Neonfényes ólak event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Aug 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Ááá kukori mellett nem tudok én olyat...:p ( most láttom már úgy magasztalom kukorit, mint jancsiszeg.xD)[/QUOTE]

Erről jutott eszembe, lehet, hogy Jancsiszeg tudott valamit, mert egyre erőltette a búzát, tyúktápot, tyúkokat. Most lesz milliomos?

Coff66, Peszi2, Gio and
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Számolgassál xDÉn csak a legjobb pont érték szerint számoltam. Ha van valakinek nagyon sok barna bakja akkor adja be és azzal ki tud váltani puha nyuszit v. hamist. Nagyon sok variáció van, majdnem hogy mindenkinek a saját pajtája a mérvadó és arra akkor külön kell számolgatni.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pontosan:), igazad van. Amilyen számításokat tőled és Pharmertől, meg a többiektől kaptunk azok mind nagyon jók, de! és belép a de -az, hogy kinek mit rejt a pajta- az számos másik variációs lehetőséget is adhat.. Aki a matekot hiányolta eddig, most megkapta, számolhat, sakkozhat, hogy mikor, miből, milyen szintűből, esetleg alapállatból, tudja legolcsóbban megcsinálni. Ennek az eventnek ez az érdekessége, nem annyira a tenyésztési oldala azt hiszem... Én is el kezdtem számba venni azt, hogy mim van a pajtában... nekem is van amiből jóval több és van amiből kevesebb van.. számolok;)

4. kukori80

Meg mennyi szupertápja van a tenyésztéshez, mennyi csp-je van hogy vegyen valamit a piacon.... nagyon sok mindentől függ.Ebben nem nagyon lehet tanácsot adni, a listát csak azoknak írtam akik nem szeretnek vagy nincs idejük számolni.

5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Valamennyit érdemes mindenképpen, ilyen árak nem mostanában lesznek:D Majd a boomkor összeszeded megint az állatokat.

Erről jutott eszembe, lehet, hogy Jancsiszeg tudott valamit, mert egyre erőltette a búzát, tyúktápot, tyúkokat. Most lesz milliomos?[/QUOTE]

Kezdek félni jancsikától, a múltkor a bájitallal, most a tyúktáppal találat telibe. Lehet itt az ideje felvásárolnom az erdélyi héricset:D:D

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kezdek félni jancsikától, a múltkor a bájitallal, most a tyúktáppal találat telibe. Lehet itt az ideje felvásárolnom az erdélyi héricset:D:D[/QUOTE]
    Kukori írta múltkor, hogy Jancsi nem lüke csak annak tetteti magát:);):p.
    Ez most elcsúszott.. majd East rendet tesz a hsz-k között.

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Számolgattam én is, hogy mind három tenyésztettből van annyi, hogy ne is kelljen tenyésztenem.Viszont csak hozzá kezdek majd,hátha lesz arany állat is valamelyikből.Szétnézek a piacon is, érdemes -e eladni egy két darabot a készletemből.Van idő gondolkodni.

8. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Egyáltalán nem lovaglok rajta.
    Tudod vannak olyanok, akiknek a pajtakészletük is megengedni azt,hogy onnan csinálják meg az eventet.
    Csak egy gondolat volt, hogy összeírom, aki bele szeretne kezdeni az ólak miatt, az tudja, hány "alap"
    állat kell a feladatokba.
    Másrészt nem biztos, hogy mindenkinek van akkora pajtakészlete, és nem tudom, közel 100 szupertáppal
    nagyon mit lehet kezeni. Tudom, ott a malom. A múltkori event óta folyamatosan megy, és ennyi jött össze.
    Ennyit erről.

9. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

Kukori írta múltkor, hogy Jancsi nem lüke csak annak tetteti magát:);):p.
    Ez most elcsúszott.. majd East rendet tesz a hsz-k között.[/QUOTE]
    nem megmondtam hogy mindig az jön ami nem volt? buza 5 csp . csináln kell belőle tyuktáp.én szóltam. ennyi.xDxD:D

Coff66, Peszi2, Gio and
  10. kukori80

Szerintem nagyon jó hogy ezt is leírtad azoknak akiknek nincs szupertápjuk. Viszont 2400 kecskét nem tudom hogy 1 hét alatt hogy lehet letermelni, nem számoltam ki de nagyon hosszú az érési ideje, a nyulaknak szintén. A tyúk az szerintem sima ügy lenne.
    Tyúk: 5400
    Nyúl: 2250
    Kecske: 2493

11. Momsza

Momsza Fórumprofi

Taníts Mester!:p
    Mit vegyek legközelebb, hogy gazdag legyek?;)
    Mert erről a mostani búza-tyúktápbizniszről lecsúztam. A múltkor meg a bájital-bizniszről. Ez így nem mehet tovább...xD

12. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Sziasztok!
    Köszönet a Gazdatársaknak, akik vették a fáradságot és matekoztak!
    Mindegyik hasznos!

