Növények, fák, állatok, dekor.elemek, avagy szeretnénk ilyet a farmon

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

a teliholdas farmnak is lehetne csinálni egy negatívot mint a rendes farmnak a szédült szántó :)

Sali~*.*, vörösaszony, Ivibaba54 és 4 más kedveli ezt.
  2. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, egy ötlet a turbó fákkal kapcsolatban, / szupertrágya, kacsa kata szupertrágya, kacsa kata turbótrágya / , jelenleg ez a 3 féle van, esetleg lehetne szupertáp fa is a turbók között. Szerintem sok gazdának megkönnyítené a tenyésztős feladatokat.

magdi06, holdbarát, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  3. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok ez már igaz lenne még talán az is bele férne hogy talán 1x1 lennének igy mint a többi fa elférne kisebb helyen

4. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Sziasztok!
    A kerekkeréknél azt az infót kaptam, hogy már nincs az ugráló madárijesztő.Biztos más is van úgy vele mint én, hogy valamelyik elemből kettő van viszont van ami hiányzik. Nekem például csak ez az 1 hiányzik a felhősorról.Jó lenne, ha lehetne vásárolni hiányzó elemeket, úgy mint 1-2 régi felhősorhoz, vagy cserélni meglévő elemeket amiből kettő van.Jó lenne, továbbíthatá valaki a fejlesztők felé. Szerintem sokan vagyunk így, hogy csak 1-1 elem nincs meg.Köszi

5. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    A különféle ágyú kitehetők felkerülhetnének egy felhőcskére. Jól mutatnának rajta:)) Szép estét !

6. ria91

ria91 Junior szaki

Sziasztok!

Csak egy javaslat a bőregér nevet felválthatná a denevér név,mert engem még mindig időnként félrevezet,pedig már nem vagyok kezdő játékos!! Ha már egyszer denevérbarlang a neve akkor termeljen denevért , úgy mint a pld. a bagolyólból bagoly lesz nem pápaszem... !

7. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Sziasztok!
    • jó lenne ha megint hozna a csemete gőzős óriásfákat Jól jönne a Kacsa Kata szuper táp vagy szuper mamutfa minden farmra.

Tündér-tanya, holdbarát, uhu182 és 8 más kedveli ezt.
  8. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Lehetne a teliholdas területen ültetni . A Rackó volt helye is ott áll parlagon és csúnyán összedúlva . Valdemár is ritkán jön ott is lehetne földterületet adni őt pedig a Főtéren fogadni . Iszonyú mennyiséget kérnek a manufaktúrák megépítéséhez . Azt is lehetne csillagért is kiváltani . A dobozban bent van a rengeteg állat mik szebbnél szebbek . A fák esetleg kirakósok . Ha event van hol itt nem lehet ültetni hol ott . No miért is van ez így kitalálva ? Mindent lehetne - lehet csak akarni kell .

stellácska26 és ria91 kedveli ezt.
  9. zotyex

zotyex Fórum-zöldfülű

Kérjük a fejlesztési csoportot, mivel lehetne korszerübbé tenni a játék, minden területét.

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  10. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia!
    Ma reggel találkoztam az egy perces kerti zsázsával..., hol tudnék erről bővebben olvasni?
    Köszi.

inkognito2002 és Ibolyka kedveli ezt.
  11. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Sziasztok!
    Arra gondoltam, hogy jó lenne egy komposztáló. Betehetnénk a felesleges fákat, XL-es fákat, és bizonyos darab után kapnánk érte XXL-es fát. Nem lenne tele a raktár a sok felesleges XL fával, sőt akkor még talán örülnénk is neki ha azt pörgetnénk, mert gyűjtenénk a következő XXL-es fára. Ha mondjuk beteszek 50 db XL-es almafát akkor kijön 1 db XXL almafa, ha vegyesen akkor lutri hogy melyik, de olyan amit beraktam abból valamelyik.

holdbarát, stellácska26, uhu182 és 3 más kedveli ezt.
  12. Ibolyka

Ibolyka Utánpótlás-írogató

nem tom, de feladat már van hozzá, és gyűjtögesd, mert előbb-utóbb jó sokat fognak kérni belőle

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ha már annyi féle skálán érnek be a növényeink , be lehetne vezetni a fáknál is . Legyen óránként érő fa :inlove:
    Regisztrációkor kapnánk 5 darabot ingyen .

