Visszajelzés Nagy gesztenyevadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia szomszéd :D Hú, de rég dumáltunk :D Igen ezt tudom :) Vigyázni fogok rá, mint a hímes tojásra :D Az nem volt nekem egyértelmű, hogy event növényre hatással van e. De most már, hogy többen is mondták, hogy igen, ki is biggyeszettem a tisztásra. Tök jó. Ha beérik 10 órás a ható ideje, az nagyon jó. Ha pedig ez az event lement mennek vissza a gesztenyefák. Azzal meg nem tudom learatni, mert a fákat az automata elintézi. Szóval jó lesz ez. :)

ulmo12, jófarmerlány, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  2. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Azt nem tudom Ők belekalkulálják-e. De én biztosan. ;) Anélkül nehéz lenne minden event. Meg különben is, bárhol vagyok kettőkor muszáj elkezdeni a szaporítást. :p Persze túl sok játékélményt nem ad a kis képernyő, hisz alig látom. :)
    Ha egyszer nem az első helyre raknák az eventgazt, simán felszaporítanám a kerti zsázsát. :D:D

3. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Köszönöm szépen Toma a segítségedet. Tényleg átgondolt, okos elosztás ez így.

Sali~*.*, Gio, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

én nem tudok mobilon játszani, nem engedi betölteni, így csak a laptop marad, tehát egyre több eventet nem tudok teljesíteni, sajnálom,de ez van!>:(:sleepy::cry:

meszimarsi, genka53 és kovacstne kedveli ezt.
  5. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Két területen hógolyó volt ültetve, a harmadikon fák. 327 felröpit kaptam, Pannim egy a fán csücsül, egy állandó helyen tartózkodik. Felszaporításhoz használtam mindent, utána egy kört tettem 1x2-be, azokat is elláttam még minden jóval!
    Most 15/75 és 11/75 az állás, a növényeket várom, felröpim van még 346. Igaz ebbe beleszámoltam a szomszédaimtól kapottakat is, köszönet érte :inlove:!
    Kiváncsian várom a folytatást! Jó munkát mindenkinek! :)

Találtam egy gesztenyés verset én is. Kedves tanárom volt a főiskolán Sarkady Sándor, ez az ő verse. A versben szereplő Bánfalva pedig gyermek- és ifjúkorom helyszíne, Sopron kertvárosa!

Sarkady: Gesztenyés

Ezt vegye, ezt egye!
    Nagy szemű gesztenye!
    Párja nincs a Várkörön,
    Megszagolni már öröm.
    Termőtája nem Lövérek,
    Húsa rózsásabb, kövérebb:
    Ezt vegye, ezt egye-
    Ez bánfalvi gesztenye!
    Mint a gombóc, akkora-
    Szétrepedt a bocskora.
    Piros parázs csiklandozza,
    Pukkadozik a pocakja.
    Ezt vegye, ezt egye-
    Ez bánfalvi gesztenye!

Utoljára szerkesztett: 8.11.18
    Imi*, nyuszi63, meszimarsi és 21 más kedveli ezt.
  6. szepesej

szepesej Fórumlakó

Puffin böngészőt használj, ingyen letölthető.

7. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Melyik böngészőt használod a mobilon? Én a Puffint. Mivel maradtam az ingyenesen, ezért minden második- harmadik belépésnél végig kell néznem egy reklámot, hogy beengedjen. De nem gáz, mert addig legalább betölt a játék.

8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 244 felrepi , kb 190 körül adott a nefelejcs. Éjszakéra is egaz ment. Remélem a felhőig eljutok. Azért nem egyszerű ennyit letermelni.
    Köszönöm a sok matekolást felrepi / egaz mennyiségekre, még még kérsésees melyik lesz a befutó.

meszimarsi, genka53, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Baki buli: az eventet póréval vártam, betettem hibiszkuszt, aktiváltam a madárijesztőket. Klassz kis hozama lett a pórénak. Aztán, elkezdtem a szaporítást. És mivel arattam az event növényt? Persze, hogy a hibiszkuszlekvárral. -.- Úgy,hogy most megyek és szaporítok még egy kört o_O

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sajnos teljesen kiment a fejemből, hogy ma event lesz!:oops:
    Hazaértem és gyorsan vetettem is el az e.gazt és elfelejtettem megenni a szupertrágya gyorsítókat!:wuerg:
    Jó kezdés de ettől függetlenül végigviszem mert nagyon tetszik még a felröppenő is jópofa!:)
    244 db jött 3 terület hortenziáról.
    Ja és még valami ma sikerült elérnem a 200. szintre!:inlove:
    Sok sikert kívánok mindenkinek!:)

11. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Gratulálok a 200. szintedhez!! :D

meszimarsi, genka53, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  12. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Szia nem vagyok nagy zseni hogy kell letölteni a Puffint? Köszönöm

meszimarsi és fabatka kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Nagy -nagy gratula a 200. szinthez !!!;)xD

meszimarsi, emocy91, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. fabatka

fabatka Fórum hercege

Fogadd őszinte gratulációmat !!!, Egy elkötelezett fanatikus játékos vagy, aki csak előre viszi a "szekeret" !! csak így tovább !!!

meszimarsi, brozsa, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Az androidos telón a Play áruházban keresőbe beírod. Ha megvan, simán letölt, telepít.

meszimarsi, imi010, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Igeeen! xD

Imi* írta:
    "Ja és még valami ma sikerült elérnem a 200. szintre!"

Gratulálok!

meszimarsi, Zatini, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  17. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

És készxDxDxD

Gratula!!!:D

Na megint le :oops:leszek szúrva, egymás után kézszer írtam

meszimarsi, Zatini, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ügyes vagy, gratulálok a 200.-hoz!;)
    (nekem még nyomni kell egy darabig-.-)

marcsi152, meszimarsi, Zatini és 5 más kedveli ezt.
  19. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Hány másodperc a reklám? 2-3? Mert annyi idő kell, hogy betöltsön rendesen nem több! Nekem simán megy évek óta! Még! Nélküle nem haladnék sehova szinte!

120-at pörgettem ma a keréken, és semmi bónuszom nem lett, ja egy +25% Tp, de az nem ad több növényt, szóval ma nem jött be a kerék! Az állásomat nem tudom pontosan, de haladok!

meszimarsi, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok
    Nemrég értem haza és gyorsan nekiálltam aratni, hogy még ma fel tudjam szaporítani a magokat. Nagy sietségemben elfelejtettem a pannikat, de így is lett 357 röpim. Krizantém fél terület mézkerep és pár fa volt ültetve. Szeretném gyorsan letudni ezt az eventet, hogy visszapakolhassam az ólakat. Próbáltam pörgetni bónuszokat, ma nem sikerült, de nem adom fel, holnap újra megpróbálomxD
    Kedvemre valók ezek a dekorok, nagyon aranyosak és hasznosak:inlove:, ez jó ötlet volt. Örömmel láttam, hogy még farmaranyat is kapunk:D
    Mindenkinek jó játékot és szép álmokat kívánok!

marcsi152, meszimarsi, maszilva és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.