Neonfényes ólak event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDKöszönöm:inlove: ezt olvastam is......ezek szerint nem jutott el a tudatomig belőle a lényegxD így jártam...azért megcsinálom, csak hát a figyelmetlenség meghozza a gyümölcsét:(

nemethpgabi, Coff66, Gio és 7 más kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,

Látom már nagyban megy a számolgatás, majd ha lesz időm visszanézem mindet (majd természetesen akkor ha nem a Pharmerével kezdem:))

Jelenleg nem számolgatok semmit, hanem csak pakolok a piacraxDxD Ami most ott van...hűha. Hótapsifüles békeidőkben lehet kapni 3-400 ezer körül, most kiraktam 800-rt 10 perc alatt elment8)8)

Ahogy egyik kedvenc "költőm" mondta Csing-csing (by Will Smith - Kaliforniába jöttem):p

Majd pénteken a boomkor jövök vissza számolni...:)

nemethpgabi, nemzsu, Coff66 és 7 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! A felhősor és a neon ól nálam is a KELL kategóriába tartozik. Elég jól állok a tenyészállatokkal, de bommoznom is kell, hogy mindent meg tudjak szerezni. Köszönet, sokat segített, hogy kiszámoltátok, hogy miből mennyi kell. Nem igazán szeretem ezeket a számolgatós feladatokat, ha nem figyel az ember sokat bukhat. Piacra csak a boom vége fele megyek, ha megyek, mert tapasztalatom az, hogy akkor az árak már alacsonyabbak, van kínálat lényegesen több, mint az elején.

Gio, hóóvirág, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Csing-csing a barátunkxD én is azon meditálok, hogy eladjak-e minden tenyészállatot avagy ne? Még van időm eldönteni ma estig:D:D;).

nemethpgabi, -Encyberama-, Coff66 és 6 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Olvasgatlak itt benneteket, nálam most jön a csak azért is megcsinálom szindróma.xD Se elég alapállatom nincs, se tenyészállatom, de nemsokára aratok és ültetem a nyulakat tyúkokat kecskéket.Lesz ami leszxD

6. Baby72

Öntözd is meg őket.. előtte az ólakat se feledd kitenni mert különben elszaladnak.. árkon-bokron keresztül;)xD.

kekmaci75, Coff66, mermeze50 és 7 más kedveli ezt.
  7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Jó kis tenyésztős event, megpróbálom megcsinálni. :) legalább a neon ólakat beszerezni, mert később építve látom már nagyon sok minden kell hozzá. :D

nemethpgabi, Gio, hóóvirág és 5 más kedveli ezt.
  8. BBke

BBke Fórumlakó

Sziasztok!

Ez nagyon könnyű event lesz :) A parlagi kecskéből van 1300 darabom :) Ha "jó" ára lesz a piacon, akkor adok el belőle :)

Utoljára szerkesztett: 17.8.15
    Gio, ada77201, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nem felejtettem el, slaggal locsolom a fészküket, hátha aranyat tojnakxD

nemethpgabi, nemzsu, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem a boom-ig simán lesz inkább, mint nem lesz.. sok sikert hozzá, ha ügyes leszel meglesznek az állatok időben, főleg ha pár sütivel lekvárral stb + felhővel meg is gyorsítod az érési idejüket:)

Szia Kukori!:)
    Nagyon szépen köszönöm a számításaidat, kimentettem jegyzetlapra és kötelező olvasmányom lesz az event kezdetéig. Nagyon sokat segítettél vele:):):)
    -------
    Köszönöm a segítséget, mire összevontam volna megtettétek helyettem, nem értettem, hogy miért nem tudok szerkeszteni, de ezt szerettem volna én is elérni:D

Utoljára szerkesztett: 17.8.15
    nemethpgabi, Pharmer500#2, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. gabehu

gabehu Junior szaki

Igenigen. Meglehetősen vicces lenne, ha ólból is csak a receptet lehetne megnyerni :)

