Visszajelzés Nagy gesztenyevadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Felhő használati jogosultságot este megszereztem, ki is raktam az eddig kapott dekorokat, hadd adják meg a adományukat - nincs törlés és felhőre való kirakás, nem pazarlunk, megvár. ;) Most jön a sütemény sütés projekt az unokáknak. :D
    További sikeres játékot és szép hét végét kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

zsona416, csio70, nyuszika215 és 38 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Az allas nalam bal 70- jobb 16 , most varom az event noveny fejlodeset ;) A felho meg egy kicsit odebb van, de remelem estere meg lesz :) Sok sikert mindenkinek , ropkodjenek a ropik a farmokon ;)

spagetti24, rozo52, ildiko44 és 18 más kedveli ezt.
  3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Bízom benne, hogy mi egy fórumot/csevegőt olvasunk ;). Amennyiben így van, szeretném én is leírni az álláspontomat :).
    Események jönnek és mennek, nagy gyakorisággal :p, de nem ez a gond, hanem az, hogy ezek közül van néhány játékkedv romboló is...:eek:; például számomra a labirintusos az volt :(, és megfelelő segítség nélkül, azonnal abbahagytam volna....

Az időhiánnyal küzdőknek -.-, a Gesztenye vadászat sem egyszerű feladat; akik belevágtak már tudják, hogy az a fránya "csavar" az óriási mennyiségben termesztésre váró Walesi hagymában van elrejtve ;).
    A virtuális Játékunk termő területein ;), elképzelhetetlennek tartom a játékosok közötti "szakadékot" :D, hiszen ezt a fajta "szakadékot" irigységnek is nevezhetjük :p...
    Amikor az esemény kezdéstől számítva, x időn belül jön egy játékos, és bejelenti hogy már elkészült a feladattal :), akkor kezdődnek a rákérdezések, pénzre való utalások, egyszóval piszkálódások :p...

Pedig, én az ilyen bejelentésekben nem dicsekvést látok 8), hanem örömöt, amit a szóban forgó játékos szeretne másokkal is megosztani ;).
    És igen, motivációs hatása kellene legyen a másik játékos teljesítménye 8), követendő példa, hogy így is lehet/ne csinálni :inlove:!!!

És az event utolsó napjaiban ismét megy a "sláger", hogy pénz nélkül teljesíthetetlen az event....:p.....
    Igyekszem bebizonyítani azt, hogy "csak" virtuális pénzzel is teljesítem ezt a feladatot :), ám ha nem sikerül :eek:, akkor én is jövök panaszkodni, ez már biztosra vehető ;) :D...

1.297/18.040 a jelenlegi állásom :inlove:. Még semmit nem adtam be, türelmesen kivárom amíg meglesz a szükséges mennyiség 8).
    Vizet és sima trágyát használok a növénytermesztéshez xD, ez utóbbit is csak azért, mert még elfogadható áron van a Piacon ;).
    Mindannyian szeretjük ezt a Játékot, különben nem játszanánk vele 8), és el kell fogadni azt, hogy nem csak középszerű játékosok vannak ;), természetesen magamat is ide sorolom, a további félreértések elkerülése végett :D xD...
    Nagy Játékosaink márpedig vannak akikre büszkék lehetünk, olyanok akik magasan az átlagos játékos szintje felett játszanak :inlove:..., igaz hogy az eredményeik is kimagaslóak 8)!!!

Sikeres eventezést, minden szépet és jót kívánok :)!!!

