Visszajelzés Neonfényes ólak VI. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! A maradék lakatot le kell vásárolni a boltban, vagy elvész, ha nem?:sleepy:

osztrak12 kedveli ezt.
  2. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

szuper tudokén ha akarok már csak pár lakat kel és készvagyok nem zavar kűllőnőseben semi a lényeg jolérezemagam ha végre sikerűll persze nem szupitápall mer az már mikor elfogyot de ha sikerűll akor jolesz a lakatosmidenitt az irásom meg ojan amijen tudokén ha jo ha nem a lakatokra fáj a fogam demár keveseb lakat kell ugy 16 lakatt na csak meg lesz :)

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

mebajah, Maszatka47 és gyulaika kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Maszatka47 kedveli ezt.
  5. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

mos kellet venem szupertápot áldozatot hosztam vetem szupitápot na de mos már csak meg lesz nek azoka lakatok és végre vége nemszoktam kőlteni de mos megtetem midekinekőszőnőm az egyűtérzést és meg lesz az a felhőcskemosmár biztos :)

rokaro1, osztrak12, hupi78 és 4 más kedveli ezt.
  6. granit

granit Járnitanuló

Sziasztok! Nagy boldogság van, az event befejezése után kevertem még négy jóga pandát és kaptam rá egy cirkuszit és egy karatét.
    Helyesírás: Még mindig nem tudom, mit válaszolnék, de egy biztos, nem gúnyolnám, még zölddel sem. Én magam részéről inkább elviselem a rossz helyesírást egy hozzászólásban, mintha jó helyesírással és vitriolba mártott tolla írják.
    Ritkán írok, inkább csak olvasni szoktam, de az utóbbi időben úgy látom, hogy egyre több a felesleges bántás. Lehet, hogy most sem kellett volna írnom, de ez a véleményem.
    Igazán jó társaság van itt, ne rontsuk el!

Felicity61, rokaro1, bendi1121 és 10 más kedveli ezt.
  7. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

igyvan a hejesirás midekinek ojan amijen de még programotis futatok hozá de hátt ijen de a lényeg a lényeg a jo hagulat és a tásaság mit régi motoros irokigy és a sok tanácsot hasznosnaktartom és fojamatosan olvasok ja mostanában meg irkálokis csak hogy itt vagyok és még csinállgatom afarmocskámat :)

szuper mosmár megis van a felhősor csak enyi kirakva beizitva :)

Hsz. összevonás.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.11.17
    meszimarsi, rokaro1, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  8. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Szuper! Mit dolgoztál rajta, hogy még véletlenül se legyen egy szó helyesen írva.

meszimarsi, Cyra65, tandem6 és 10 más kedveli ezt.
  9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

tudod menyi mellovan bene sok nade igy a figyellem felkeltés az megvan már akit érdekell én csak mosojgok rajta levagyok lakatolva:)

reméllem egyszer a Mayamaszk piacképeslesz :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.11.17
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Itt az igazság.

újfarm53, Cyra65, bendi1121 és 7 más kedveli ezt.
  11. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szerinttemeg eccerüjencsak direkte írkállőigy.........mer tetcik nekiez. nekemiss

meszimarsi, hanny65, bendi1121 és 9 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, újabb tenyésztésbe fogtam...nézegettem ezeket a neonos kitehetőket és rájöttem, hogy nincs meg mind, viszont jó lenne az egész sorozat, így elkezdtem kiváltogatni a hiányzókat.:p már csak a 3 új meg a hal hiányzik... a panda, teve, maki trióra még szupim is van, halat meg gyorsan keresek a cseretopicban ;):D és még valami ugrás is bejöhet a végére:music:

13. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Miiiiiiiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaaaaaaan???????????????????????????????????????????
    Erröl Fülig Jimmi és a Török szultán levelezése jut eszembe. "Nedudki"

Lehet. hogy nem magyar anyanyelvű, akkor minden tiszteletem az övé, de ha nem, akkor újabb Rejtő hős született.

Utoljára szerkesztett: 12.11.17
    újfarm53, meszimarsi, hanny65 és 4 más kedveli ezt.
  14. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Sziasztok! Nem akar a tenyésztésem befejeződni :( Két percnél ácsorog, már percek óta. Ezen kívül, vettem egy neon csirkét, és egy neon kecskét, egyiket sem találom a raktárban:cry:Többször frissítettem, ki be léptem semmi. Olli1227 ID 522787275

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne itt kérdezz ilyen dolgot, kérlek!

A help felületen sokkal hamarább kapsz választ. <<ITT>>

Vedd figyelembe, ez a topic egy beszélgetős, tapasztalatot megosztó felület.

Van egy hasonló kérdésed a segítségkérő topicban.
    A választ ott olvashatod.

taga1, Maszatka47 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Bocsánat!

Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  17. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hú bakter alig birtam elolvasni :D:D:D:Dcsak rövid i van a gépen :pxDxDxDxD

újfarm53, meszimarsi, nevada007 és 4 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Most mi van??? Szupitápod elfogyott, de lakat kell még, de meglesz az? Hogy??? Csak tenyésztéssel lehet, küldeni nem lehet ajiba lakatot. :oops::oops:
    Picit érthetőbben is írhatnál, mert kb fél óra volt elolvasni, kisilabizálni mit is írsz. :)
    :)Én befejeztem, kész az event. Felhő aktív, a makik nehezen jöttek, de ők maradtak alul, én győztem. :)

Utoljára szerkesztett: 12.11.17
    osztrak12, újfarm53, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  19. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ó kérem ninett néni :Degy kis türelem lehet máskor ir nekünk egy oldalt meglegyen a napi fejtörős játékxDxDxDxDegyet nem tudhatunk helyből vagy nekifutásból ennyire .....e:DxDxD

osztrak12, meszimarsi, bendi1121 és 5 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nah, néni a nénikéd először is! :p;)xD
    Másrészt nem tudjuk miért ír így, nem ismerjük. :)
    Csak tényleg furcsán, helytelenül ír. :)

újfarm53, Ivibaba54, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.