Neonfényes ólak event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965 és benedekbobe63 kedveli ezt.
  2. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosítanál, hogy mi nem működik?

4. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

a csibe Csibe irányú ajándékozás

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Mert olyan nincsen. Ha megnyitod a kapott linket, a leírásban is csak mentor - csibe, vagy csibe - mentor ajándékozási lehetőségről olvashatsz.

6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Már tegnap kész lettem az eventtel, ki is helyeztem a neonólakat, nézzétek hoztam róla képet:)
    Ahogy tenyésztettem az eventhez a hozzávalókat, hát mit mondjak, nem halmozódtam el különleges nyulakkal, tyúkokkal vagy kecskékkel, erre beraktam mérgemben pár kaméleont és halat, gondoltam, majd lesz valami, hát lett is, íme a kaméleon, a birka és a hal
    :inlove::D.
    Remélem hétvégén még lesz alkalmam tenyészteni, hátha jön még egy pár magas szintű tenyészállat, mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön ez az event is;)

sziszi1965, -Anettt-, simi1955 és 24 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Gratulálok szerencséd volt, nagyon szépen ugrottak:)
    Szia, leggyakrabban azok a szomszédaid, akik a két nagyobbik szupertápcsomagot megvásárolják és a rendszer jutalmul küld belőle a szomszédoknak is:)

sziszi1965, _Cygnus_, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. CSENGE9876543210

CSENGE9876543210 Fórum-zöldfülű

A csibe-csibe olyan, mint a rendes szomszéd. Tudsz ajit küldeni a csibeoldalról, anélkül, hogy egyébként szomszédod lenne, de NEM a mentorságiakat, hanem a szomszédságiakat és azt hiszem, a küldhető db-számból is levonódik. Sajnos, szupertápot nem lehet küldeni egymásnak. Meg rendes szomszédnak sem.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Ha van csillagod a bölcs tölgynél is szerezhetsz tenyésztési csomagok kiváltásával. Küldeni nem lehet. (kivétel, ha veszel akkor a szomszédnak is adatsz ajándékba)

10. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Neonólak aktiválva (nagyon szépek), és ezúttal ritka szerencse ért :) 4 sima tyúk = 1 arany tyúk és sikerült egy hippi tyúkot is tenyésztenem. Elégedett vagyok, szupertáp elfogyott, a malom dolgozik ezerrel. Mindenkinek szerencsés tenyésztést kívánok.

macska49, Gio, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  11. berzsike

berzsike Fórumszaki

Ez igen, te aztán szerencsés vagy . Gratulálok!!!! - még sok ilyen tenyésztést!

Cyra65 kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Lehet, hogy most néhányan megköveznek, de én nem vagyok oda ezekért a neon ólakért, túl csicsásak.Egy jó tulajdonsága van, hogy 4 állatkát ad.

simi1955, mamszi5107, bercy58 és 4 más kedveli ezt.
  13. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Maximálisan egyetértek. Alkalmasint gazdaságosabban lehet kijönni, ha hagyunk veszni valót a beadandóban, mint ha kicentiznénk. Én is tegnap este vettem észre :D

Igazi Barbie farm :inlove:

14. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Ez a klassz kis Event letudva :) (5. szintű ólak miatt megérte már)
    Igaz egy kis raktárkisöprés volt. Meg a tegnapi hirtelen maradt 30 perces baby boom hír. (Mivel 21:30 értem fel)
    Így sikerült 2 kört még lenyomnom, így ma meglett az event raktárból szerencsére:)
    Ezért ha legközelebb ilyen bébi boom terveznek hamarabb közöljék a hírt legalább, ha lehet.
    De akkor is meglett:)

Akik megcsinálták azoknak Gratulálok és akik még csinálják kitartást kívánok:)
    Igaz most olvastam hétvégén is lesz bébi boom:)

Üdv: DRAGON86

15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Gratulalok! :)

sziszi1965, csio70, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Köszönöm szépen :)

17. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Nekem tegnap 1 sima tyúk, 1 tarka, 1 barna, 1 kender-búl lett hippi, ha érdekel...
    Mondjuk ez nem garancia semmire! :p

tyúktápésbúza kedveli ezt.
  18. tyúktápésbúza

tyúktápésbúza Törzsjátékos

barna tyuk lett :cry:buktam a pénzem:cry:

Momsza és kovacstne kedveli ezt.
  19. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Húúúú! Gyönyörű ez a farm elrendezés! Azok a neon ólak nagyon feldobják! :)
    Gratulálok!

20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Kicsit hosszúnak találom a neonos eventet, de nagyon szurkolok azoknak akik még dolgoznak rajta.Nálam gyártódnak a hódok és a malom készíti a tápotxDAmúgy olyan sötét van erre, hogy egész nap alig láttam a klavitxDPersze esik is, nuku tüzijáték:cry:Majd amit látok a lakásbólxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.