Neonfényes ólak event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tesztelési eredmények szerint nincs hatással az említett házi kedvenc a tenyészterepekre.

2. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Igen, köszi még egyszer:) Rúna kiváltva, rózsaszín zselét még nem próbáltam:) De majd most:)
    Más. Nálatok is akad a fórum?

zelda1956, Dyny, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Pedig jó lenne! a tenyésztelep is szuper táppal működik, az hogy nem ól? Szerintem csak valamilyen ól az is.Na majd megtudjuk,mert naponta aktiválható!

4. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

De jó, hogy szóltál!! :)Minden nap csak rutinból aratom a felhőt, de most majd figyelek rá.

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Megjöttem xD
    Az van, hogy betekintettem tegnap a pajtámban, és ott figyel 1000 körüli tyúk, a legnagyobb megdöbbenésemre xD
    Biztos jártam valamikor a piacon, de az is biztos, hogy amíg vásároltam, tuti megint el voltam varázsolva, és másra figyeltem xD
    Kevés lesz a bedobáshoz, de jó alap a tenyésztéshez...
    Aztán, megnézegettem, hogyan is állok tenyészállat-ügyileg. Nem volt rémes a dolog, de azért volt mit pótolni.
    Szóval éjjeli piacvásárló lettem, inkább a csp-m bánja (jobb lett volna előbb bevásárolni, mert horror árak vannak, már ha vannak egyáltalán), mint a szupitápom, az előbbi könnyebben pótolható.
    Még van egy kis hiány, de azt már a meglévő tápokkal kitenyésztem.

Az Élet poénja, hogy habár én nem, de a Párom hihetetlen jó matekos, és tegnap leültettem, hogy akkor számoljon velem xD
    Hosszabb volt elmagyarázni az eventet, mint amennyi idő alatt Ő átlátta xD
    Hasonlóra jutott, mint Kukori és Kotkoda, érdemes csak a barna tyúkra odafigyelni, mind csp, mind szupertáp hatékonyság szempontjából, bár ez tényleg mindenkinek egyéni, függ a pajtától, a szupitáp mennyiségétől...
    193 db-ot számolt Ő is, ennyi kell a barna tyúkból, ehhez 772 tyúk kell, és 386 db szupertáp.
    Ezután látogattam meg a piacot xDxD

A Baby Boomra lesz kb. 4 órám, ha nem jön közbe semmi...:oops:
    Így nagyon bízom abban, hogy tényleg kapunk egy hosszabbat is, mert telóról lehetetlen tenyészteni..:oops:

Igazán nincs mit ;)

csio70, kisszakács75, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  6. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Gyönyörűek a nyeremények. Én mondjuk az esélytelenek nyugalmával eleve bele sem kezdek az eventbe, de jó tudni, hogy később megépíthetőek lesznek ezek az ólak. Az biztos, hogy szuper jól néznek ki! Sok sikert azoknak, akik nekiveselkednek! :)

7. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Ravasz!
    Amikor az űrcsiguszt árulták nem voltak még teszteredmények.
    Most,hogy szükség lenne a bónuszra, vannak teszteredények, és a tenyésztelepekre ezidáig egyenlőre
    nem hat a tojás bónusza. Szerintem nagyon sokan épp emiatt, a tenyésztések miatt vettek tojást, de
    így nem sok haszna van. Mármint én normál ólra nem használok szupetápot, az pazarlás lenne. Nemde?

zelda1956, magdi06, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia! :)
    Én valahonnan tudtam, hogy a tenyészterepekre nem fog hatni, ennek fényében vettem meg..
    Lehet, Jónás mondta, vagy valahol olvastam...
    Létezhet? :sleepy:

kekmaci75, ördög0, **Mazsola** és 3 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szerintem sokan azért vettük meg, hátha egyszer lesz 0 perces állatozás is, amire időnként bedobnánk némi szupitápot... :music: Aztán majd szép lassan mindannyian felébredünk csipkerózsika álmunkból és bilibe lóg a kezünk...xD

zelda1956, kekmaci75, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  10. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Nekem is úgy rémlik, hogy Jónás említette.
    Valami olyasmi magyarázattal, hogy mivel itt a szupertáp alapfeltétel, így nincs rá hatása.

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia! :)
    Én csak ezért vettem meg 8)xD
    Még nem tudunk múltba, jövőbe mászkálni, tuti, ami tuti xD

iboly54, Kukackukac, beocs és 3 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, kibeszéltük a Gangon, hogy nem fog hatni a tenyésztelepre. Még mondta is Jónás, hogy semmi értelme tovább rövidíteni a tenyésztelepek érésidejét. Hány perc a felhővel?

kekmaci75, iboly54, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  13. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

azt nem tudom. de a runával meg 4 bájitallal kb 15 perc.

magdi06 és hóóvirág kedveli ezt.
  14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szia! Csak nyugodtan vágjál bele! Ha ma elkezdesz tyúkot, nyulat tenyészteni holnapra összejöhet annyi, hogy boom-nál elkezdheted, és ha jól adja akkor nem vagy esélytelen.
    Sok sikert!

15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Köszönöm, néha azért figyelek, megnyugtató xD

Karácsonyi felhősor - 2014
    • Lezárási idő: 24:00 óra
    • Jutalom:
      • 2014 Bahama TP
      • 2412 TP
      • 20% érésidő csökkentés a tenyésztelepekre 12 órán keresztül
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Kekszsütöde, Nyugdíjas Mikulás, Kis kekszszörny)

Ha a lezárási időt veszem alapul, ha holnap elindítom, akkor pénteken is el fogom tudni indítani, már ha kapunk egy hosszabb Boom-ot is...

iboly54, Kukackukac, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  16. A-Mester

A-Mester Járnitanuló

Lehet, hogy ez a kérdés már meg lett válaszolva: milyen matricát lehet nyerni?
    Az eventismertetőben nem találtam meg.
    Üdv

17. Laboviti

Szia!
    A tenyészterep és az ólak között van különbség.
    Ilyen jellegű kérdés ezidáig nem került felvetésre, így a számonkérésed alaptalan.

kutyaszálló és _Cygnus_ kedveli ezt.
  18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Tudom, hogy van különbség.
    A kérdés viszont már felmerült.
    Talán az előző előtti event csevegőben, amikor beharangozták a tojást.
    Senkit nem kértem számon. Téged sem.
    Az utóbbi időben nem szoktam olyan rendszerességgel követni Jónást javaslatait,
    nekem jó két héttel korábbról az maradt meg, hogy nem lehet pontosan tudni,
    hatni fog a tenyésztelepekre vagy sem.

-vadocka70- és hóóvirág kedveli ezt.
  19. Laboviti

Szia!
    A megnyerhető eventmatrica:

kisszakács75, iboly54, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ez a holnapi boom remek, és mivel nekem 45, a gyereknek 50 tenyésztésre van sztápja, így az az 1-2 kör nem fog sokáig tartani:oops: Részemről már csak pár nyuszit tenyésztek majd és kész is lesz a feladatsor ( hála annak, hogy valaki kendermagos áron tett ki pár bögyös pipit:inlove:, én meg pont a piacon voltam:p, így kecske, tyúk kipipálva:D). A gyereknek még számolok, mit és mennyit kéne kitenyészteni az ólakért, de menni fog! Kell keresnem pár sztápos feladatot...

zelda1956, csio70, kisszakács75 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.