Turbó fa tulajdonságai :
    • 59 perc 38 másodperc alatt érik be
    • 145 TP adna aratásonként
    • Termés : 4 db gyümölcs
    • Pajtaérték 0 Csp
    • Nem piacképes
    • Terület : 1x1 talaj
    • Kacsa kata , Turbótrágya hatna rá .

Egy hozzátartozó gazdaköri küldetés lenne , ami abban különleges , hogy csak a 200. szint után nyílna meg , és amit addig gyűjtögettünk faterméseket , beadnánk egy meghatározott hatalmas fix összeget .

A nyeremény egy Trófea lenne , melyel a hűségünket bízonyítanánk a játékban .

Trófea tulajdonságai :
    • 72 óránként érik be
    • Aratásonként 150%-kal több felreppenő
    • 30 percig hatna a hatása
    • Terület : 2x2 talaj

Utoljára szerkesztett: 23.2.17
  14. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Egy friss ötlet, mert nagy a halom és kevés (most éppen) a haszna.
    Szóval a kérésem:
    Skarabeuszbogár Baha titokállat. Táp: jó hosszú keverési idővel 2 trágya.

Ivibaba54, marci4077 és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Az én hozzászólásom a terület fejlesztésre vonatkozik. A kezdeti játékidőkkel ellentétben így mostanság egyre gyorsabb ütemben kerülnek játékba (így-úgy) új fák, ólak és azok fejlesztéseivel egyetemben. Ennek okán már igencsak kinőtték a meglévő területeket, nem beszélve az állatokat etetni is kell, ahhoz viszont termelni kell a táphoz valót egyrészt növényeket, másrészt faterméseket . Ezek kielégítéséhez szerintem nincs szinkronban a gazdálkodási terület. Sokat számítana ha a főfarmot és Bahamát legalább 1-1 területtel növelnék.

16. marci4077

marci4077 Járnitanuló

fákról levél felröpi, és a mesterségek völgyében lehetne használni a virágkötőnél. a virágkötős receptötlet: leveles kitűző , 1 virágkitűző+25 levél hatás: 10%-al nő a kacsa kata turbótrágya hatása. alkimistánál

Okkkay kedveli ezt.
  17. ninja0197

ninja0197 Fórum-zöldfülű

sziasztok!azt szeretném kérdezni,hogy mikor lehet csak simán megvenni a talányos tenyészetben lévő ólakat vagy fákat mert nekem mindig olyan jön ami már van és ne igen jönnek a benne szereplő ólak vagy fák.köszönöm a választ.

stellácska26 kedveli ezt.
  18. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Javasolnám, hogy titok-eventekkor picikét legyen arányban a befektetéssel az eredmény. Nem kevés aranyamba került a java részt nagy semmi. Biztosan többen vagyunk, akik nem tudnak 600 Fa-s csomagot venni valamely okból, de nem is mondható kevésnek, amit költünk. Egy bizonyos költés felett illene új állatot is kapni, s nem 5 medvét, 5 sast, stb, stb. Szép estét !

19. kusziera

kusziera Járnitanuló

Sziasztok! nekem is az a véleményem hogy már annyiféle állat és fa van hogy tényleg nem lehet mindet kitenni úgy hogy jó legyen...kellene egy terület ahol csak fákat lehetne kitenni vagy ahol csak állatokat mert ez így nem jó.nekem is 2 területem csak állatokból áll pedig mindenből csak egy van kitéve és még egy csomó állat nincs is meg.kiváltottam a vadaskertet de oda is csak négy állat fér el szóval sokra nem mentem vele.....a bahán is már csak fél területre tudok ültetni mert ott is tele van minden és annyi banánt összegyűjteni hogy kiváltsam a területeket az nagyon sok idő.....jó lenne valami megoldást találni erre....

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Már írtam-szerintem más is szeretné- azt a kérésem /kérdésem/, hogy nagyon jó lenne 1 gyűjtő a Panniknak is, mint a kupáknak. A mostani event alatt 1-szer sem tettem ki őket. Mert elfelejtem.
    Gondolom, aki ilyen "penge", mint én, örömmel elfogadna egy ajánlatot. /Ha csak én lennék ilyen feledékeny, Mindenkitől elnézést kérek!/
    Köszönöm!

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.