Visszajelzés Nagy téli hajsza - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Akkor neked nagyon jól megy nekem most lesz az első.. :) Én nem tudtam semmi bónuszt kipörgetni ha nincs event akkor bezzeg jönnek! :(

Kuzdern, -kaktuszable-, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Reggel nehezen de sikerült két +1 termény bónuszt kipörgetnem - a 100% és 200 % alig bukkant fel a keréken, ha mégis persze hogy nagy ívben elkerült :wuerg:, nagyon sok sima és party pörit használtam el - aktiváltam egy Jack -et is és a szupertrágya mamutfa most csúszott be a pajtámba :inlove:.
    A 90 másodperces játék már nagyon jól megy 130-132-133 pontokat sikerül kapni de volt már 135 pont is igaz ez ritkábban.
    Még neki rugaszkodok hogy végig vigyem az eventet - remélem sikerül.

spagetti24, Kuzdern, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  3. margot1964

margot1964 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm a számolgatást, a segítségeddel a jobb oldal is kész!

Kuzdern, mya100, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  4. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Mostanság szelektálok az eventek között ;), és bizony kevés hányadát csinálom az eseményáradatnak, hisz mindjárt, minden oldalon másik event fut :p :D....
    A múlt heti Fórum költöztetés, bejutási nehézségek miatt, csak csütörtökön késő este olvastam a Nagy téli hajsza ismertetőjét 8).
    Amúgy, találóbb elnevezés lenne a szóban forgó eseményre az Őrült téli hajsza ;):DxD...

És, pénteken természetesen elkezdtem az eventet :inlove:, már csak azért is, mert nem csak nehézségben, hanem nyereményben is az Év eseményének nevezném :inlove::inlove::inlove:, hisz gyakran nem nyílik lehetőségünk Mamut fákat szerezni :)...

Felbecsülni sem tudnám ;), hogy mennyi növényt termesztettem, mennyi szupitrágyát és K.K. trágyát használtam fel a siker érdekében 8)...

A minijáték sem lett a kedvencem -.-, mert gyorsan telik az idő, és nemegyszer kétszer, sőt háromszor is kellett kattintani egy bizonyos tárgyra, amíg az "jóvá íródott" :p...

Összegezve: örülök hogy megcsináltam az eventet, hisz a meglévő mamutok mellé igencsak jól jönnek az "újak" 8):inlove:xD...

https://kepkuldes.com/image/hbbPTN

Sok sikert kívánok Mindenkinek, és azt hogy érje el a kitűzött célt :inlove::inlove::inlove:!!!

"A tél ölelésében tudja meg az ember, hogy lelke mélyén a nyár soha nem múlik el."/Albert Camus/

5. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Szia. Köszi a tippet, ahogy írtad a fazék mellett lelógó szalagra kattintva egyből leszedte.
    Tuti működik, legalább ez nem bosszant tovább.

6. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, az éjszakai baki ellenére mégis sikerült végigvinnem a jobboldalt is, kész vagyok, most már lehet izzítani a manó műhelyt, és sütni a beigliket.

spagetti24, Kuzdern, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia !vasárnapig tart a téli mese.Ha úgy érzed tedd félre holnap du ig az e-gazt és ültess ami jobb.;)

spagetti24, Fuhur, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Örömmel tudatom, hogy a sikerült nekem is végigvinnem a főfarmon mindkét oldalt, a pörgetésből kapott és egy a polcról levett bónusz segítségével. :D
    A másik kettőn totál kész a bal oldal, a jobb oldal pedig cirka 2/3-ig lesz meg, mert amit még tudok, kiszedek az eventből, így is már jojóznak a szemeim a sok keresgéléstől.;) :D Mindentől függetlenül, megérte a fáradtságot ez az event! :inlove:

Gratulálok a végzetteknek és sikeres finiselést kívánok a még hajrázóknak! :D:inlove::inlove:

spagetti24, Kuzdern, maszilva és 19 más kedveli ezt.
  9. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész lettem.

spagetti24, Kuzdern, hugi és 12 más kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Sziasztok !

Most lettem kész, mamutok még dobozban vannak a többivel együtt.
    Nagyon macerás és készleteket felemésztő event volt.
    Én is bevetettem mindent, ami mozdítható volt. PP-ek tömege, Jackek, szup.trágya stb.
    A különbözőst csináltam, nagyon rossz átlaggal, volt amikor bezártam az ablakot, mert nem volt nagyítom és az utolsó cuccot nem találtam meg.
    Most már itthon is ,a lakásban is keresgélek, mindennek megakarom a párját találni, és vicces, mert nincs párja.

spagetti24, genka53, bocsinet és 11 más kedveli ezt.
  11. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Szervusztok!