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét Gazdatársak !
    Számolgattam én is, megosztom, mert akinek sok alapállata van, segítség lehet, ha csak pár db-ot kell tenyészteni, vagy vásárolni.
    Nálam ezek vannak a pajtában, ezért számoltam ezen állatokkal.
    Tyúk
    5ezer = 200 Tyúk
    10ezer = 400 Tyúk
    15ezer = 1 Bögyös + 348 Tyúk
    25ezer = 1 Dísztyúk +7 Barna+4 tyúk
    35ezer = 1 Dísztyúk + 1 Kendermagos+2Bögyös+20 Tyúk
    45ezer = 2 Dísztyúk + 7 Barna + 4 Tyúk
    Kecske
    7.200 = 59 Kecske +1 Fekete gödölye
    14.400 = 185 Kecske
    21.600 = 24 Mparlagi
    36ezer = 39 Mparlagi + 2 kecske
    50.400 = 54 Mparlagi + 10 kecske (itt 60 csp többlet van)
    64.800 = 70 Mparlagi + 6 kecske (itt 68 csp többlet van)
    Nyúl -
    még számítás alatt, Barna bak és puha nyuszi lesz a döntő mennyiség.
    Jó event lesz ez, nagyon jók a kitehetők, a felhősor és a Neon-ól szépséges, mint a mesében ! Eventre fel, !

Last edited: Aug 17, 2015
  14. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

tök egyszerű. azt kell csinálni ami nem logikus. ettöl leszel különleges. ja és a mottó is számit: mindig az jön ami nem volt

15. kukori80

Szia Marika. A 10000-es tyúknál elég lesz csak 400 is.

16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

osztottam szoroztam, összeírtam 3 oldalt...majd összegyűrtem mindet, megittam egy sopronit és megtaláltam a megoldást : eladom a repülő röfimet, az majd fedezi a költségeimet :)

17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia drága Kukori, köszönöm szépen a felhívásod, már javítottam is,"melléütöttem".
    Nagyon jó a számításod, -köszönet érte ! - ebből kiindulva kezdtem el a pajtámban "kutakodni" - hogy ráfordítás nélkül mit tudok kezdeni a készleteimmel.

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nekem sem oké minden xDxD
    Kezdjük ott, hogy figyelmetlen voltam. Aztán ott, hogy a humán fejemmel életemben egyszer nekiálltam reálosítani a fejem, ami hidd el nekem, nem egyszerű xD Jött is brekink, és szólt, hogy inkább játsszak xD Igen, de ha játszom, akkor taktikátlan vagyok, ha számolok, akkor meg kispadra ültetnek. xDxD:p
    Aztán, fesztiválozom xD, mindenféle rosszakarattól mentesen:

Aztán nagy bánatomban elrohantam cipőt venni, amit egész egyszerűűűen uuutálok, de sikerült ;)
    Most már minden rendben, újra nekiállok a számolgatásnak, de előtte megígértem, hogy meseolvasás következik-újra :p
    És kikalkulálom, hogy a legműködőképesebb a dolog, hogy a neonólak a földjeimen villoghassanak :p
    Amondó vagyok, Ibolyom, hogy igyál most már nyugodtan meg még egy kávét :inlove::p

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csak azért írtam, mert el kezdtél számolgatni és fokozatosan elkedvetlenítetted saját magad és kijelentetted egy búsuló szmájli kíséretében, hogy kihagyod ezt az eventet. Erre az eventre annyi megoldás létezik, nem hiszem, hogy le kéne ragadni az éjjel-nappal ólat aratni mellett s feladni, ha az nem fér bele az időbe. 100 szupertáppal, baby boom alatt a tyúkos rész megoldható, egy másik állatot 128 óllal le lehet tudni, a harmadikra még mindig ott a piac.
    Persze csak a neonólak megszerzésére gondoltam. A felhősorért egy picit jobban meg kell dolgozni.

20. kukori80

Igen, kutakodjál is mert ha az alapállatokból meg tudod csinálni az a legjobb. Ahhoz már nem kell sokat tenyészteni ha kell is valamennyit.

Thread Status:
Not open for further replies.