Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vaviti

vaviti Fórum-zöldfülű

Sziasztok!​
    Az én ötletem(im) azok lennének:-Állatok:-Szarvasbogár:amit gyárthatna az például: agancsdísz
    tápja: alma (3)
    tulipán(2) Idő:5:00
    áfonya (5)
    Termelési idő:8:00 1x Szarvasbogár
    :13:00 1x Díszagancs​

-Zsiráf: amit gyárthatna az például: nyakkendő
    tápja: búza(5)
    széna: (5)
    Termelési idő: 15:00 1x Zsiráf
    18:00 1xNyakkendő​

Böbebaba60, Okkkay, Caliber és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Milyen jó lenne, ha sok felesleges sárga ólat és terményes ólat le lehetne adni, és a felhasznált barkácscuccot és tenyészállatot visszakapnánk. Nekem sok sárga ólam van, amit már nem használok. A kereskedelmi eventbe tudom el lehet adni Csp-ért, de jobb lenne, ha vissza lehetne kapni az "alkotó elemeket".
    Nagyobb v. végtelen trágyadomb is valóban jó lenne, hiszen a meglévő trágyáért is megdolgoztunk. Hogy eventek között ne vesszen el, kénytelen vagyok felhasználni a virágkötészetben.

vargamarika, vcsaba18, Vazulnéne és 5 más kedveli ezt.
  3. Mr.Banán

Mr.Banán Fórum-zöldfülű

Üdvözletem!8)

Az én ötletem egy új állat: a lemming behelyezése a játékba.
    Táp: 4 Borsó + 8 Saláta
    Szint: 31
    Termel: 1 lemming (alapból)

4. anulunusku

anulunusku Utánpótlás-írogató

Lehetne selyemhernyó is a farmon. A szederfa segítségével selymet lehetne gyártani.

Okkkay és .barbi1. kedveli ezt.
  5. k.balazs0311

k.balazs0311 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Visszatérő játékosként örömmel konstatáltam az elmúlt időben (nagyjából 3 év) megtörtént fejlesztéseket. A területbővítés és a sokszínűség fejlesztése kapcsán arra gondoltam, hogy új területként egy víz alatti farmot lehetne beleépíteni a játékba (hasonló mint Bahama) ezen a területen csak sajátos növények és állatok termelése lenne lehetséges, illetve fel lehetne bontani 2-3 részre, attól függően hogy milyen veteményt lehet bele vetni (víz felszíni növények állatok valamint mélyebb vízben termő növények és állatok)

Növényként pl.: Alga, Korall, Hínár, Békalencse, Vízililiom, Tavirózsa, (a korábban már említett Rizs)
    Állatok pl.: különféle halak (Bohóchal, Delfin), rákok (Királyrák), Medúza
    Fák.: erre sajnos még nincs konkrét ötletem, esetleg egy Oxigén termelő fa, aminek a termésével lehetne gyorsítani az állatok és vetemények érését (hasonlóan mint a fő farmon a víz)

6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem az a gondolatom támadt, hogy valami kisebb területet vagy felhősorokat kellene csinálni ennek a rengeteg szépséges kirakhatóknak. Hasznos lenne haladás céljából is!

vargamarika és .barbi1. kedveli ezt.
  7. zafirka

zafirka Fórum-zöldfülű

Üdvözlök mindenkit!
    Régi és aktív játékos vagyok én is. Hálistennek állandóan fejlesztik a játékot. Annyi növény és fa van már mind a két helyen, (főfarm és sziget..), hogy javasolnám a külön választását, átláthatóság céljából.

