Neonfényes csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 7.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macsezso

macsezso Fórumszaki

Szerintem tedd ki az alap ólat,aztán frissids be a gépet, várj pár másodpercet míg betölt és úgy próbáld meg ráhelyezni a neon-t. (javaslat-előtte ne etesd meg az alapot)

sziszi1965, fufi52 és szellorozsa kedveli ezt.
  2. LBetti

LBetti Fórumgróf

hóóvirág, emocy91, Gio és 20 más kedveli ezt.
  3. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Köszönöm! Drága vagy! :)
    Alapból pozitívan gondolkodom. Másként nem is tudnám. Egyébként a fórumon íróknak köszönhetem, hogy el mertem kezdeni a keresztezést és minden alkalommal lesem a végeredményt. Egyébként ma is volt mínuszom, na és! A következő már jobb lett. :) Amióta van az állattenyésztős házikó nagyobb örömmel csinálom. Tiszta buli. :D :D :D Nem kell leszednem a földeket és mégis jön a szaporulat. Hát kell ennél több! :)

hóóvirág, taga1, emocy91 és 15 más kedveli ezt.
  4. BBke

BBke Fórumlakó

A két felhősor megvan a kitehetőkkel, a neon bolt is megvan, még 80 lakat kell... és lesz + 3 kitehetőm, de ezt már nem néztem. 1,5 óra és kész van 100 db tenyészet.

Most léptem szintet, megvan a 98. szint :)))

Utoljára szerkesztett: 8.1.16
    SzilvaG, emocy91, Gio és 10 más kedveli ezt.
  5. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Mikulás48, Hermione72, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hermione72, sziszi1965, suba_klara és 4 más kedveli ezt.
  7. flamne

flamne Törzsjátékos

Hol találom az ablakot ahol az állatokat beadhatom? Köszönöm!

sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  8. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia sima alap ólra tedd rá .. Mint a többi színes óladat :)

Hermione72, sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  9. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok, ez az event kicsit lehangolt. Az egy dolog hogy semmi nagyobb állat nem jött ( ami azóta van mióta az új tenyész telep van), de hogy még így meg is kavarják az egész eventet az agyrém. Kész az event, szépen beadtam a tenyész állatokat és csak az első 80 szívet kellett volna beadni a felhő miatt?? Vagy végig be kellett adni hogy meg legyenek rá a kitehetők?? Most lehet hogy hülyének tűnök, aki nem tud értelmezni egy sima event ismertetőt, de ezt most így tényleg hülyeség. Nem is értem minek ad + kitehetőt. Tudom ez a BP döntése, de akkor is.

sziszi1965, szellorozsa és hoyabella kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Eventórára kattints, és ott tudod megnyitni. :)

Hermione72, sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  11. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Kiváltottam a felhősort, és nem tudom kitenni azokat a neon állatokat, amiket az első három feladatba megkaptam. A felhőre csak azokat lehet kitenni, amiket megveszünk? Esetleg nálam van valami hiba?

12. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Mivel lehet ezt a nyüves tenyésztést elindítani? Nekem csak a FA-s verziót ajánlja fel, előttem érthetetlen módon: van sztápom, van bájitalom, és elég tenyészállatom is. Nem értem, és nem nagyon van erre időm, két etetés között leginkább aludnék. Szóval SOS segítség kéne, hogy gyorsan túl legyek rajta. Előre is köszönöm minden segítőkész gazdatársamnak:

13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Honnan váltottad ki a felhősort? Ugyanis az event alatt 2 felhősort lehet megszerezni és neonos kitehetőkkel feltölteni.

Az általad említett, 3 feladatsorból kapott 3 kitehetőt arra a felhőre lehet kitenni, amit a lakat alatti + jelre kattintva, 80 lakat bedobása után lehet megszerezni! (Itt, ha valaki tovább megy a + alatti feladatokkal, még egy szett plusz kitehető szerezhet.)

A neonboltból is meg lehet venni egy plusz felhősort 30 lakatért. Arra pedig az ugyancsak a neonboltban 30-50-70 lakatért megvehető 3 kitehetőt lehet kirakni.

14. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Neon letudva felhő aktív,igaz pazaroltam,a tenyészállatból egy gumikacsát,de játék ez,majd lesz vagy nem .:wuerg:xD

Meellcc, Gio, Hermione72 és 2 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nem haragszol, ha erre nem nyomok tetsziket :wuerg:
    Nálam a tendencia ugyan ez , nem is tenyésztettem többet. A múltkori óta semmi nem változott szerintem. :cry:

hóóvirág, Meellcc, Gio és 8 más kedveli ezt.
  16. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Event kész, a neoncsirkés felhősor nem érdekel, annyit nem ad, hogy még 180 szupertápot elpazaroljak rá. Nem ez lesz az első üres sorom :)

taga1, sziszi1965, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. picur2

picur2 Utánpótlás-írogató

szia. semmi... kitettem az alapot, frissítettem, semmi... kezdem azt hinni, hiába dolgoztam.. :( :(

Meellcc, sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  18. macsezso

macsezso Fórumszaki

Meellcc, Gio, Kata_rzis és 2 más kedveli ezt.
  19. picur2

picur2 Utánpótlás-írogató

próbáltam..:( semmi... valamiért nem engedi.. frissítettem is.. :(

20. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Teljesen egyetértek veled, nekem például már nincs egy talpalatnyi helyem sem, még jó, hogy a raktár nem tud megtelni. És most, hogy a bejegyzésedet olvastam, jöttem rá, hogy teljesen fölöslegesen indítottam 180 tenyésztést, elég lett volna 80, a kitehetők első példánya a tenyészállatok beadásánál megvolt. Ezek szerint én sem jól értelmeztem az ismertetőt, most van mindből 2 példányom, és + 20 db szíves lakat, de az ott is marad, úgyhogy, ha még nem adtad be az alsó soron a lakatokat, akkor üzenem, elég az első 80 db.

vasedeny, sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.