Neonfényes ólak event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hrubigazdasszony

Hrubigazdasszony Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hogy megnézted, akkor tényleg jól jártam :))

csio70 kedveli ezt.
  2. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Hétvégén baby boom :D:D:D:D
    2015.08.21 (péntek) - 18:00 - 2015.08.23. (vasárnap) - 22:00 :D

Én kivárom :D Mindenkinek sok szerencsét az eventhez.
    Aki meg befejezte már,annak gratulálok.

szs75, Gio, dalmata10 és 5 más kedveli ezt.
  3. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Jó baby boom-ot kívánok mindenkinek, aki nem volt gépközelben azon a rövid időben, amikor az eventet meg lehetett csinálni. Aki elkészült, fejlesztheti magasabb szintre az állatait.
    Jó hétvégét!

csio70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Akkor semmi remény?!Köszi,most lelombozódtam!

5. zebraful

zebraful Fórumelemző

Event kész, ólak kinn, pajta töltögetés beindítva, mert nem maradt alap állat. A paszulyt is megszereztem.
    Nálam ez nem kérdés, mivel a kertekben annyi kitehető helyem sincs. hogy egy gombostűt kirakjak.
    Időnként átböngészem a raktárban lévőket és a magasabb értékűt rakom ki. Ha van olyan, mint pl.az órák,
    akkor 2-3 körre szétszedem őket, majd vissza a paszulyra. Szellemes, számolgatást igénylő jó event volt,
    remélem lesz folytatás! Ésss.... jól jöttek az AB-k is.:D

mebajah, csio70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Van valakinek valami trükkje javaslata az AB felhasználásra? Jön az új fejlesztés, de nekem még sok nincs kiváltva a majáktól...
    Főleg növény tippek érdekelnének, nekem paprika az eddigi legmagasabb... mi legyen a sorrend? Tudom kicsit off topic, de köszi, ha válaszoltok...

csio70 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én az aranyért kiválthatót aranyért váltottam ki ... - illetve váltom ki egyesével ;)
    A többit szépen sorba ... A növényekhez , fákhoz van gazdaköri ... Érdemes őket megcsinálni ...
    Ebből a szempontból különösen jó volt ez az event .. jól jött a banán eső ;)
    Ilyen jöhetne máskor is ,)

dalmata10 és csio70 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Ezt úgy érted holdfény,hogy,amit enged,azt FA-al csinálod meg?
    Nem is figyeltem,hogy a mostani adott AB-t .. :D ..de ez azért jó! ;)

dalmata10 és csio70 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A szentélyben van néhány szobor amit ki lehet váltani aranyért ;)
    Ezeket váltom ki arannyal ;) Hiszen ki tudja mire kell még arany banán ... S ki tudja lesz e ott ilyen lehetőség :music:

csio70 és kisszakács75 kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

11. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Köszi

12. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    A napi program eső miatt elmarad, még jó hogy a virtuális farmon nem ázunk meg .
    Jó, hogy jön a hétvégi baby-boom, mert mindent kiárusítottam tegnap. ;)

hóóvirág, Gio, Boszika57 és 3 más kedveli ezt.
  13. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szerintem a sorrend adott.

14. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Saját tapasztalatom szerint (én így csináltam), kiváltottam az adott kamrában azt, amit lehetett.
    (Talán a + panda hiányzik, de most arra nincs felesleges AB-m). Már csak 2 kamra van, amit még
    nem váltottam ki, de most úgy folytatom a sort, hogy először magukhoz a kamrákhoz váltok ki
    hozzáférést, utána pedig azt, ami a kamrában van. Így kicsit elfeledteti azt, hogy magát a kamrát
    is ki kellett korábban váltani (közel 40 AB-ért, ha jól tudom). Utána már a sorrend adott, szép
    sorban ki lehet váltani őket. Én még a régi pilótapontos rendszerből kerültem át a bahán a maja
    majmokhoz, szóval az állatok már ki voltak váltva. Utána először növényt, majd fát váltottam ki.
    Érdemes először növényt kiváltani, aztán fát, mert a hosszabb érésű növény sossem hátrány.-
    főleg ha naponta kb. 1-szer tudsz arartni, a komfort kaktusz 28:10 alatt érik, víz+trágyával 22ó.
    Így naponta aratható, illetve eventnél minden terület kivétel nélkül ad felröppenőt.

Pierrot20, sziszi1965, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  15. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A tegnapi baby-boom alatt befejeztem az eventet.
    Az ajándékok jók, az event jó volt, nekem tetszett és még maradt is egy kis szupitápom :)

csio70, farmer221278, melike1112 és 4 más kedveli ezt.
  16. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Event kész, a tegnapi boom-ról lemaradtam, és a hét végén sem biztos, hogy tudok tenyésztgetni, így a beadandókat a pajtából és a piacról oldottam meg, úgy 3 misit elköltve:)

csio70, szs75, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Most látom, hogy a hamis tapsi 410 ezer CSP a hótapsi meg 420 ezer...érdemes odafigyelni, ha piacon vásárolgat az ember

csio70 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezen az utolsó mondatodon most kuncogok.:) Már tegnap is gondoltam, hogy meg kéne köszönni Kukorinak, hogy nem számolt 1 és 2 szintű tenyészállatokkal. Mindig mondom, hogy a piacomon nagyon sokan vagyunk a magyar fórumról, na már most, hála a számításnak, aranyáron eladtuk az 1, 2 szintű tenyészállatokat, hisz kellett a tovább tenyésztéshez:D, hogy a magasabbakról már ne is beszéljünk... Csio tegnapi bejegyzése a piacosban magáért beszél.xDxD

Tegnap még azt írtam, hogy az ólak teljesen ingyen pottyantak az ölembe, ma már úgy mondom, hogy a TOP alatt vett 4 tenyészállat is ingyen van.:D:D

Dalmacska20, Dyny, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  19. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Sziasztok!

Jaj de jó, hogy lesz boom, mert a tegnapiról lemaradtam. A pajtám is üres, csak a kecskés sort tudtam még teljesíteni, péntekig még szaporítom a nyulakat meg a tyúkokat.

Aki már végzett, gratulálok!

csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

ki tud nekem küldeni szupitápot..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.