Visszajelzés Neonfényes ólak V. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 16.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Ezek igazi csökönyös csacsik, akik megmakacsolják magukat és olyankor egy tapottat se lépnek.

2. mercator67

mercator67 Aktív író

Sziasztok,
    Én kész lettem mind a 6 farmon. Igaz a tenyésztést számoltam nagyon a lakat száma miatt, mert szupitápot kellett vadásznom a kerékpörgetésből, gazdaköriből, hogy meg legyen. Nem ad olyan túl sokat a felhő, de sok kicsi sokra megy. És a sok kicsivel haladok előre, mert karácsonyig célom a száz a mostani 96-ról. Most megyek farmpengőt szerezni, hogy legalább 4 vagy talán az ötödik terület kiváltásig eljussak a nublonnal a bahán. Ha lesz egy kis szerencsém.
    Ja és sikerült egy-két nagyobb ugrás a tenyésztésben, ami nálam nem volt jellemző.
    További sikeres neonosodást kívánok nektek!

-kaktuszable-, Swordfish, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kivégeztem az eventet, de nem volt egyszerű. Lakat maradt rajtam.. illetve már beváltottam én, mielőtt átváltja a BP:p. De 852 szupertápot tenyésztettem el a felhősorért. 4 db kitehetőt váltottam ki, 2 neon kutya, 1 neon deni, 1 neon béka. Részemről vége a tenyésztésnek. Semmi extrát nem adott.:(

4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Csökönyösek, az biztos, de nekem 4 alapból lett egy arany szamaram.:inlove::inlove::inlove:
    El is adnám, de nem tudom, mennyiért lehetne, hogy meg is vegyék.

5. Bárdog

Bárdog Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.8.17
    Swordfish, -Fülemüle-70, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Legutóbbi teliholdas event felhősora;):).
    Teliholdvarázslat a neve.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/teliholdvarázslat.15345/#post-736213

7. agg-farmer

agg-farmer Utánpótlás-írogató

8. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Gratula!
    Én gyanítom, hogy beépíteném valami műhelyes ólba (melyikhez kell?) és köv. cserenapkor elboltolhatod Pannira akár. Szerintem.

9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Tulajdonképpen én is befejeztem, még 30000 értékben kell strucc. A neon hal már ki van rakva, a szamár ugyanerre vár.
    Vettem egy neon béka kitehetőt is, hogy az is legyen.
    13 bájitalom, és 38 szupertápom marad, ha minden jól megy. A feladatsort nem tudom befejezni, nem is terveztem... a neon ólak meglesznek, és ráadásul önerőből, aminek nagyon örülök!!

Ma pörgettem egy mitikus főnixet, és egy mitikus pegazust is. Igaz, elszúrtam csomó AB-t, hogy kipörgethessem, de mégis örülök neki :) Ennek örömén felbuzdulva most összegyűjtök annyi farmpengőt, hogy kiválthassam az első farmpengővel kiváltható területet, majd elkezdem a bahás feladatsort is.

-kaktuszable-, Swordfish, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Na ezzel is meglettem :) Felhő aktiválva, bár alig maradt szupertápom :( Holnap vadászgatok egy kis visszatöltést, és ha a pengők is röpködnek, kiveszem onnan is az extra szupis ajánlatot. Megjegyzem tenyésztés közben nekem se ugrottak semmit, nagy értékű 2 doktorhal, gömbhalak, szamárnál zenész, és nagyjából ennyi. Struccnál semmi. Eléggé elkeserítő ez, de ez van. Mindenkinek kitartást :)

mingo826, -kaktuszable-, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  11. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Rajta vannak a kitehetők.xD

Az első kör után bealudtam ,de most gyorsan meló előtt befejeztem csak már nincs időm láblógatásra a felhőn Kegyesek voltak hozzám a farmos istenségek ,maradt állatom is tápom is.Még csak egy imám vár meghallgattatásra ,ha elkelne a piacon a gyöngyhalam,akkor egy kicsit helyre állna a csp egyensúlyom ,mert az biza elégé megnyirbálódott az utóbbi időben.Remélem nem járok vele úgy mind a tűzoltó kutyámmal ,kivel háromszor játszottuk el a Lasslie hazatér-txDSajna Száll a kakukk fészkére is bejött rendesen.Nemigen szerencsés tenyészállatos piac...de egye fene egyszer összejön ,hátha most épp arra jár egy gyöngyhalász:pCsodás napot mindenkinek:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.8.17
    mingo826, -kaktuszable-, emocy91 és 12 más kedveli ezt.
  12. majoranna65

majoranna65 Haladó

Nem hiszem el ! 4 db alapszamárra kaptam 1 db vadszamarat és 1 db aranyszamarat :):pxDxDxD:inlove:. Ilyen még soha nem fordult elő velem, imádom :inlove:.