12. Momsza

Momsza Fórumprofi

Igen ennyi pont elég lesz a paszulyhoz,a 6. feladathoz ;)de elötte azért még az első 5 feladatot is be kell adni.:p

13. hajmak

hajmak Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem az lenne a kérdésem mivel az ismertetöből nem derül ki teljesen egyértelműen de ha nézem a képet még bonyolultabb a dolog.
    Szóval minden szinten a megfelelő értékben kell leadni az álatokat vagy a kör futó jelegű mint volt már másokr is. Azaz ha nem pont 7200 értékben adok le hanem mondjuk 7500 ban akkor a 300 megy-e a következő szinthez vagy az elveszik nem lenne mindegy jobb lene ha tovább irodna.
    köszönettel hajmak

csio70 kedveli ezt.
  14. Baby72

Minden szinten az adott értékben kell beadni az állatokat. Nem adódnak össze a mennyiségek, szintenként újból kezdődik a számolás. Nem érdemes többet betenni mert elveszted a felesleges mennyiséget. Lásd: kupafejlesztés.

hóóvirág, Marika312, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  15. hajmak

hajmak Utánpótlás-írogató

kösz
    i a választ de kár hogy nem igy lehet sakkozni meg matekolni

_Cygnus_ kedveli ezt.
  16. Baby72

Matekolhatsz ettől függetlenül.. én is azt fogom tenni. Legkisebb veszteség is számít alapon. ;)

iboly54, hóóvirág, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Egy picit számolgattam a tyúk és kecske esetében. Tyúknál sok a barna tyúkom, a kecskénél a fekete gödölyém.

Kecske:

14400 - 4 fekete, 4 parlagi, 5 kecske
    21600 - 15 parlagi, 2 fekete vagy 8 fekete, 1 parlagi
    36000 - 1 mini, 2 fekete, 4 parlagi, 2 kecske vagy 13 fekete, 2 parlagi, 5 kecske
    50400 - 18 fekete, 4 parlagi

Tyúk:

10000 - 14 barna, 8 tyúk vagy 5 kendermagos, 20 tyúk
    15000 - 21 barna, 12 tyúk vagy 7 kendermagos, 2 barna, 12 tyúk
    25000 - 35 barna, 20 tyúk vagy 13 kendermagos, 12 tyúk vagy 3 bögyös, 3 kendermagos, 20 tyúk
    45000 - 64 barna, 8 tyúk

A nyuszikon még törpölök, mert barnából van a legtöbb. Na persze minden feladatot alapállattal is meg tudnék csinálni, de még nézegetem a Pharmer számításait is.
    Sikerült elérjem, hogy 2 percnél többet foglalkozzak az eventtel.xDxD

kekmaci75, breki072, SzilvaG és 19 más kedveli ezt.
  18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek! Szeretem a nyüzsgést, na de ennyire!?
    Mi történt kéremszépen a játékban, csak kapkodom a fejem, mit és hogyan kellene csinálni.
    Véleményem szerint ezek már ipari mennyiségek, avagy hogy lesznek a kisvállalkozásokból multik.
    Sok sikert mindenkinek!

Coff66, Gio, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ezekre lesz szükségünk kukori táblázatos számításai szerint: az alap állatokat nem adtam össze
    Kecske: 20 parlagi kecske 6 fekete gödölye 6 havasi 4 mini gida
    Nyúl: 7 barna nyúl 7 puha nyúl 4 hamis nyúl és 4 gyáva nyúl
    Tyúk: 9 barna tyúk 8 kendermagos 5 bögyös tyúk és 4 dísztyúk
    Remélem jól összesítettem
    Köszönjük kukori, sokat segítettél:inlove:

Coff66, Gio, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  20. BBke

BBke Fórumlakó

Igen, kicsit benéztem a feladatsort :) Az event ismertetőt néztem, azt hittem összeadódnak a számok :) Sebaj, úgy sem nehéz :)

hóóvirág, Baby72 és Momsza kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.