Neonfényes ólak event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Aug 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Szia!

Annyiban nincs igazad, hogy most is elkérnek tücsköt - bogarat egy-egy rózsaólért cserébe, és miután a neon még ritkább, ennek megfelelő arányban fog alakulni a csereérték. Ami a helyproblémát illeti, igaz, de én azt nem értettem, hogy mink egy ilyen típusú új játékelemet bevezetni, amikor a jelenlegiekkel is van helyprobléma éppen elég. Harmadsorban, ha te dögivel is rendelkezel állatokkal, ezt nem mindenki mondhatja el magáról.... pl én sem :D

csio70 and barbi021951 like this.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Kukori írta múltkor, hogy Jancsi nem lüke csak annak tetteti magát:);):p.
    Ez most elcsúszott.. majd East rendet tesz a hsz-k között.[/QUOTE]

Hogy minek tetteti magát azt nem tudom, de hogy időnként kölcsönveszi Jónás üveggömbjét az tuti. Lehet hogy jelentkezett Jónáshoz, hogy időnként takaritsa ki a jós labort, és ha már ott van akkor belekukkant a gömbbe ő isxDxD

Már mondta többször is: ez erdélyi hérics a következő tuti bizniszxDxD

Szerintem csak abban az esetben ha nincs semmi szupertáp, esetleg azon akarunk spórolni.

4 nyuszi beadva : 4 x 72 CSP = 288 CSP
    4 nyuszi tenyésztve: 1 barna bak + 2 nyuszi = 900 + 144 = 1044 CSP

Ha várunk a baby boomig, akkor ugye ennyi a minimum amit visszakapunk, tehát azért 2 szupertáp áráért jelentősen többet tudunk beadni a feladatba. Nyilván ha valakinek nincs szupertáp akkor nincs túl sok lehetőség:oops:

Ezen felbuzdulva én is számolgattam, hogy boomkor mennyi a minimum tenyésztés abból kiindulva, hogy a 4 alapállatot betesszük tenyészteni.

Azzal a legrosszabb eshetőséggel számolva, hogy 1 db 2.szintűt, és 2 alapot kapunk vissza, kecskéből kell 181 tenyésztés, nyúlból 156, tyúkból 180, ez ugye 517 tenyésztés, ami 1034 szupertáp, de szerintem nincs az a pechszéria, hogy igy kapjunk vissza 517 tenyészésből.:D

3. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Ha nagyobb csp értékben szállítok be, mint amennyi az adott szinthez szükséges a következő szinthez hozzáíródik? Lehet tudni erről vmit?

4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

genka53, Gio, _Cygnus_ and 1 other person like this.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Például ilyen vagyok én is:), ettől függetlenül most kénytelen leszek rá, ha nem akarok/márpedig nem szeretnék veszteni rajta:), az eventet pedig maximálisan szeretném teljesíteni:)
    Köszönöm, ezen egy jót nevettem:D
    Az sajnos elveszik, nem íródik be a következő szintbe, ezért érdemes minél jobban kiszámolnod.

6. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Dyny:) Van akinek régről van a pajtájában ez-az amit most be tud adni. Ezért nem lehet számolni senki nevében. Nem tudni hogy kinek mennyi alapállata van. Szóval nehéz most segíteni bárkinek is.
    Szia. Lehet tudni. Ha többet adsz be mint ami kell egy sorhoz az elveszik.

8. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

én nem csinálok semmi mást csak logikusan gondolkodom. általában van egy divat trend. ha te is úgy öltözköszd mint mások majmolod öket. csinálj ugy ,hogy ugy öltözzenek mint te. vagy van egy énekverseny ,mindenki egy sztárra akar hasonlitani. de ettol leszel különleges hogy rád akarnak hasonlitani majd. ;)

taga1, juliska70 and Momsza like this.
  9. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

kérdésem: az első körben beszállított állat-értékek beszámítanak-e a következő szint értékébe vagy nulláról kell kezdeni minden kört? tehát pl. a tyúknál összesen 45000 csp érték kell a hat körre vagy pedig szintenként összeadva 135000 csp érték?