Shirkán53, vitaminfarm48, Okkkay és 2 más kedveli ezt.
  8. marci4077

marci4077 Járnitanuló

szerintem a játékba kellenének alacsony kb 1- 5 orás érési idelyű cserjék pl.: csipkebogyó 1:25 érési idő, 7 tp ad 3 csipkebogyót, értékük 25 csp piaci alapár 40p, hóbogyó bokor, érési idelye 2:10 12,5 tp 3 hóbogyó, érték 55 csp piacon 75 meg ilyesmik, szerintem változatosabb lenne, és lehetne titokbokor, ami csak 3 FA 2 órát kell várni az eredményre ad akkor 125 tp-t és ebből is lehetne tojásbokor, meg ilyesmik. példa a cserjékre: csipkebogyó,tőzegáfonya,kecskerágó,hortenzia,fanyarka,akác,stb szerintem jót tenne a játéknak

inkognito2002 és Okkkay kedveli ezt.
  9. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    A legutóbbi turbómalom előfizetésről lemaradtam, mivel csak 1 napos és éppen nem voltam itthon. Jó lenne, ha a farmmunkások megvásárlásához hasonlóan ez is állandó lehetőség lenne, így bármikor megvehetném, amikor szükségem van rá. Túl sok az állat, ennyi tápot lehetetlen előállítani másként. Ez jó lenne a játékosoknak, és bevételi forrás a BP-nek is.

meszimarsi, Böbebaba60, Maryanne1 és 5 más kedveli ezt.
  10. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szerintem nemcsak a régebbi kis tp-t adó kitehetőknek, de a dekorációs tárgyaknak is kellene néhány felhősor, az sem lenne baj, ha kicsi lenne a "bevétel".
    A raktárban csak gyűlik az ilyen kitehető/dekorációs tárgy, és "így" nincs semmi haszna.
    Sajnos az összes felhőm foglalt már.

11. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Mivel olyannyira kevés a fúró, hogy hónapokba telik egy db megjelenése, Rackó megújulása kapcsán néha meglephetne bennünket eggyel. Így annak is lehetne sikerélménye, akinek még nem sikerült szert tenni rá, vagy nagyon kevés van. Szép napot !

12. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia! Osztom a véleményed , az nagyon jó lenne ha mindenki akkor venné meg, ha akarja ( vagy a pénztárcája engedi) Pont most , jól jönne a fürge malom.

13. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Csávázott vetőmag?

Valahogy így képzelem el:
    1, valami furmány módon (titokcsemetés fán megtermelve, keréken kisorsolva, szomszédnak küldhető ajándék, gazdaköri jutalomként, felröppenő, stb) hozzájutok adott mennyiségű csávázószerhez. NEM a malomban készül! Vegyszer.
    2, adott mennyiségű vízzel hígítom, egyszerre egy egységnyit.
    3, fogom és beleáztatom a vetőmagot. Ez növényfajtól függetlenül szabott ideig tart (pl: egy óra) és nem helyigényes. (Vagy egy olyan épületben történik, amit ha akarok, a Kerge kertbe is ki tudok tenni.) Egyszerre csak adott mennyiségű mag (a példa kedvért száz szem) csávázható. Maga a csávázás lehetőség és később a csávázó kapacitás növelése is a Tölgyön váltható ki.
    4, csávázás után ugyanúgy tudom tárolni a pajtában mint a normál magokat, tehát ha akarok, jóval előre is tudok dolgozni. Már betakarított rémnövény telihold után is csávázható, amikor a telikert zárva van. (Le nem aratott viszont értelemszerűen nem.) Az ábrája a normál növény mellett egy színes csepp.
    5, csávázott mag csak ültetésre használható. Nem piacképes, nem használható sem gazdakörben, sem takarmányozásra, sem mesterségben.
    6, ha elültetem, jobb hozam és/vagy gyorsabb érés érhető el, ami a szokásos egyéb szerekkel tovább növelhető. A termés szokásos, csávázatlan mag. Esetleg lehet nemesíteni arra, hogy a növény jól reagáljon a csávázásra, azaz még gyorsabban / jobban terem tőle.

