Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bebi3030

bebi3030 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! T. szervezők ! Nagyon szuper ez a játék ,de szerintem a feladatoknál jó lenne ,ha kicsit több aranybanánt lehetne szerezni , hogy kicsit gyorsabban lehetne haladni a BAHAMÁN , mert a végén már csak 25 -30 arany banánért lehet , terményt és fát szerezni!

2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Teljes mértékben egyetértek az ötleteddel, de azért annyit hozzátennék, hogy nálam 44- és 48 banánt kérnek míg a kapott banánok száma nem nő.

holdbarát és virág1957 kedveli ezt.
  3. barackmoly

barackmoly Járnitanuló

Ezt úgy is meg lehetne oldani, hogy 200-as szint felett 6, 300-as szint felett 7 aranybanán lenne a szintlépéskori jutalom:D.

4. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A barkácsolható "egyedi kifutó" mintájára kérek szépen barkácsolható "egyedi virágcserepet". Amibe, értelemszerűen, növényt lehetne ültetni. És amiben el lehetne tenni event növényt is. (Barkácsolok, kiválasztom a jelenlegi event növényt, kiültetem cserepesen a Kergébe, és onnantól kezdve ott széplik és TP-t ad. Ha vége az eventnek, a többi növényemet vissza lehet váltani, de a kiültetett szépség megmarad, amíg a virágcserepet le nem bontom. Persze ha valaha erre vetemednék, akkor a növény beváltás nélkül tűnne el, végülis csak egy lejárt event maradéka, amit (saját felelősségemre) nem váltottam vissza akkor, amikor lehetett volna.
    Persze ha valaki állandó növényt akar kiültetni, azt is megtehetné, akkor a cserép lebontásával a növény visszakerül a pajtába.

*bálint* és ArtemisHunter2.0 kedveli ezt.
  5. virág1957

virág1957 Aktív író

Sziasztok ! Szerintem jó lenne ha a Bahamán is lehetne szuper tápot keverni ,mivel ott is szükség van rá . Saját trágya domb is el kéne .

holdbarát, ria91, Rétisas250 és 4 más kedveli ezt.
  6. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

vagy "fergeteges gyümölcsös" :)

Sali~*.*, holdbarát, uhu182 és 2 más kedveli ezt.
  7. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A közös trágyadombot tudod addig bővíteni, hogy bőven elférjen mindkét kategória trágyája. A Tölgy ágainak elágazásánál, a víztartály-bővítés mellett van a rúna. Először 120-ra, aztán 150-re, aztán 200- ra stb. tudod bővíteni a kapacitást.

8. OJani

OJani Kivételes tehetség

Nekem 300-asra van kifejlesztve és kevésnek bizonyul. Ha mind az 5 terület óljait learatom akkor útközben be kell térnem a piacra is ha nem akarok veszteségbe termelni. Tény, hogy nem szokott a trágya ára kimagasló lenni, de a kicsi is valami. Megoldás lehetne még az is ha a trágyadomb kapacitása a jelenlegi kétszerese lehetne.
    A víztartály 300 cseppje pedig szintén kevés szokott lenni ha 1x1-en termelek. Nem látom értelmét, folyton a víztartályhoz rohangálni és kézzel megtölteni. Ezek plusz kattintások.

holdbarát kedveli ezt.
  9. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Na, az látod tényleg jó lenne ha tovább is lehetne fejleszteni a trágyadombot meg a fővíztartályt :)

OJani és holdbarát kedveli ezt.
  10. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lekéstem arról a topikról amiben kérdeztétek a véleményemet, de szeretnék kérni. A felhősoromról már csak az utolsó madaras kunyhó hiányzik, a Kőmadár party kunyhó. Tartogattam rá elég sok party pörgetést, de még a lehetőséget sem adtátok meg rá, mivel még egyszer sem láttam a nyeremények között. Légyszi néha legalább csalogatónak adjátok be azt is a nyeremények közé! És bocsi ha rossz topikba írtam.

11. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

A party kunyhó majd a dec. 23-án kezdődő Kerekkerék akcióval fog csak a játékba kerülni...
    Eddig azért nem láthattad ;)

Farmer*54 kedveli ezt.
  12. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

Köszi Mayácska! Akkor várok türelmesen mint a Jézuskára!

-Mayacska85- kedveli ezt.
  13. targoncas1

targoncas1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni nem lehetne egy olyat beépiteni a játékba ahol meglehettne nézni a területeken kihelyezet dolgokat(területenkénti összesitő(ólak,fák,dekorációk)).Meglehetne nézni miből van kitéve és menyi...
    Szerintem a többi játékos résszére is hasznos lenne.....

Okkkay, Samborg, Shirkán53 és 2 más kedveli ezt.
  14. ArtemisHunter2.0

ArtemisHunter2.0 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt. Óriási kérésem lenne a grafikusokhoz.
    A tenyésztés közben lett két trükkös tevém. Szívesen építettem volna egy terményest belőle, de olyan csúnya a rózsa terményese a tevének, hogy úgy döntöttem mégsem , hisz nem raknám ki.
    A kérés. Az event tevéje annyira szépre sikerült, kérnék szépen belőle egy rózsa terményest. Ha nem is kacsint, de legalább olyan kis aranyos legyen. Léci-léciiiiii.

nyuszi63, Okkkay és Samborg kedveli ezt.
  15. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Ez így igaz . Ha már saját víztartálya is van a Bahamának legyen saját trágyadombja is, és karácsonyi ajándéknak javasolnám a játék tervezőinek hogy a tenyésztést 1 db szuper táppal lehessen működtetni, akkor talán azoknak is érdemes lenne tenyészteni akik a szuper tápot megvenni nem tudják de szívesen bíbelődnének a tenyésztés örömeivel a hónapok alatt össze gyűjtögetett kevéske kis szuper táppal is lehetne, igaz hogy lassabban de mégis haladni , és nem maradna teljesítetlen egy rakás tenyésztéssel teljesíthető feladat.

holdbarát, csobánka1, ria91 és 6 más kedveli ezt.
  16. Rétisas250

Rétisas250 Utánpótlás-írogató

Már lehet fejleszteni a trágyadombot 550-esre.

17. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Én már hetek óta csak a nagyon drága tápokat keverem "saját kezűleg" a malomban, az olcsóbbakat a piacról szerzem be. Napi két adag szupertáp kikeverésével már egész jól föl lehet készülni a boom-okra. Persze egy ilyen ajándék nagyszerű lenne.
    Pl. lehetne olyan termék (süti, lekvár, rózsaszín virágcsokor stb) amitől az adott időszakban indított tenyésztések 20% eséllyel csak egy adag szupertápot használnak fel. Tíz aktív tenyésztés mellett "ingyen" meglenne a tizenegyedik, úgyhogy szerintem megérné előállítani.

holdbarát és OJani kedveli ezt.
  18. ria91

ria91 Junior szaki

Én teljesen egyet értek veled,a napokban pont én is erre gondoltam. Miért ne lehetne a bahamán is szupertápot keverni ,amikor ott is folyik tenyésztés!

holdbarát és uhu182 kedveli ezt.
  19. ria91

ria91 Junior szaki

Én már régóta vágyom arra,hogy a teliholdas event legyen állandó,nagyon kevés idő van az ültetésre a gazdaköri feladat így nagyon lassan halad,főleg hogy csak sima földbe lehet ültetni.

holdbarát és csobánka1 kedveli ezt.
  20. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Hát nem tudom mire gondolsz amikor azt írod: a trágya ára nem szokott kimagasló lenni...Én ezt nem így érzem amikor egy egy eventnél 1000 Csp re is felmegy az ára.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.