Növénynemesítési tapasztalatok | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Csak kiszenvedtem a tök gépalkatrészes nemesítését (sztem pluszba beteszem majd az érésgyorsítóját is) :inlove:, sok szupertrágyába meg csépébe fájt:cry:, szóval most bedobtam az epret a kalapácsra, és bízom benne, hogy nem csak egy hét múlva jut eszembe az üvegház átvizslatása. :)

AnkaFD, macsek., sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Gratulálok! Tessék felírni egy cetlire és a monitor elé tenni.

kukac42, -gyöngy-581, Dynnye és 4 más kedveli ezt.
  3. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Néhány tapasztalat!:)
    Gyöngyvirágot és articsókát ültetem felváltva sima 2x2 területen ma gyöngy 7 arti 18 vasat adott:)
    Pharmer tapasztalata az arányokkal nálam is hasonló. Nőszirom 16 nagy ültetés 8 tehát kettőből egy bónuszt ad. Csak nagy cserepessel próbálkoztam szupertrágyázva és 1-1 FA-val A szegfű, poré, rózsa, hagyma, articsóka, esetében is kb ez volt az arány. max 1-2 ültetéssel több!:( De nem arányosan adja
    volt olyan hogy 6ból 6 persze nem a jókat 3 semmi aztán a 1 jót 4 semmi 1 jó. Azt nem írtam fel hogy közbe miket kaptam vissza növény trágya stb. még 1 csillagot is adott! Annak nagyon örültem a meglévő kb 1000 mellé :mad::cry:

mamszi5107, macsek., sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Szia.) Nekem se arányosan adja. Az artit hány területre ültetted 2x2-be hogy 18-at adott?

macsek., kukac42, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  5. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

1 terület 43 kocka főfarm 17:45 az érésidő hétvégén a gyöngyvirág komforton 18:08 érésidő is 18-at adott! Azért csinálom igy mert hétközben kevés időm van délután 1-2 kör gyöngy este az arti másnap délutánig. Igy nem fogy a szupitrágya a csatni és arató se kell.

sziszi1965, macsek., kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  6. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Mit ne mondjak a nem túl jó , enyhe vélemény ! 2. kör 104 db 1x1 5 igen öt db vasat adott . :(
    V. nem könyököl , hanem fekszik a visszaveszek gombon . :cry:
    Éjszakára megy 1 articsóka próba .

7. kukori80

1 területre nem rossz arány.
    Valóban nem. szerintem visszavettek a felhozatalból. kérdés hogy mennyire lesz elég bárkinek amennyije van. Elköszönök mert kidobál a fórum. Cakát:)

macsek., sziszi1965, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  8. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Nagyon remélem , hogy csak még izgalmasabbá kívánják tenni a játékot , de az event kezdetekor visszatekerik a esély a vasra gombot !
    Esetleg valaki leemeli róla az elkeseredésében félájult V.-t , hogy már megint előre dolgozunk a sikeren . xD8):music:

macsek., sziszi1965, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nehezen tud túljárni az eszünkön.:D:D
    Szép álmokat Mindenkinek!

AnkaFD, macsek., sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  10. B.Bea1968

B.Bea1968 Törekvő

Sziasztok !
    Ami azt illeti a reggeli számok sem lettek jobbak . Az articsóka 29 db sima 2x2-ben 9 db-ot adott úgy , hogy aktív volt a
    + 15% bónusz a barkácsra felhő . Nagyon úgy néz ki szerintem , hogy a komfort lesz a megoldás . Délután , majd hozom
    az articsóka komfortos verzióját is .

Gio, macsek., _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    1 darab komfortot tettem ki tegnap, szupertrágyával megszórva az arti nemesítve mindkét bónuszra 0 darabot adott, a 0 100%-a nálam nulla, de biztos, hogy itt is él/het a nagyobb számok törvénye, ha többet teszek ki talán adott volnaxD.

HéricsBáró, B.Bea1968, macsek. és 3 más kedveli ezt.
  12. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Sziasztok ! Szépséges Napocskát Mindenkinek !

