Visszajelzés Neonfényes ólak VI. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Kaptam egy jóga pandát:D

Fenyvesi1010, taga1, alpha58 és 18 más kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :)

Tenyésztgetek, tenyésztgetek, de eddig 1 ugrás lett alapból, egy táncos panda, pedig sokat tenyésztettem eddig, kb. 200 szupitápom már ráment. Jó lenne tényleg, ha jobban ugrálnának, mert akkor szupitápot is biztos többen vennének. Így sajna sok-sok tenyésztős gazdakörim a 8. feladatttól csak áll, mert egyszerűen lehetetlenség tenyészállatokhoz jutni (magasabb szintűekhez).

Felhőt még ma aktiválom szerintem:) Közben a telihodason is dolgozok ezerrel az új területekért :)

Mindenkinek jó tenyésztést, és ugorjanak nagyokat az állatok :)

osztrak12, Fenyvesi1010, Gio és 7 más kedveli ezt.
  3. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nem tudom ki hogy van vele, de ez a Baby boom egy fabatkát sem ér !! :( :(

4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Itt helyben elájulok! Karate pandát tenyésztettem alapból. A farm fennállása óta az első legmagasabb szintű állat, amit sikerült tenyészteni! :D

osztrak12, Fenyvesi1010, taga1 és 21 más kedveli ezt.
  5. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Egyet értek! Nem adja a nagyobb értékűt sajnos!

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma raktam be még boom előtt tenyészteni való alap állatokat, mindhárom állatból 35 db tenyészetet indítottam és bájitalt nem adtam nekik és rózsaszín zselét sem használtam! A majom nem hozott semmi jót, a panda adott egy szusit, a teve pedig két múmiát meg egy szultán tevét! :)
    Majommal küzdöttem megy kicsit mert azt nehezebben adta de végül az is meglett így sikerült megcsinálni mindent!
    Felhő aktív + váltottam ki egy neon denevért!:)
    Kitartást mindenkinek és sikeres tenyésztéseket kívánok!!!

varga1234, Fenyvesi1010, CoraQueen és 9 más kedveli ezt.
  7. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Pont tegnap irtam...hogy eddig soha nem jött semmi értelmes tenyésztés....most kaptam egy trükkös tevét.....ennek igazán örülök! :)

varga1234, Fenyvesi1010, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  8. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A tenyésztések eredménye az amire számítottam! Alapból max a 3. szintű, Társastánc lehetne mert nekem is egy táncos pandám lett, alapból. Ez a legjobb eddig, még van betéve ezeket megvárom és megnézem, hogy mire elég a feladatban. Túltenyészteni nem akarok, csak a szükséges mennyiségűt.

Fenyvesi1010 és Maszatka47 kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Elkezdtem én is nagy erőkkel tenyészteni. Lett is egy maja majmom. Na de most nem megyek vele semmire :D Mindhárom állattal 2 feladat van kész, ez mindig hipp-hopp meg van. Végszükség esetén a majmosnál ott a maja majom, de nem igen szeretném felhasználni. Szerintem végszükség nélkül is megoldom a feladatokat. Ha minden neon ól a birtokomba kerül, akkor már pozitívan zárom az evnetet. A felhő is jó lenne, de az ól a fontos.

Ribiszkének gratulálok!!

Swordfish, Fenyvesi1010, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, ez kész. Volt pár szép ugrás mind3 farmon, ezeknek köszönhetően 1-1 neon pandaól lett a két kis farmon, az egyiken még talán összejön a majom is. Pink teve van mindkettőn és végigcsinálni úgysem tudjuk egyiken sem, így a paktikum az elsődleges. Itt még maja majom is lett és jóga panda, remélem elmennek a piacról...maradt 135 lakatom, még vakarózok, hogy melyik kitehetőket váltsam ki...

