Visszajelzés Neonfényes ólak 9. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Épp most beszéltük a családban, hogy jól jött volna páva. Nálunk mindenki a ládából 2 elefántot, 1 hódot és 1 méhkast kapott. A másik ládából vegyesen jött a családban nyúl, kacsa, egér stb. xD

ildiko44, Evita-55 és Sanyat kedveli ezt.
  2. Korfu

Korfu Utánpótlás-írogató

Akkor cserenapkor írj rám.

ho-hoboy és Feca29 kedveli ezt.
  3. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is mindkét evetet befejeztem, megfelelő neon ólakat kaptam....nehezen indultam neki de megérte.......mot jöhet a láblógatás....és pajta töltögetés, mert erre most nagy szükség van.....Aki befejezte annak gratulálok, aki még dolgozik annak sok sikert és kellemes pihenést mindenkinek!

bocsinet, Feca29, Sikka1 és 4 más kedveli ezt.
  4. paloooo

paloooo Fórumelemző

Köszi.

5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép jó reggelt !
    Az event kész lett már a 2. baby boom kezdetén/ az elsőnél nem értem rá./ A Neon ólak tetszenek lett neon nyúl is az kifejezeten hasznosnak is találom. ;):p
    Nagyjából nettó 400 szupertáppal hoztam le a visszaadással együtt/a tenyészállataim megvoltak a magas szinteken/o_O
    Volt 1800 arany bájitalóm, mivel a babby boom miatt folytattam a tenyésztést igy el is fogytak, hát továbbra se tudom hogy mire jó .:music: Eddig se tapasztaltam ezzel kapcsolatban semmi különlegest, és most is úgy látom hogy minden tenyésztésnél ment a 4db, de e-nélkül lehet jóbb lett volna:wuerg::eek:. Persze voltak ugrások de mikor nem használtam is szóval érdekes...:sleepy:

ildiko44 kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszi! Számíthatsz rám:D

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Van-e a neonos ólaknak listája az összes tulajdonságokkal együtt? 2 féle állatból már összehozható velük egy raktárház.

Jól jöttek a mostani neonosok.

Ribiszke kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia!
    Ma nekem erre volt jó a luxus:
    Nem tenyésztettem sokat, nincs anyag. Alacsony szintűekhez nem szoktam használni. Régebben megnéztem és durván 25% adja a +1 szintet, tehát minden negyedik. Szerintem ez barátságos arány.:)
    Az eventet még csütörtökön befejeztem, a piac is jó volt. Jöhet még ilyen;)

ildiko44, -W-595-, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ezüst állat nekem is lett 2-3 db 450 tenyésztésből kizárólag baby boom alatt. :music:
    Azaz kérdés hogy luxus bájital nélkül mit lett volna? A minden 4. stimmelhet szerintem is. :music:Mindenesetre szkeptikus vagyok.:wuerg:

Sanyat, ursa11 és -W-595- kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ó, én nem akarlak meggyőzni semmiről, csupán tenyésztgetek:);)

DevilMókus, Imi* és Sanyat kedveli ezt.
  11. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok !
    Nem tudom,hogy másnál is probléma -e ,de már 15 perce amikor visszalépek a tenyésztésbe az órám kb.3:50-ről újraindul ée nem lesz kész soha!????

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

13. sarudiszabi

sarudiszabi Utánpótlás-írogató

Szia!
    Megcsináltam a MÉH neon ólat, de a raktáramban nem találtam, amikor ki akartam rakni.
    Légyszi nézz már utána. Farmnevem : sarudiszabi ID l7202882.
    Lehet hogy nem jó helyre irtam, de a "Hibák észlelését"nem találtam.

14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

méhkas néven keresd

sarudiszabi, Gio és Sanyat kedveli ezt.
  15. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresgélem, de nem találtam a választ eddig, hogy a tenyésztésnél kapott kék kis figura, a játék láma, az mire való? Nem találom a váza ikon alatt, állatok alatt sem. Köszi a segítséget.

ho-hoboy kedveli ezt.
  16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

A lámás játékhoz való, ha csinálod. Ilyen minden oldal aratásakor röppen. Ha nem játszod, majd beváltják:)

17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ha a raktáradban rászűrsz a neon szóra, együtt látod a meglévőidet. Sztem ez a legkönnyebben és leggyorsabban áttekinthető. Amid nincs, úgyse mehet raktárházba.
    Egyébként én semmi különlegesen nem tapasztaltam eddig még soha az extra bájjal. Annyi és akkora ugrás anélkül is szokott lenni. Mindig kapok, gyűlik szépen - és nem használom, mivel semmi értelmét nem tapasztaltam.
    Viszont, amin nagyon meglepődtem:
    kis farmokon is próbáltam tenyésztgetni (bár elég későn kezdtem), és 2 helyen is adott alap állatokból arany elefántot (nem tudom a pontos nevét, talán egzotikus?? - mi a bánatnak ennyi különféle név, totál fölösleges, úgy sem tudjuk megjegyezni...)

Vadóc, spagetti24, Beus85 és 5 más kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm.

Nagyon jó. Így még nem kerestem. De jó, hogy együtt látom a időtartamot.

19. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Jó kis event volt,szuper nyereményekkel.Ilyen bármikor jöhetxD:p

20. sarudiszabi

sarudiszabi Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Kaptár néven kerestem, de igy már megtaláltam.

CoraQueen és Sanyat kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.