Rendesen le vagyok maradva az olvasással is, de hálám örökké üldözni fogja a Ganglakókat a rengeteg sok infóért. :inlove: Külön nagy pusszancs Gabilánynak a hétvégi baglyos összefoglalóért!!! :inlove::inlove::inlove:

Az articsókám szerencsére már kinemesedett ( majd fél évbe került ), a tökre is 4-5 kör után megadta a vasat, most a gyöngyössel játszom, de az nem nagyon akarja az igazságot.

Tegnap kezdtem ültetgetni, 291 db 1x1-en a tök körönként 14-18 db kereket adott, reggelre az articsóka 25 db-ot. Tökölök tovább szorgalmasan, mert csak 1272 db fogaskerekem csücsül a pajtában ( megjegyzem : kibontottam 930 db barkácsot és 1 se volt benne ) , és ahogy olvastam, ez elég karcsú. ( Úgy is mindig vashiányom van, most legalább vitaminok nélkül is feltöltődöm. :p )
    További jó gyűjtögetést Mindenkinek !!!

mamszi5107, Gio, AnkaFD és 6 más kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    No de, Kukori! Hol találsz Te még egy ilyen szemet gyönyörködtető fűszoknyás ringó csípejű kukacot?:)
    Ja, és még pislogni is tudok! Azonnal a horgod végére fog gyűlni az összes aranyhal az ilyen kukacért:)
    Na, az articsókától nem ájultam el! Egy terület 14db vasat adott. A gyöngyvirág eddig veri az articsókát rendesen, tökölni még nem tököltem! Eddig:)

Utoljára szerkesztett: 24.6.15
    mamszi5107, kukori80, Gio és 6 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Tök 20 + 20 kis föld két területen 1+ 3 kereket adott,most ugyanez van gyöngyben kint, meglátjuk mit ad rá.Aztán mikor letudom bontani a farmot amint beérnek az ólak,fák megnézem mit is ad kis + nagy területen a tök+ gyöngy szerintem ontani fogja

_Cygnus_, Gio, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  15. macsek.

macsek. Törekvő

Ma reggeli articsóka aratás eredménye 2,5 területen 76 db gépalkatrész :)

mamszi5107, _Cygnus_, Gio és 6 más kedveli ezt.
  16. Momsza

Momsza Fórumprofi

Szia, nekem 2 terület articsóka 32 vas.Tegnap még 3 területen ültettem akkor 37-et adott.
    Neked nagyon jól adta, volt kint Pannid?

_Cygnus_, Gio, MamaMeseKertje és 4 más kedveli ezt.
  17. macsek.

macsek. Törekvő

Igen, 10 db panni, full kupa, barkácsnövelő felhő és nem tudom mennyiben befolyásolja, de volt még 6 db bagoly, 6 varjú, 2 táltos, 1 házisárkány és húsvéti leki, répáskenyér 1x1 területen.

Utoljára szerkesztett: 24.6.15
    mamszi5107, _Cygnus_, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

77. szint articsóka: panni, full kupa és felhő nélkül (vagyis csak a pőre mezei aratás répás kenyérrel és csatnival, de nemesítve), délelőtt 11 óra környéke 1*1-en 13 a főn és 13 a szédültön:). Ez a kisfarmom eredménye:)

HéricsBáró, mamszi5107, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  19. Momsza

Momsza Fórumprofi

Köszi, ezek szerint a pannik nagyon felpörgetik a vasak repülési arányát. Neked 2x annyid lett a pannikkal, mint nekem nélkülük.:)

mamszi5107, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Rózsát próbálok már hosszú ideje már minden megvan belőle, csak pont amiért nemesítem a szuperT imádatért. a Hagymából megvan de a gesztenyés őszi nincs meg és így nem adta a 0percest. Azért próbáltam a rózsát vagy már harmincszor és még mindig nem adja csak a mellékes ajándékokat és hogy most nem sikerült. Van tippetek hogy lehetne megoldani?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.