Neonfényes csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 7.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Neonfényes ólak felhősor I.

• Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Neon kacsa, Neon juh, Neon tehén.)→ezek az általad irt diszek
      Neonfényes ólak felhősor II.
      • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Neon csirke, Neon nyúl, Neon kecske.)→ ezeket meg kell venned (nem nyerhetőek)

Utoljára szerkesztett: 8.1.16
    Meellcc, genka53, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Bocsájtsd meg, de az általad kiszámolt (420 db) szupertáp mennyiségével nem éretek egyet! Ahhoz hogy mind a két felhősort a kitehetőivel együtt megszerezd 340 db szerelem lakatra van szükséged. Egy learatott tenyésztelepről kapsz egy lakatot, ebből adódik, hogy 340 tenyésztelepet kell learatni. És egy tenyésztelep 2 szupertápot igényel, így 680 db kell, nem 420.

genka53 és barna030303 kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ha végigviszed a 3 feladatsort, megkapod a kitehetőket a felhősorra így annak kiváltása / felhősoré / 80 lakatba kerül. Ha az előző neonólas event kitehetőit és annak felhősorát is szeretnéd megszerezni az plusz 180 lakat / felhősor és a három kitehető /. Így összesen 260 lakat kell a két teljes felhősorhoz a rávalókkal együtt. A szupertáp mennyisége ebből adódóan 520 db.

Fatther, Meellcc, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  4. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Ne haragudj meg de szupertápból már nem tudom mennyi kell, de lakat az 340.:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-csevegő.13472/#post-411984

sziszi1965 kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megfogalmazásodban használt "előző event" szókapcsolat megtévesztő lehet.

Meellcc, Gio, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Javítottam, köszönöm.:)

Igen, mert fent említett hozzászólásban a kitehetők is szerepelnek. De, mivel azt a feladatok elvégzése után megkapod - ha mindhárom feladatot végig megcsinálod - azon tudsz spórolni, hogy őket teszed a felhőre. Így érted?
    Persze, ebben az esetben nem marad mutatóban a farmon egy sem mert mind a felhőn csücsül. :)

Meellcc, genka53, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  7. imike911

imike911 Fórum hercege

Nagy bajban vagyok. Van elég alapállatom, illetve tenyészállatom, de a lakatok miatt muszáj tenyésztenem valamit. Kellő mennyiségű szupertápom is van hozzá, már amennyi lakatra szükségem lesz. A tenyésztő gazdakörik nem érdekelnek, azok akárcsak részleges befejezése is számomra esélytelen, de nem is igazán motivál semmi ez ügyben (hiánytalanul sorakozik mind a 27 az el nem végzett feladatok közt). Itt van tehát a kérdés. Tenyészteni kell valamit, de mit? De mit?

Dyny, Gio, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Sziasztok. A Boom is ma kezdődik?Szerintem a mostani állatokat a piacra.

genka53 és -orgona- kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Gio, -orgona-, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Észre se vettem, hogy a diszek 2x szerezhetőek.xD Kösz, hogy szóltál. :)

Dyny, Gio, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Mit, mit? Amit akarsz:). Eventállatokat például? Biztosan jó ára lesz a piacon.
    Igen, 18 órakor kezdődik.

Akár 12x is megszerezheted, ha van elég lakatod, hogy megvedd őket.;)

genka53, Dyny, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Köszönöm,csak elkeveredtem.

levi64, bindi5454 és Baby72 kedveli ezt.
  13. joci1944

joci1944 Utánpótlás-írogató

Ha csak ez a gondod, akkor az nem gond. Tenyészd a három neon ólhoz szükségeseket ameddig a kívánt mennyiségű lakatod meg nem lesz, és a tenyészállatokat dobd a piacra. ;)
    Elég jól lehet keresni vele.

Fatther, Dyny, Gio és 8 más kedveli ezt.
  14. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm szépen a segítséged jól belekeveredtem!

Gio, sziszi1965, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm már be is tettem az állatokat bájitalt spórolok! Igazán segítőkész gazdák vannak!
    Vennék én is de itt a környéken nem találtam sehol! A benzinkúton sincs. Kerestem de a netten megadott helyeken sincs!
    Köszönöm máris rendelek!

Gio, -orgona-, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Pl. én a levesmesterrel és a homokművésszel sem vagyok kész,most pont jó alkalom ezekkel is egy kicsit továbblépni,habár szerintem sosem érek a végére,a többi gazdaköris nekem is az elvégzendők között van és marad is.

Peszi2, genka53, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

A kacsák, juhok és a tehenek beszállításánál elkerülte a figyelmem a nyereményként megkapható 3 db neon állat. Utánanéztem, és teljes mértékben igazad van. Köszönöm a helyreigazítást!

-orgona-, sziszi1965, Jucus19 és 4 más kedveli ezt.
  18. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Bepakoltam a tenyészlakba az állatokat úgy, hogy meglegyen a 80 lakatom az első körre.
    Kb.5 perc alatt beadom a feladatba az állatokat, kiváltom a felhőt és részemről befejezettnek tekintendő az event.
    Sem a 12 órás felhők, sem a kitehetők nem hoznak lázba, mert a 12ó rás felhőt csak 1X aratom naponta a kitehető meg csak porosodik.
    Lenne szupertápom, de inkább nem pazarlom.
    A pénztárcámból pedig csak egyetlen ember vehet ki pénzt, az UNOKÁM!:pxD:music:

bogisaci60, Netudki50, Fatther és 19 más kedveli ezt.
  19. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Az én haditervem is készen van, köszönet a számolgatásokért, a tippekért, a Gangosok segítségéért.
    Én azon a vonalon indultam el, miközben számolgattam, hogyan tudom a lehető legkevesebb szupertáppal megoldani ezen három állat tenyésztését. Igaz, a legfontosabb most nekem is a levesmester, ott azért nagyon értékesek a nyeremények, és inkább azokra az állatokra koncentrálok, amikor tenyésztek. Habár ott szerepel a szerelmes üsző, a tehén legmagasabb tenyészállata, de az alaptehenek most belemennek ebbe a neon eventbe.
    Nagyrészt alapállattal fogom megoldani az eventet, mert azt fogom tudni a későbbiekben pótolni szupertáp nélkül is, és kevesebb csp-ráfordítással a későbbiekben, a többi tenyésztett állat pedig megy a piacra.
    A neonólakat nagyon szeretem, szerintem klassz az event :)
    Mit is kívánhatnék? :) Mindenkinek éppen akkora ugrásokat, amekkorára szüksége van! ;)

Fatther, Peszi2, taga1 és 22 más kedveli ezt.
  20. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Ti milyen lakatot írtok?:)

inanna11 és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.