantált új ólat vagy fát kapjon plusszba ahány éve regisztrált a farmon .ez is egy fajta motiváció lenne a friss gazdáknak és persze növelné az új BP tulajdonosának a vagyonát :p:D(halkan megjegyzem hogy a rizs még sajnos nem került be a játékba.;)

nolina1965 kedveli ezt.
  4. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Ha már meg szünt a csemetegőzös ami szerintem nagyon jó volt legalább a cserenapokon lehetne cserélni TURBÓFÁKAT akinek nagyon sok van annak 1 nem hiányozna de akinek nincs mindent megadna érte . Köszönöm

5. banana2001

banana2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az ötletem:

Tiszafa

Termése: 4db tiszafa mag
    Érési idő: 15 óra
    TP: 120 TP, 15 óránként

(Talányos fákból lehetne megszerezni)

marci4077 és achmed1122 kedveli ezt.
  6. S.Dave

S.Dave Utánpótlás-írogató

sziasztok

készíthetnének XXL fejlesztéseket a régi titokfáknak is .pl..Magnólia, Gingkó, Aranylevél, Karácsonyfa2011, Bájitalfa, Japánakác, Cukorfa stb....
    Szerintem jó lenne mert így az új játékosoknak is lenne lehetősége beszerezni a régi fákat

Samborg, marci4077 és rexfelügyelő58 kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Egy kedves gazdatársam óhaját továbbítanám.. :D ;)
    Régi , eltitkolt vágyam válna valóra , ha a fa terméseket is lehetne tenyészteni ...,nekem is tetszik az ötlet!!
    üdv.:apja

marci4077 és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. Flegma

Flegma Fórum-zöldfülű

Üdv,
    Rénszarvas tenyésztése bekerülése után maradt a talányos tenyészetek kategóriában és nem kapott barkácsólat. Szeretném javasolni, mint a többi ilyen esetnél törtnét, kapjon barkácsólat. Lehetne csengő, vagy kalács, agancs terménye, de ezt a fejlesztőkre bízom. Üdv.:Laci

marci4077 és asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  9. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

A titokládát már jó lenne kicsit felújítani --- már sok ami benne van és már uncsi hogy mindig ugyanaz a nyeremény . köszönöm

incimami kedveli ezt.
  10. tundee73

tundee73 Törekvő

Meggy fa is lehetne...az még nincs
    ,és lekvárfőzéshez is használható..:)

11. lejlafarmja

lejlafarmja Utánpótlás-írogató

Jó lenne ha lenne delfin a szigeten (legalább eventben lehessen szerezni). A delfin a kedvenc állatom és szeretném hogy benne legyen a játékban.

marci4077, nevada007 és incimami kedveli ezt.
  12. Attila22

Attila22 Junior szaki

Sziasztok nos lehetne egy új állatot behozni,tudom sok van de eszembe jutott a selyemhernyó,és ennek a táp lehetne szederből(eperfa valaki így ismeri) mert ugye régen ezeket ültették a selyemhernyók táplálására.szerintetek?

marci4077 és Vazulnéne kedveli ezt.
  13. SoosPéter1

SoosPéter1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!:)
    Az ötletem:

Új fák: Meggyfa, Kajszibarackfa, Mogyorófa.
    Új növény: Vadmálna.
    Új állatok (farm): Molylepke, Hőscincér.:p
    Új állatok (bahama): Sivatagi Róka.:p

Utoljára szerkesztett: 25.6.16
    marci4077 kedveli ezt.
  14. bözsiMama2015

bözsiMama2015 Fórum-zöldfülű

Jó lenne ha a nemesítéshez több rekesz is lenne nem csak egy így több növényt is lehetne nemesíteni mert lassan fél éve nemesítek egy növény és nem akar összejönni de abba se akarom hagyni .... hátha most jön meg amire vártam de nem --- köszönöm a válasz

15. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

XXL Papagájtollfa lenne csak igazán jó! ;)

marci4077 és nolina1965 kedveli ezt.
  16. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok sokan írjátok hogy legyen több föld de szerintem a földeket is lehetne magasabb hozamra fejleszteni pl most kapunk 1 magbol 5 de ha fejlesztök megoldanák azt hogy 1 magbol lehessen 10 kapni akkor nem sokkal ugyan de azért mégis jobban lehetne haladni báris szerintem

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  17. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

A piaccal kapcsolatban lenne egy javaslatom: a megnövekedett mennyiség miatt jó lenne, ha különválasztanák a növényeket és a faterméseket, mert most már elég nehezen kezelhető.
    Köszönet, ha továbbítjátok.

Kincső52, -manócskák-, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  18. imike911

imike911 Fórum hercege

Na, lökjünk be egy ötletet, ami úgysem valósul meg soha, mert szembe megy a játék készítőinek jelenlegi metódusával.
    Az ötlet pedig a következő : a csp-ért megvehető fák legyenek véges élettartamúak.
    Az elültetett fák mondjuk 100 ciklus erejéig teremnének, attól kezdve a farmon maradva csak dekorként szolgálnának, termést többé nem adnának, leszedéskor eltűnnének. Ez utóbbi (eltűnés) akkor is fennállna, ha még termő ciklusban lévő fát szednénk le.
    Sőt, be lehetne azt is vezetni, hogy a teljes termésmennyiséget csak a negyedik szedési ciklusban érné el, addig 1,2,3 termést adna.

Miért nem fog soha megvalósulni? Mert a játék üzemeltetői jelenleg az állandó farm átrendezésekben érdekeltek (eventek, felröppenők más-más kategóriából, stb.).

Egyébként mi lenne ennek az előnye (és hátránya)? Valódi stratégiai gondolkodást kívánna, miből mennyit, mikor vegyünk, ültessünk. Persze ehhez alapjában egy más játékszemlélet kellene, nem a mostani mondhatni őrült összevisszaság, ami meg alapvetően a minél hamarabbi, minél nagyobb bevétel iránti igény szülötte.

Ez egyébként egy ezreléknyi ötlet (kiragadva egy elgondolt koncepcióból), ami a tarsolyomban van, reagálva egy kicsit az előző hozzászóláshoz, hogy nincs a játéknak célja. Tényleg nincs. Lehetne, de nincs. Talán majd egy másik játéknak lesz, de ahhoz most nem adom ingyen az ötleteimet, csak úgy felmutatnám, hogy lehetne másképpen.

Dana64 kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tisztelt Fejlesztők! Én úgy gondolom, hogy egy földműveléssel és állattartással foglalkozó játékban bőven beleférnek a vadon élő állatok, hiszen jó részük hasznot hajt. Viszont akik szerint labdajátékot kellene játszani egy ilyen játékban, az esetben lenne egy ötletem. Olyan event, ahol egy fal volna és a labdázó gazdák mögé állnak a falnak, csak a fejük látszik ki, és a tisztes földművesek meg paradicsommal célba dobnak rájuk. Ilyen játékok régen is előfordultak Európa számos zegében-zugában, és egy némely országban ma is dívik ez a népszokás. Köszönöm, hogy ideírhattam.

marci4077 kedveli ezt.
  20. csabi9911

csabi9911 Törekvő

Legyen meggy fa! :)

Kincső52, marci4077, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.