"Sose szállj ki a játékból, mert még a legeslegutolsó pillanatokban is lehetséges a győzelem!"/Bob Gass/

nyuszi63, icuska1948, csio70 és 32 más kedveli ezt.
  4. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Sziasztok.
    Szia, biztatásként irom, egyáltalán nem vagy lemaradva, pláne nem hozzám képest:).
    Tegnap este is hazajöttem,mondom learatom az eventgazt, erre nagy meglepetésemre három területen répát találtamo_O. Igy még csak most érik a másodi kör teljes eventgaz.
    Igen, ez van, ráadásul(nekem) pont eventkezdéskor kell bemenni melózni. De CSPvel nem lehet gázszámlát fizetni:)

Ha igy haladok, nem csak a felhőt, de még a gesztenyét sem fogom kikaparni:cry:xD.
    De nem baj "tesztelésre" jó lesz még ez az event, lesz viszonyitási alapom, hogy adja a felröpi hat órás eventgazra 1400 darabos igénynél.
    Jó játékot Mindenkinek:)! És mielőtt kiléptek, nézzetek körül mi van ültetve:).

nyuszika215, milanzs, spagetti24 és 22 más kedveli ezt.
  5. genka53

Szia! :)
    Ajándékot az 5. szint
    (nem 51!) elérése után tud küldeni bármely farmer. Napi 5 db küldhető, a vonatkozó tölgyes rúnával napi 7 db. Ha prémiumos az illető, akkor 13 db, ha a tölgyes rúna is megvan és prémes is, akkor napi 15 db az ingyenesen küldhető ajándékok száma. A fölött csak FA-ért küldhető, ha küldhető, mert pl. a jelenlegiek közül "Adni jó!" csak az ingyenes verzióban küldhető, FA-ért már nem. De volt olyan is, hogy az eventröpit sem lehetett küldeni FA-ért, igaz nem is kellett, mert jött bőven annak, aki termelt.
    A napi szinten fogadható ajándékok száma pedig 20 db. Afölött csak akkor fogadható, ha a küldő FA-ért küldte. Az FA-ért küldött ajándékok száma nem korlátozott.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

spagetti24, Imi*, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Genkám!
    Igen, 5. felett de a gesztenyét sajnos nem, én megnéztem 51.szint alatti kis farmomat, ott nem lehet gesztenyét küldeni.:wuerg:
    (javítson ki egy modi, ha nem így van)

spagetti24, Imi*, Ivibaba54 és 6 más kedveli ezt.
  7. genka53

Akkor bocsánat, akkor biztos így van, ha ellenőrizted. Én az Enci infójából indultam ki. Ezek szerint az event felreppenő nem számít a napi ajándékok küldési kategóriájába, hiába küldhető az eventek ideje alatt naponta.
    Közben rájöttem, hogy miért 51. szint: a datolya ott érhető el, ami kell a feladatba is. Ezért van az, ami az event kiírásban is szerepel, hogy az event elkezdésének a feltétele a farmon az 51. szint. (És nyilván értelemszerű, hogy aki nem eventezhet, az ne is küldjön röpit.;))

Akkor most ismét okosabbak lettünk valamivel. ;):)

Utoljára szerkesztett: 10.11.18
    spagetti24, Imi*, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nem kel bocsánatot kérned, az ismertetőben kellett volna ezt is írni.;)

spagetti24, Imi*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

jófarmerlány, genka53, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok, akkor mostanra már készen is vagy.Én most fejeztem be az eventet.Volt két 100-as bónuszom, növény hamar készen lett,, de kellett 5 kört nulláznom, hogy a felröpi is meglegyen. Sikeres befejezést mindenkinek.

11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szia, nincs mit!
    Próbálok órára aratni, hogy ne kelljen sokat a jövő hétre tolni.
    Nekem is egyenletesen jön a felröpi, igazából nem is kellett még hosszút ültetnem.
    A trágya sincs az egekben, tekintettel, hogy a Bahán mindenki tud állatozni, aki akar.
    Nekem soha nem volt célom a "villámjáték", igaz nem szokott kedvezni a szerencse sem, ritkán kapok növénybónuszt.
    Nyugiban is meg szoktam lenni event -zárás előtt egy-két nappal.
    Meg aztán 6 aktív farm, meg 9 háttér ad másfajta dolgot is mindig.
    Na jó munkát , jó kapálást, sok sikert mindenkinek!