Beus85, -kaktuszable-, emocy91 és 15 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mindig megvan mikor lehet eladni a tenyészállatokat. A keresletet figyeld a piacon, és szerezz tapasztalatokat. Cserenapkor vagy előtte ritkán akarnak az állatok bumerángost játszani. Ne feledd mindenki meg akar gazdagodni. Csak ott árulj, ahol sorban állnak. Van amikor mindent vesznek, és van amikor csak néhány fajtát. Ismerni kell melyik állat mire jó.

Event gyorsan kész volt, és felejtős az egész. Elszállt már a neonok varázsa is azzal, hogy egy időben sokáig hanyagolták. Már nincs jó tenyésztős event sem.

mingo826, -kaktuszable-, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Olvasgatlak benneteket, ki hogy halad milyenek a tenyésztések, háát nekem a halaim megfeneklettek a tó mélyén az iszapban, sehova nem ugrálnak mindig csak a következőt adja, elvétve akad egy repülő halacska, no a szamaraknak sincs kedve ugrálni, - hopsz most lett vadszamárból 1 csacsi kong, a struccok is csak vánszorognak, - ámbár tegnap este alapból lett két db szellemes strucc.
    No nem baj, remélem összejönnek a neonos ólak, óóó meg persze a felhőő :)
    Akik már végeztek nagy gratula, akik még küzdenek azoknak sikeres tenyésztéseket kívánok.

Utoljára szerkesztett: 19.8.17
    mingo826, -kaktuszable-, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Kivitelesen megcsináltam ezt a neonos eventet. De csak mert adott felhősort. Jó sok tápba került, de a 91000BTP kell. Most nekiállok pótolni az elhasznált állatokat.

mingo826, -kaktuszable-, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  16. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Megvan a felhősor :inlove::inlove::inlove:, azt nem mondom, hogy simán ment, mert nagyon megcsappant a szupitáp készletem - a malmom folyamatosan keveri - még gyűjtök farmpengőt a nublonoktól, hogy ki tudjam szedni az ott lévőket is -, és az állatkáknak sem volt kedvük ugrálni.
    Most kirakom a megszerzett neonos ólakat, mert fogytán vannak az állatok is.
    Gratula a készen levőknek, és sikeres tenyésztést a még küzdőknek.

mingo826, -kaktuszable-, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  17. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

A felhősorom nekem is meglett tegnap. Hozom szokásos tenyésztő formámat, már legutóbb is vásárolnom kellett tenyésztett állatot a beadáshoz. Most indítottam a 132 tenyésztéssel egyforma mennyiségekkel, aztán láttam hogy a hal nagyon problémás, szóval kb. 50 tenyésztéssel többet indítottam a halból, mint a többiből, és még így sem lett meg a beadandó érték. vennem kellett 2 gömbhalat és 2 repülőt.:wuerg: Tenyésztenék én többet, ha lenne értelme, pl. nincs 1 db rózsa terményesem se.:cry: De, ahogy a párom mondaná, ez skandallum.

-kaktuszable-, Swordfish, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Húúú na most lett meg a felhőm :inlove::inlove::inlove:.
    Csűrtem - csavartam, az értékesebb struccokat megkíméltem, de az alacsonyabbakat mind beadtam.
    A nublonoktól elvettem a nagy csomag szupitápot de még a bent lévőket is ki szeretném szedni, ehhez most rózsázással gyűjtögetem az akkukat.
    A malmom dolgozik megállás nélkül hogy pótolgassam a szupitápot.

19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Most éppen felébredtem én is,mert reggel 1,5 órába telt az aratás.Csak kapálóztak birkák,de nem haladtak betöltéssel. Óóóó,hát kicsit se voltam már ideges.
    Írod,hogy tudni kell,hogy mely állat mire jó. Mire???:music:(tyúk pörinek és tojni,a kakas pörinek,........stb. Így gondoltad?)xD
    A 3 neon ól megvan és ott annyi. meg 1 bambi. xD:inlove:

Utoljára szerkesztett: 19.8.17
  20. kisvirág

kisvirág Haladó

Az utolsó db lakatokért zavartam be mind a 3 fajta állatkát a szerelmetes házikóba :D, hogy meglegyen a felhőm.
    Nem várok tőlük semmilyen ugrásokat hiszen eddig is csak bandukoltak, semmi említésre méltót nem alkottak - kivéve egyszer alap szamárból lett 1 csacsi kong.
    Ebben a pillanatban megvan a felhőm :inlove::inlove::inlove:.
    Gratula akik már végeztek, és kitartást, jó tenyésztést akik még küzdenek.

Ágica-1958, mingo826, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.