Kb. 1 hétig nem tudtam belépni a fórum területre. Lehet, hogy ki voltam tiltva? Nekem a fórum csak annyit írt, hogy tervezett karbantartás miatt sajnáljuk stb. stb....
    Szóval vegyesek az érzelmeim az eventtel kapcsolatban.
    Jó volt az indítás, mert új nyeremény a kerek-keréken akció volt. Elnyomtam vagy 900 partypörgetést, ami hozott egy tucat termésbónuszt, így első napra kb 35000 db. eventnövény rendben, felbukkanókat hosszú idejűvel és 0 percezéssel pótoltam, így nekiállhattam a minijátéknaka 3. napon segítség nélkül. Az összehasonlítós jó kezdés, nagyjából betanulhatók az ábrák. Ezek nagyobbrészt csak 70 pontokat hoztak. Amikor jönnek a magasabb pontok, át kell térni a 60 tárgy megtalálására, mert ott ezek után könnyű lesz a 135 pontot elérni (minimális difi van az összehasonlítós és 60 db-os keresés közt). A Kacsa-Kata mamuntfához még le kellett nyomni további kb. 5000 db. eventnövényt és hozzá tartozó felröpit, de ezt már termésbónuszok nélkül, az ismeretlen ábrákat megint összehasonlítással kezdeni, stb. stb. A minijáték szörnyen sok, időtrabló, unalmas, csak a nyeremények voltak szimpatikusak. Szerintem 1 másodperces érésidejű eventnövénnyel lehetne kompenzálni a millió kattintós sokáig tartós mini eventet!
    A másik megjegyzésem pedig az, hogy betanulni folyamatosan az összes ábrát egymás után csak azért mert napi 10 - 15 malomtermékre valót tud megtermelni az ember, és most van egy fél órája játszani, az nem egy működő dolog, és téves elképzelés.
    Le kell termelni az össz. szükséges mennyiséget és malmozni, majd nekiállni megcsinálni 3 ábrával az egész feladatot! Ez most is több óra volt, meg nekem is becsúszott a 4. ábra. És igen, elnyomtam az összes szupertrágyámat, majdnem az összes kk-t is, meg a farmpengőimből is szupertrágyát vettem... De azért tök kíváncsi lennék a fanyalgásom ellenére is, hogy hányan szereztük meg mindhárom mammutfát? Más is fanyalog, de szerintem Ő is ott éjszakázott a minijátékon. :)

Üdvözlettel.

nagymami2, rencsike982, hugi és 8 más kedveli ezt.
  12. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Gyógyulást kívánok, egyben köszönetet is mondok. Mindig óriási segítséget nyújtasz! Én magam is lebetegedtem, a 3 unokámmal együtt. Most itt vannak velem egész héten, gyógyulnak, mert a szüleik dolgoznak. Még tartom a frontot, ezért elengedem az eventet, mert bár ők szívesen néznék, de én nem szívesen engedem, hogy nézzék. Inkább Micimackó, Paff a bűvös, simizés, ölelgetés.....Mert nagyi hangja hamis, de szívesen, örömmel énekel. Nagyon sok sikert és szerencsét neked és mindenkinek! Azért a jobb oldal feléig eljutottam. Ja, és ma vettem észre, hogy a a telepakolt szép Tölgyesen ültetés van...... :)

spagetti24, bocsinet, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  13. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Délelőtt végigértem a jobb oldalon is. Végig a 90 másodpercest csináltam, 3.-4. alkalomra már megvolt a 135 pont minden pályán. 10-20 minijátékot nyomtam le egyszerre általában. Hála Toma számításának, meg egy 100% bónusznak, a gazt elég hamar letermeltem, krókuszozni kellett hozzá pár kört, de a rengeteg pörgetésből és a feladatból vissza is jött kb. a sztrágya, amit elszórtam. Így már két szupifa termeli nekem a cseppeket. Nagy csalódás, hogy a KK-ás csak 1 db-ot ad.

genka53, -BombadilToma-, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Ha kk-t teszel rá 5 db a zöld-csepp meg 8. o_OA turbó meg 6 db.Én elég régóta Mamutozom az alap hogy reggel mindegyik kap zoknit és kk-at.:music::p

genka53, -BombadilToma-, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  15. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok eventezők!
    Kész mindkét oldal. :) A rengeteg gazt letermeltem 2 db 100%-os termésbónusszal és kis szupertrágya segítségével. A felröpikért o-perceztem, úgy is kell rengeteg növény még a gazdaköribe. Azért a sok FA, farmpengő és a mamutokért nem sajnáltam, majd szép lassan visszatermelem.
    Ráadásul "besétált" egy hangya is hozzám. Boldogság van.:)
    A végzősöknek nagy, nagy gratula, a küzdőknek kitartás és hajrá, sikerülni fog.

spagetti24, genka53, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)
    Összegyűlt röpi, elkészült jobb oldal is nullázás nélkül 205 játékból. Spórolok a szupertrágyával ezért végig a 90-mp játékkal játszottam, hogy minél kevesebb növényt keljen termelni.
    Farmaranyból vásároltam egy manufaktúrát..Hangyás nem lettem, de a készlet azért gyarapodott
    Ez :)van

Gratulálok Mindenkinek az elért eredményekhez!:)

spagetti24, genka53, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  17. Voom

Voom Járnitanuló

Két mamutfa sikerült, a harmadik biztosan nem lesz meg, de nem baj...Vajon sikerült valakinek végigcsinálni 0 perces lehetőség nélkül?

Kuzdern és -kaktuszable- kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ma vegre befejeztem az eventet, celomat elertem 8)
    Sok sikert mindenkinek es jo keresgelest a kuzdoknek ;)

spagetti24, genka53, ursa11 és 13 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok, ügyes vagy. :)
    A baloldal nekem is kész már egy ideje, a jobb oldallal még küzdök. :)

spagetti24, genka53, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszi Ninett , menni fog az is hajra , csak ugyesen :)

spagetti24, genka53, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.