csio70, spagetti24, imi010 és 21 más kedveli ezt.
  12. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Szeretlek téged olvasni, mert jól látod ezeket a dolgokat! Bevallom, majdnem kezdetek óta játszom. A legtöbbet tőled tanultam, mert okosan osztottad meg tudásodat. Nem sokat írogattam, viszont olvasni mindig. Először volt egy, a végén négy farmom. Most rád hallgatva csak egyet hagytam, de én is válogatok, hogy miket csinálok meg. A három elhagyott is százon felül van és a szívem szakadt meg értük. Nyugdíjas vagyok, tehát volt időm is csinálgattam, de most már annyi volt a feladat, hogy nem ment tovább. Gépek nélkül már nem megy és az, ami nincs. Én elvből nem költök pénzt játékra, viszont játszani szeretek. Nekem nem gond, ha más áldoz rá. Az az ő dolga. Ezt nem azért írtam, hogy panaszkodjak csak olvasgatás közben ezek jutottak eszembe. Kíváncsi voltam mi újság van, mert pár napig nem voltam gépközelben. Üdvözöllek és további sikereket, nekünk pedig jó tanácsokat kívánok!

éva5111, csio70, spagetti24 és 27 más kedveli ezt.
  13. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az event mindkét oldalát befejeztem, kütyüket kipakoltam és türelemmel várom az ajándékokat, hogy aztán a felhőre a helyükre kerüljenek.
    Mindenkinek sok sikert kívánok az eventhez!

taga1, zsona416, csio70 és 27 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

..én türelemmel várom a közepét. :D

taga1, zsona416, csio70 és 23 más kedveli ezt.
  15. genka53

Sziasztok! :)
    Gratulálok mindkettőtöknek! :D:inlove: Ügyesek voltatok! :inlove:
    Nekem sincs sok hátra. 75/66 -nál állok most. Félig már vissza is rendeztem a farmot, hadd folyjon a normál termelés is, mert a maradék hiányzó eventnövényt már ott is le tudom termelni. ;):) A már bezsebelt event dekorok pedig addig is potyogtatják az adományaikat, hogy utána felrakhassuk a felhőre. ;):D:inlove:
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :):D:inlove:

Gio, spagetti24, rozo52 és 12 más kedveli ezt.
  16. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Kérdésem lenne: a bónuszláda vásárláson kapott növénybevételi bónusz hat-e az eventnövényre. Köszönöm a választ.

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

HéricsBáró, jófarmerlány, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Esti helyzetjelentés . :)
    Ma "odacsaptam a lovak közé" és sikerült /eddig/ 4 x learatnom,:wuerg::cry: és még egy aratás bele fog férni éjfél körül vagyis nagyon szépen haladtam az eventnövényekkel és a felröpikkel is !
    21209 db növényem /plusz még ami a földben van/ és 1160 db téli gesztenyém csücsül a pajtámban .:) Szerencsém is volt ,mert
    a második aratás elött kipörgettem egy Terményes bónuszt /+ 1 db / 24 órára. Szóval dereng már valami fény az alagút végén. :)
    Azt hiszem, nyugodtan elkezdhetem a "fincsi" Gesztenyeleveseket készíteni.:)

Szívből gratulálok a felhőn lábat lógatóknak, a többieknek pedig , további jó eventezést, sok-sok felröppenővel !!!;)
    Legyen szép estéje mindenkinek !

csio70, emocy91, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én csak 6 órás termésbónuszt kaptam. Kicsit szcsöppöztem. Majd kapkodtam. Így sikerült + 3 db g.levest előállítanom :(
    Jelenleg gazra és röpire várok, a 47/53. szinteknél. Sztem meglesz.
    Grat. aki kész, hajrá, aki nem!

csio70, Zatini, R.Daneel és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.