Visszajelzés Neonfényes ólak VI. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Tényleg? Akkor így írtad volna: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

2. hupi78

hupi78 Fórum hercege

Ó nem azt irtam hogy öreg néne :D:D:Dcsak,hogy néni :D:D:Dtán nem hölgyike vagy_?xDxDxD

újfarm53, Ivibaba54, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hölgyike, nem nénike. :p Ne öregíts már, úgyis kapuzárási pánikom van. NaaaaaaaxD

újfarm53, ulmo12, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  4. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát télen is és nyáron is:D:Deventrőlannyit mégis kivégeztem úgy fél óra alattxDxDxD

ne is foglalkozzál a kapuzárással legyen csak nyitva;)xDxDxD én minden reggel úgy ébredek hogy öreg vagyokxDxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.11.17
    meszimarsi, Cyra65, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  5. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Ha pánikolsz, minek zárod be? Aki be akar jönni, had jöjjön.

meszimarsi, Cyra65, Ivibaba54 és 9 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

ulmo12, meszimarsi, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Annak idején az Event vadászoknál gyakran beszélgettünk így. csaakmer jó vót az szorakozzáss nak oszt feldoptaja hang ulattot :D

meszimarsi, gyulaika, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  8. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Röviden összefoglalva írnám le a hétvégét, és annak apróbb bosszúságait.
    Nem sokat tudtam gép előtt lenni, de az eventet befejeztem. Közben a szupitáp gyarapodott, így párat még ellövök a farmpengős felreppenős eventnél (már csak 101 kell a baha kiváltásához).

A cserével nem is próbálkoztam, narancs ólakat szerettem volna odaadni kisebbeknek. Régen volt rá "vevő", most csak egy akadt... aki megkapta, amit kért, de kissé bántó volt a hangneme, és a stílusa. Persze szívesen adtam, de egy megfontolt üzenet jobban esett volna nekem is, még ha csak apróságokat is tudok adni... no mindegy, láttam, mást átvágtak, becsaptak, nekem ez szinte említésre sem méltó megjegyzés ahhoz képest.

Sajnos a rémséges területet tegnap nem tudtam learatni, mert a túlóra még azon felül is túlórába futott. Mire hazaértem, akárhogy is rohantam, 1 percem volt learatni. Megettem a töklekvárt, és mire átértem arra a területre, már késő volt. :( :D

Remélem mindenki kész lett az eventtel, és mindenkinek ott csücsülnek a neon ólak... bár tudom, hogy ez sajnos nem igaz, mert már egyet biztosra tudok, akinek egy sikerült csak sajnos... Anyunak csak a panda lett meg. De nem búslakodunk.

Mindenkinek szép napot kívánok!

taga1, ulmo12, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

https://mylittlefarm-171-userpics.bpsecure.com/gp/3/34/6/33417040_1510567740.jpg

Így már jobb:inlove: és a felhőkről még le sem szedtem a karácsonyos kütyüket;)

pillepalotán meglett a neon maki is, nagy harcok árán...zombitanya05 becsődölt, ott csak a 4. feladatig jutottunk, nem lesz meg a makitomboló, de majdcsak összejön más úton...egyszer.

10. kusziera

kusziera Járnitanuló

Szia! csak annyit akarok mondani hogy tisztában vagyok vele hogy milyen volt az akkori játék ugyanis nekem is volt már akkor farmom csak abba kellett hagynom a játékot egyéb okok miatt pedig már 4 éve játszottam vele akkor és most pedig tavaly elkezdtem újból...

Maszatka47 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Hé, komámasszony!
    Szupi a képed és ezen farmod,csak 1 szépséghibája vagyon. Néhány fát elkerült a hó,mert azok zöldek?
    :music: A havas területhez meg Hóvirág,mikor az kora tavaszi vagy a tavasz hírnöke?:music:---Viccet félre téve,nagyon szép képen a farmod.:inlove::inlove:
    Amúgy meg van nekem is a 3 Neon ól,azaz event kész és még lett + kitevőim is.:p he-he !!!:D
    Maradt 590 sztápom, szép számmal alap és tenyésztett állatom is.:inlove:
    A ládából jött újabb 4 lidérc,hát már az menűbe egyenlőre a többivel.
    Sali jóvoltából meg 1 újabb régi felhőt is produkáltam. :inlove:Köszönet nektek, sok-sok.
    A verses vagy MEDVE az persze e név alatt,lett: FUCCS !--de ki bánja,hisz az lett eredmény,amit vártam.
    :DxDxD

12. nyuszika215

Semmi sem tökéletes...;) A havon még dolgozom...

13. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Sziasztok! Mi a maja maszk? :)

Ivibaba54 és Marika312 kedveli ezt.
  14. osztrak12

A havon ne dolgozz,mert nem akarok még havat,hisz lapátolni nem tudok sajnos.:eek:Amúgy is Te is könnyen megcsúszhatsz és már meg is van a baj.:sleepy: Nekünk már szánkó kell és aki húz,:Dhiszik sokan.
    Fele se igaz!xDxD

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia Zsuzsanna, szép délutánt !
    Roppant jó éréscsökkentő termék, a bahama zöldségeinek érésidejét csökkenti 20 %-kal 6 órán keresztül. (Ültetés előtt kell aktíválni). Rekeszt nem foglal.

ulmo12, Maszatka47 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Köszönöm Marika312 !;) Szép délutánt neked is:)

17. osztrak12

Köszönetem a Könnyezőpálmáért és a Szomorúfűzért is,melyek talán tegnap óta még jobban illenek hozzám,mint eddig.:eek:
    Az én ritka ajándékaim pedig akik kapták, fogadjátok szeretettel és sok hasznotok váljék belőlük.:inlove:
    Igen, a 3 neon ólam meg van már és plusz kitehetőim is pottyantak.:p 590 sz.tápom maradt.
    Medve vers vagy medve név az Fuccs lett.xDxD(nem is vártam mást)

nyuszika215, Maszatka47 és bendi1121 kedveli ezt.
  18. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

én nem tudom megnyitni a linket , amit beírtál . Nálam lehet a hiba ?

osztrak12 kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én sem tudom. :(

ulmo12 kedveli ezt.
  20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Kár, hogy nem voltunk osztálytársak, mert ha mégis így lett volna, az akkori nyelvtanárnő, akit mindenki szívből utált, sikítva feküdt volna egy kamion alá, és akkor lehet, hogy nem keserítette volna meg az életünket.
    Más. Szerintem Te nagyon is jó vagy helyesírásból, mert ennyire helytelenül csak az tud írni, aki tudja, hogy a szavakat hogyan kell helytelenül írni.
    Aki nem tudja a helyesírást, az keverni szokta általában a hibákat, tehát van olyan szó, amit tud helyesen írni, és van, amiket nem, azon buktál meg, hogy a ly betűs szavakat mind j-vel írtad, aki nem tudja a helyesírás szabályait, az nem két t-vel írja az itt szót.
    Erről ennyit, és még egy utolsó dolog, ahogy nézem, Te nagyon jól meglennél Shrek-kel is szerintem, tudod az a mese a trollról :)

rencsike982, osztrak12, taga1 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.