(ja igen..."hivatalos" válasznak örülnék :) )

10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Minden kört nulláról kezdünk.:)

_Cygnus_, csio70 and kukori80 like this.
  11. kukori80

Szia. Szintenként kell beadni és ne adjál be többet mint amit kell mert az elveszik

12. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

ez tuti? mert a leírás megint kissé slamposra sikeredett - ha akarom vemhes, ha akarom nem :D

13. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Szia!
    Tessék a hivatalos!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-event-csevegője.12944/

_Cygnus_ likes this.
  14. kukori80

Biztos:)) Csak minden sorba annyit adjál be amennyit kér

15. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Részben vitatom. A neon nem lesz feltétlenül ritkább. Nekem pl. történetesen egy rózsás sincs, most az eventből neon lehet három. (Bár rózsa lehetett volna már a kakukkosokból, de még nem jutottam el addig...) És még nagyon sokaknak. Neont barkácsolni pedig 1 "csúcs" állattal lehet (amiben nem értem a logikát...), úgyhogy a "költségértéke" (értsd: mennyi ráfordítással lehet hozzájutni) jobb, a hozamértéke kétséges - hogy mindez hogy fog hatni a piaci értékére, az szerintem egyelőre megjósolhatatlan.

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem adódik hozzá.

17. kavics6729

kavics6729 Járnitanuló

Szia, ha visszaolvasol láthatod, hogy ma ez a kérdés többször is felmerült, így Kukori80 válasza a szavaiddal élve tuti biztos;)

18. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

ezt én is olvastam, máshonnan honnan tudnék erről a dodonai megfogalmazásról?

az eventablak leírásánál elég megtévesztő az 5., 6. 7. gomb ismertetője...ebből lehet akár arra is következtetni, hogy folyamatosan kell szállítani, tehát a már beszállított érték beszámít a továbbiakba is

19. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Én 4.feladatig kiszámoltam addig nem olyan borzalmasak a számok.
    Összesitve: 1-4. feladatig nyúl: 7 db barna, 5 db puha, 6 db hamis
    1-4. feladatig kecske: 4 db magyar parlagi, 7 db fekete gödölye, 7 db havasi
    1-4. feladatig tyúk: 5 db barna, 11 db kendermagos, 5 db bögyösNagyon örülök, hogy már holnap kezdődik,
    Nagyon örülök, hogy már holnap kezdődik, mert így a számomra legfontosabbakat meg tudom szerezni aranybanánok, neon ólak, mert utána üdülni megyünk. Elnéztem a naptárt, azt hittem későbbi időpontban kezdődik a tenyésztéses event és nagyon ki voltam akadva, hogy nem lesznek neon óljaim, de így szuper, mert sikerülni fog.

20. Dyny

Dyny Fórumgróf

Igen, ez igaz, ezt mindenkinek saját magának kell most kitörpölni, hogy mi a legjobb, mi itt csak segiteni próbálunk a számitásokkal.

És akkor ehhez annyit, hogy általánosságban nézve, ha valakinek kevés a szupertáp, esetleg sajnálja elhasználni, de sok az alapállat, nekik nyilván arra érdemes törekedni, hogy azokból adjanak be a legtöbbet.

Akinek van szupertáp, azoknak itt van még egy kis segédlet a tenyésztésekhez és a lehetséges CSP értékekhez a nyulakra levezetve:

4 nyuszi = 4 x 72 = 288 CSP 1 barna bak + 2 nyuszi = 900 + 2 x 72 = 1044 CSP
    4 nyuszi = 4 x 72 = 288 CSP 2 barna bak = 900 x 2 = 1800 CSP
    4 nyuszi = 4 x 72 = 288 CSP 1 puha nyuszi + 2 nyuszi = 2500 + 2 x 72 = 2644 CSP
    4 nyuszi = 4 x 72 = 288 CSP 1 puha + 1 barna = 2500 + 900 = 3400 CSP

Ezeket használtam, mert boomkor ezek a leggyakrabban előforduló kombinációk, legalábbis nálam:). A 4 kimenetel átlaga 2,222 CSP, ami azt jelenti, hogy kb. 73 tenyésztés kellhet mondjuk a nyuszis sorhoz. Talán egy erőteljes becsléshez lehet használni a boomkor.

Thread Status:
Not open for further replies.