Visszajelzés Nagy gesztenyevadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves csengusz2010!

Azért fontold meg, hogy mit vesztesz, ha azonnal a felhőre akarod pakolni őket. Segítségképpen:

Neve
    ............................
    Képe
    .........................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteKihelyezhető
    Nyársra szúrt gesztenyék[​IMG]3.20:001800
    + az első 10 aratás alkalmával 2 db szupertrágya
    1x1Felhőkre és minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)
    Gesztenyemeló[​IMG]3.20:001950
    +
    az első 5 aratás alkalmával 1 db party pörgetés
    1x1Felhőkre és minden területre.
    Sültgesztenye-eső[​IMG]3.20:004200
    +
    az első 10 aratás alkalmával 2 db szupertáp
    1x2Felhőkre és minden területre.
    Gesztenyegrill[​IMG]3.20:008800
    + az első 5 aratás alkalmával 1 db farmarany
    2x2Felhőkre és minden területre.

2. csengusz2010

csengusz2010 Utánpótlás-írogató

Hálásan köszönöm a fáradozásodat .Kiraktam a felhőre.

Sali~*.*, jófarmerlány és PepperPotts kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok eventezok !
    Az en allasom 75/58 ;) Senki ne adja fel , rengeteg ido van meg ;) Megint novenyre varok 8) En orulok, hogy csak 5 orankent kell aratni, igy keszithetem a karacsonyi mezeskalacs hazikokat es aprosagokat :inlove:
    Mindenkinek sok sikert kivanok !

Imi*, R.Daneel, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia!
    Gondolom, nincs szükséged a + FA-ra, +szupitápra, +party pörre, + szupitrágyára.;)

5. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!
    Eventecske kész, dekorok Kergére kipakolva, közben átléptem a bűvös 200-as szintet, sőt a 201-et is. A dekorokat én előbb kifosztom, csak utánna mennek a felhőre. Nekem szinte minden event tetszik. (Kivéve a labirintust, annak egyáltalán nem volt semmi mechanikája, vagy én nem jöttem rá, de azt is befejeztem. Na de ne is beszéljünk róla.) Ha tehetem akkor minden eventet megcsinálok, én nem mondom azt, hogy nem költök a játékra valós pénzt, mert a Farmmunkásokat minden hónapban megveszem, meg néha egy-egy felhősort, ha olcsó és megéri, na meg 5-5 titkosat. Szinte az elejétől játszom és még mindig szeretem ezt a játékot, nekem csak ez az egy szenvedélyem van. Igaz voltak olyan időszakok amikor én is úgy éreztem, hogy a játék készítők nem igazán a játékosok örömére fejlesztik ezt a játékot, de nem tehetünk ellene sokat, így inkább megpróbálok szórakozva játszani.
    http://keptarhely.eu/images/2018/11/11/v00/20181111v00ohmt68.png

alpha58, R.Daneel, imi010 és 27 más kedveli ezt.
  6. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szép komótossan 75/75 lett az állás.
    Kitehetők a bahán csücsülnek még egy darabig,még ide nem adják a plusz ajándékokat.:p

Sikeres befejezést kívánok mindenkinek.

R.Daneel, imi010, bendi1121 és 17 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Szerintem ugyanazt a fórumot olvassuk, csak másképp értelmezzük. Nincs ezzel semmi gond, de részemről ezt a témát lezártam.:)
    Szia. Örülök ha tudtam valamiben segíteni. Igazán csak 1 farmot lehet szívből csinálni, a többi farm csak nyűglődés, főleg munkások nélkül. Nem tudom hogy szabad-e ezt leírni, de a többi farm jó lesz ajándék küldésre ha megszorulsz.További sikeres játékot kívánok neked én is.
    Az eventet 120 játéknál befejeztem, már küzdök a harkálytojásért. :)

Zatini, R.Daneel, imi010 és 10 más kedveli ezt.
  8. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Köszönöm a válaszod. Egyetértek veled. Most nem indítottam el ezt az eventet, mert nincs gépem és most az időm is kevesebb, mert a való világban is van a ház körül munka és soknak tartottam a db.számot. Remélem a következő játékban már részt tudok venni. Kívánok további jó játékot, mert játszani jó

Kérlek figyel arra, hogy ne írj bele a [ quote ...] idézést nyitó és záró [ /quote ] befejező elemekkel jelzett szövegrészbe./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.11.18
    emocy91, -kaktuszable-, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szívből gratulálok a 200. szinthez /sőt a 201.-hez is / !!! :D
    600 db enövény hiányzik a végéhez, azt ma elültetem, holnap kezdődik a beadás a játékba, :)
    Most a nagy "munka" után megérdemelt álomra hajtom a fejem .:D:wuerg::cry:
    Szép álmokat mindenkinek !

Imi*, Zatini, R.Daneel és 13 más kedveli ezt.
  10. ginger.

ginger. Fórumprofi

75/48 az állás. Csak sikerült a felhőt megszereznem. A végéig nem fogok eljutni, mert a gesztenyék amikor lepotyogtak a fáról, nem az én farmomra estek. Játékom kezdete óta az első megszerzett pannimat a tölgyesre betettem, de nem látom hogy több rőpit kapnék érte. 2017.XI 23-án kezdtem a játékot és az elért legendám 26-os. Valamit rosszul csinálok?