Nehezítés / bonyolítás: egy zacskó csávázószer nem bontható kisebb egységekre. Ha egyszer bekevertem, onnantól azt az adagot 24 órán belül föl kell használni. A 24 óra alatt annyi magot áztatok bele amennyit akarok, ha az egyik tétel kész, kiveszem és teszem utána a következőt. Ha mind a 24 órát azzal töltöm hogy óránként cserélem a magokat, akkor egy zacskóval 24 x 100 mag csávázható. Ha csak két tételre van idő ezalatt, akkor 2 x 100 magot csáváztam ugyanannyi szerrel. Ha a Tölgyön kiváltom a kapacitásbővítést, akkor a folyamatosan játszó gazda 24 x 150 magot csávázhat, a kétórás meg 2 x 150 magot ugyanannyi szerrel.

Event növények is csávázhatóak, nyilván náluk az előre dolgozás nem játszik. De ha van kétszáz magom az eventnövényből, százat elültetek, százat csávázok, következő aratáskor már csávázott magot ültetek. Viszont csávázott magot event idején sem lehet termésként leadni, a befejező generációnak tisztának kell maradnia. Ez némi odafigyelést igényel.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ;)

Ismét egy ötlettel jöttem hozzátok ...
    Véleményem szerint szükség lenne egy magas 90-100. szintől elérhető játék elemre ...
    Egyvagy több prémium terményesre ... Ez nem állatot adó ólhoz kötött terményes lenne hanem több termény lenne az alapigén s egy új termény készülne az ólban ;)
    Pl 1 szőnyeg + 2 angóragyapjú + 2 birkagyapjú +100 különleges felreppenő = Perzsaszőnyeg
    vagy 2 festék +2 papagájtoll + 1 fazék +100 különleges felreppenő = Mívesedény
    A tápot váltaná ki a 100 különleges összetevő ...

Természetesen gazdaköri feladattal ... 10 különböző prémium terményes komoly feladat lenne még akkor is ha csak 50-100 db-ot kérne a gazdaköri feladat belőlük ... Termelés igényelne ... Növényt ...állatot ... terményt ... A játék javát szolgálná !

Utoljára szerkesztett: 11.10.16
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Éppen kacsakatáztam a fáimat , amikor eszembe jutott valami.:inlove:
    Egy apró változtatás a munkásokon.
    Amikor rákantinttasz a kacsa kata ikonra , kijönne a pajtád taralma , és rákattintasz a megfelelő fára , és abból az összeset beszórja.
    Feltéve , ha van annyi katád.
    De ezt lehetne vízzel szupertágyával stb.

Böbebaba60 és Okkkay kedveli ezt.
  16. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

Most már a macskaházat is meg lehet venni 2500 CSP-ért. Meg tudom venni a Rénszarvast, az Egeret, a Kutyát. Ezek mind újabb titkosólak voltak, jóval a Mormota után. Miért nem lehet a Mormotát is megvenni 2500 CSP-ért? Csak egy van belőle, viszont sok feladat van, ami 100-as nagyságrendben kéri a mormotát. Csere alkalmával sem lehet hozzájutni.

inkognito2002 kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!

Nagyon örülnék ha lenne csiga.

vitaminfarm48, Okkkay és OJani kedveli ezt.
  18. bebi3030

bebi3030 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! igen ez jó ötlet nagyon ,meg jó lenne , ha lehetőség lenne a feladatoknál , mindenkinek csak olyan feladatot kapna amit teljesíteni is lehet , és nem kéne 10- 15 szintlépést várni mire meglesz az elérhető termény !!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.11.16
    rozecska és osztrak12 kedveli ezt.
  19. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

20. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Tisztelt szerkesztők : Lehetne az adventi naptárban ajándék arany virág fa nagyon sokunknak nincs főleg a gyerekeknek,jól jönne így legalább mi is tudnánk venni néha titok ólat és fát néha .Hiába kapunk ólat vagy fákat ha más fejlődik ki,így legalább lehetőségük lenne ,hogy hátha lesz szerencsénk.Gondolkodjanak el a javaslatomon. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. TISZTELETEL Bipne

_Cygnus_, stellácska26, OJani és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.