Neonfényes ólak event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Esteria.

.Esteria. Utánpótlás-írogató

sziasztok!valamivel több,m egy órája értem haza a munkából,és meglepődve láttam,már csak 1 óra van hátra a boom-ból!belehúztam,és kukori80 táblázatának segítségével majdnem kész is lettem!köszönöm,nagy segítség volt!:)

macska49, csio70, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  2. abuella

abuella Utánpótlás-írogató

Nagyon szépek a neon ólak,úgyhogy érdemes megszerezni őket! Event letudva :) Mindenkinek hajrá.

macska49, csio70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  3. északifény

északifény Junior szaki

Nekem is nagyon tetszett az event , az ólak a kitehetők minden :) Egyedül a nyulaknál tenyésztgettem kicsit de így is hamar megvolt .
    Köszi BP :)

4. szélcsend

szélcsend Haladó

Kész az event mind a 3 farmon! Nagyon örülök, mert nem mindegyiken számítottam rá.. Azért volt a mai napnak több meglepetése is. Lett alapból hippi tyúk(hippipi) , sztártyúk, húsvéti nyúl és szuperhős deni.. lehet, el kéne adnom őket.. Ekkora ugrásom még sose volt .. s főleg nem ennyi!!!

Kukori! Köszi a táblázatot! Nélküled nem ment volna...

Othep, csio70, -kesudió- és 2 más kedveli ezt.
  5. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Kész az event felhő aktíválva.:DxD

MamaMeseKertje, csio70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Kukori én is köszönöm a táblázatot!

Othep és cicanya kedveli ezt.
  7. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Nekem is megtudnád nézni, arany ludat vettem,de nem tudom, hogy pontosan mennyiért. 22-05-kor

Gazda: ördög0 ID: 37716902

Előre is köszönöm!

hóóvirág és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ördög0!

2015-08-19 22:05:07-kor 2227645.50 csengőpengőért vetted meg.

hóóvirág, Gio, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  9. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Végeztem még boom alatt, nagyjából terv szerint. Kb. 5-6 kisebb kör volt még az első teljes kör után, amivel összeszedtem a megfelelő értékű tenyészállatokat. A nyulas sikerült először, ott nem volt szükség plusz körre, a tyúk meg alig akart összejönni. Viszonylag jól adta a 2-3 szintűeket, de nagy ugrások nem voltak, akárcsak máskor. Maradék 3 állat tenyészállatait pénzzé tettem...

140 sztáp maradt a végén, felhősor aktiválva. Plusz csináltam még 1 hippi tyúkot, 1 tarkából meg alacsonyabb (2,3) szintűekből, vettem még 1et, s így megépítettem a rózsa tyúkot. Vegyes tenyésztésből (3 alapállat+1 2. v. 3. szintű) összejött még 1 ősi pulyka, meg zenés szamár, de ez volt a max. 4. szint fölött mindent eladtam, és kb. az 1 hippi tyúkot buktam, tehát kvázi ingyen volt minden.
    Ehhez képest ez nagyon jó, örültem mindennek!

Amúgy sztem várható a többi állat is szint szerint sorrendben, de ez csak tipp, saját kútfőből...

csio70 kedveli ezt.
  10. ördög0

ördög0 Rutinos

Nagyon szépen köszönöm!

11. agika48

agika48 Törekvő

Lehet a pajtából beadni??

Tyúk ól 5. szint hogy lett???,
    Hogy lehet megszerezni a neon olakat????

többszörös egymás utáni hozzászólás összevonva
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.8.15
  12. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Igen,a pajtából teljesíthető,vagy a piacról beszerezhető.;)

13. Hrubigazdasszony

Hrubigazdasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Éjfél után vettem 1 hamis tapsifülest és most nem tudom, hogy 37 ezerért vagy 370 ezerért? Meg tudnátok nézni? ID:7172926
    Köszönöm.

14. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ágika!!!
    A kérdések írogatása helyett, az event leírások olvasását ajánlom!!!
    Az olvasás hasznos a kezdő és a gyakorlott gazdáknak is.
    Szerintem a 370 ezer az igazi ár, de ekkora különbséget észre kell venned a csp. készletedben.

Lillapilla73, Gio, -skorpio1977- és 2 más kedveli ezt.
  15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Neon ólak beszerezve, felhősor aktiválva, kellett hozzá a piacról is beszereznem egy-két állatkát.

Gio és panda_30 kedveli ezt.
  16. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Sziasztok, jó reggelt! De király lenne, ha a BP még egy kört adna a neonfényes eventből:p Nagyon szépek és dekoratívak az ólak:):inlove: Kár, hogy csak egy-egy db van belőlük:(

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  17. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Ez egy jo kis event!sok sikert mindenkinek.

-Anettt- és Gio kedveli ezt.
  18. panda_30

panda_30 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt Mindenkinek! Sziasztok, tegnap este teljesítettem a feladatot. Kicsit megcsappant az állat készletem. Ma újult erővel termelek nyulat, tyúkot és kecskét. Jó kis event volt. Gratulálok annak aki szintén végzett, és sok sikert azoknak akik még csinálják.

Gio és -W-595- kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    37000 Csp-t fizettél a hamis tapsifülesért.

20. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

event befejezve, nagyon jó volt:) a neonólak gyönyörűek, igazi ékességei farmomnak, remélem más állatokból is meg lehet majd szerezni:)

-Anettt-, macska49, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.