Zatini, R.Daneel, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia. 1 Panni a konyhában sokat ér, de a tölgyesen semmit. Legalább 10-15 panni kell ,hogy lásd a hatását. A legendát meg mindenképpen fel kell vinni 30-ra., úgyhogy hajrá előre.

Zatini, HéricsBáró, R.Daneel és 10 más kedveli ezt.
  12. ginger.

ginger. Fórumprofi

Hajrázok, de minden nem megy egyszerre. Pannit meg csak a legutóbbi eventnél sikerült szereznem.

Zatini, R.Daneel, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Tudom hogy nem megy egyszerre. De legalább lesz egy célkitűzésed amire hajtani kell.

Zatini, R.Daneel, imi010 és 7 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia cskati01! :)
    Gratulálok az event sikeres teljesítéséhez és a 200. ill. 201. szint eléréséhez! :):inlove::inlove: Nem kis munka volt, megérdemled te is a Minden gazdák legjobbika címet! Üdv a csapatban! :inlove::inlove::inlove:

Szia ginger.!:)
    Gratulálok a felhődhöz! :D:inlove: Azért még tudsz termelni, hogy minél többet kiszedhess az eventből, szerda délután 2-ig még sok idő
    van. Még van esélyed is akár, hogy a végére érj.
    A Legenda 2.-be én is betettem egy Páncél Pannit, és valóban az 5% esélynövekedés nem túlzottan látszódik a felreppenők mennyiségén, ezért tanácsos mielőbb felfejleszteni a Legenda 1.-et mielőbb 30%-ra - bármekkora nagy áldozatnak is tűnik -. Nekem mindegyik farmomon megvan már évek óta. Ezt leghamarabb úgy tudod feltölteni, ha a legnagyobb pajtaértékű állatokat és növényeket veted be a fejlesztési akciódba, pl. a Bahán a fókákat, a farmon meg a legnagyobb növényt. Ha már van nemesített, nagy pajtaértékű növényed, és pl. idő rúnád van rajta, vagy alkimista érésgyorsítókat használsz, az meggyorsítja a növénytermesztést a beadáshoz.
    Sok sikert hozzá! :):inlove:

Más.:
    Akit érdekel, vagy használni szeretné, az aláírásomban aktualizáltam a Tápok terményszükséglete táblázatomat, és a Házikedvenc futtató lakói Excelt is kiegészítettem egy-két aprósággal, és kiemeltem a + adományokat, amelyek a tojástartó tételeinek aratási sorrendjében segítség lehet. Ezek letölthetők, aki akarja, használjátok egészséggel. :D:inlove::inlove:

Imi*, nyuszi63, Zatini és 15 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Délre beéérik az utolsó kör egaz. Hát ekkora mennysiéghez, kellett néha később feküdni és korábban kelni. Sajnos nem sikerült termésbónuszt pörgetnem, az meggyorsította volna a dolgokat.
    Felrepi 1200 db van. Ezgaz után csillagfürt, estére meg margaréta hoogy a gazdakörikkel is haladjak amibe ezek kellenek.
    Azt viszont most eltalálták nagyon, hogy a teljes egaz letermelésre lényegébe a felrepi is összejöjjön csupán egazból.
    Csak kezdésre volt nefelejcs utána éjt - nappal egazt ültettem :D. Ma este nekikezdek mindkét malomba a kevergetésnek, nehogy lecsússzak a végén...

Zatini, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nem olvastad el az ismertetőt? Érdemes lett volna! Mert így egy csomó jó dolgot vesztettél. Előbb az ajikat (farmarany, partypöri, szupitáp, szupitrágya) be kellett volna gyűjteni! De láttam némely dekorodból szereztél 2 db-ot. Legalább a maradékot rakd ki vhová. Csak segítő szándékkal írtam!

imi010, genka53, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  17. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia! Nagyon köszönöm, hogy szóltál! Nekem már segítettél ezzel az írással!

Zatini, imi010, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Érdemes ezt elolvasni, nézd csak!;)
    Részlet az eventismertetőből:
    Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Véletlenszerű törléskor elveszítik ajándékot adó tulajdonságukat.
    Részletes ismertetőjük>>ITT<<olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot.

Tehát ha 5 vagy 10 (dekortól függ) alkalommal learattad őket és törlöd a területről, ahová kiraktad, utána fel lehet rakni a felhőre. Persze, előtte is törölhető, ha hamarabb szeretnéd a felhőt megtölteni, de akkor lemondasz az ajándékokról is, amit a dekorok adni tudnak.

Imi*, Zatini, R.Daneel és 7 más kedveli ezt.
  19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

Híjjja! Csak megcsinálom 2 földön. :) Igaz, bevetettem a 100%-os növénybónuszt pinkie-vel, és reggel forgattam egy +1 növénybónuszt, így még 4 kör. Közben kitettem az eddig megszerzett kitehetőket, a felhő addig várakozik üresen, míg betakarítom az ajándékokat.
    Szép napot mindenkinek! :inlove:

Imi*, Zatini, R.Daneel és 10 más kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

gratulálok!!! Hatalmas siker, csak igy tovább!!!!

Zatini, emocy91, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.