Swordfish, Fenyvesi1010, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Mivel kb a Farmerama kezdete óta ismerlek,tisztellek,így tudom,hogy ajánlatod komoly is lehet és nem csak vicc. :)
    Ha Te poént ettél már nápolyiként, akkor ajánlom beverni (no nem a fejed) hanem a guugléba (hű Társ),hogy: Poén jelentése: :p Választ több nyelven fog adni ígérem.:pxD

Swordfish, he1951 és Maszatka47 kedveli ezt.
  12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

3 Alpaka,2 Tudós teve,1 Táncos panda,2 Szusi panda és utálom a majmokat:p

ursa11, Swordfish, Fenyvesi1010 és 11 más kedveli ezt.
  13. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!

Hát én sem vagyok elájulva a baby boom-tól. Nagy ugrásaim, a majomnál 2-3 alkalommal bőgőmajom, a tevénél pedig a hárompúpú.
    Sokszor egyet ad a következő állatból és 2 db. alapot. Nagyon gyenge. A baj csak az, hogy kevés a tevém és a majmom, no meg a szupitápom is ki volt centizve, és így, hogy nincsen semmi érdemleges ugrás lehet, hogy nem tudom befejezni. Megyek szétnézek, hátha tudok még néhány szupitápot kiszedni valamelyik gazdaköriből...

Azt kívánom, mindenkinek legyen egy pár nagy ugrása, nem akkora mint az enyém.:p;)
    Jó tenyészgetést, üdv. J.

Swordfish, Fenyvesi1010, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Gratulálok mindkettőtöknek ! Nálam nem volt túl nagy ugrás, de trükkös tevét én is kaptam, az event kész, szupitápom is .;);););)

ursa11, osztrak12, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  15. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

az ajándék pörgetésből megjött a kerberosz is :D

Maszatka47, ursa11, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  16. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Eventecske lerendezve:)

Maszatka47, Fenyvesi1010, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  17. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Cirkuszi majmot kaptam, kb. 2 éve nem volt ilyen - Fortuna néha megdob egy kis alamizsnával.

Maszatka47, ursa11, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A kezdés után kezdtem, 2011. 07. valamennyi pontosan nem tudom. Azt írtam, hogy értem a viccet és a poént is. Hogy ettem is, az egy mondás a melóhelyen. Ha új feladat van megkérdezik, hogy te láttál már ilyet, erre a válasz általában az. Hogy persze, már ettem is csak az csokiból volt. :D

Maszatka47, Fenyvesi1010, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Osztrák :) Van bájitalfám, de azért még spórolhatok a bájitallal, nem? xD Amúgy van, amikor kevésnek bizonyul a fáim által adott bájitalok mennyisége és kénytelen vagyok a piacról venni. De nyuszikától eltanultam ezt a trükköt, hogy berakok egy adaggal még a boom előtt és akkor azoknak nem kell bájital. Gerjedjenek anélkül is egymásra! xD

Más. A majmokkal és a pandákkal vacakolok, mert nem volt elég alapállatom az eventhez, venni nem akartam, de a tenyésztések sok alapállatot is visszaadtak, most küzdök, hogy nagy értékű tenyésztés legyen és be tudjam fejezni az eventet. A neon teve már megvan :) A legnagyobb ugrásom havasi tevéből szultán teve, már meg is szellőztettem a piacon, hátha helyreállítja sanyarú anyagi helyzetemet xD

Amúgy az tök jó lenne, hogy ha már futhat egyszerre több event is (nem is először), akkor legyen közös eventcsevegő is, mert annyira megtöri a ,,mesélés hangulatát", hogy itt húznom kell egy vonalat és a sikerszériám többi részével át kell nyargalnom az összes többi csevegőbe...Ráadásul ez sokkal inkább ,,gerilla-marketing"-jellegű, mintha egyetlen hozzászólásban leírhatnék mindent mindegyik eventről, hiszen így tényleg olyan érzése lesz a fórumot olvasóknak, hogy ,,ez az idegesítő csaj minden csevegőben itt nyomul" xD

Utoljára szerkesztett: 10.11.17
    Maszatka47, ursa11, spagetti24 és 9 más kedveli ezt.
  20. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Köszönöm szépen!....Én is most lettem kész az eventel!....Gratulálok Neked is!.. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.