Neonfényes csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 7.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

akik sokat tenyésztenek, lesz egy csomó fölösleges lakatjuk és
    csak II. felhősor kitehetőire (neon kecske, nyúl, tyúk) tudják váltani ezt a sok lakatot.

A következő cserenapon jó eséllyel meg tudod majd szerezni tőlük ezeket a kitehetőket:
    így meglehet a II. teljes felhősorod is, újabb szupertáp használat nélkül.
    Tehát valóban nem szükséges "öngyit" elkövetni. :p

genka53, Dyny, szupernagyi5050 és 10 más kedveli ezt.
  2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Frappáns válasz.

genka53, Baby72, gyfa és 5 más kedveli ezt.
  3. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Tegnap este én is befejeztem az eventet, kitehetőket is szereztem pluszba egy párat:D Nekem ez az event nagyon bejött. A nyeremények jók, a neon ólak és a kitehetők nagyon szépek lettek:inlove:. Jó ötletnek tartom, hogy pajtából-piacról teljesíthető feladat volt és a lakatért bármelyik állatkát lehetett tenyészteni. A tenyésztett állatkák is ugráltak, a CSP készletem is jelentősen szaporodott:D

Kívánok mindenkinek sok sikert a tenyésztéshez! Jöhet a következő eventxD

genka53, SzilvaG, hóóvirág és 19 más kedveli ezt.
  4. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Estét kívánok Mindenkinek!!!

Minden elismerésem - Nóci is írta már, úgyhogy csatlakozom Hozzá - a Modiknak! East,le a kalappal.... Nem tudom, hogy milyen bogyeszed van, de ilyen Türelem-pirulát nyugodtan reklámozhatnál,én lennék az első vevő rá...

V. Úrnak tennék egy javaslatot (bár, ha az eddigi JÓ rendszer sem műxött, nemtom, hogy ez megoldás lenne-e a problémára :( ):
    Az event csevegő minden oldalán fent nagy betűkkel szerepeljen az eventkiírás. Hátha így nem kerülné el a Játszótársak figyelmét.
    Ha mégis, akkor a töccikelős gomb mellett lenne egy fentre irányító nyíl (az event leírására)....

Hogy ne legyek off: Nálam nincs ugri-bugri. Vagyis van, de csak simából a tölgyes-kiválthatós-szintes jószágokig. Nem baj,gyűjtögetem a neonosokat. A Kincsesen nagyon jó előnyökkel bírnak. Fel az égbe - kollégák kipusztultak szegények onnan....
    Kipróbálva sok állatot, a begyere nagyjából Nálam a hód lett.

Jó játékot Nektek! Semmi idegeskedés, felesleges durcázás, haragról meg aztán hallani sem akarok!
    Szép estét! :inlove:

genka53, SzilvaG, hóóvirág és 16 más kedveli ezt.
  5. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Szia Kukori és Kotkoda! Köszi a választ, nem fogok öngyit elkövetni, és reménykedem, hogy a következő cserenapon tényleg lehet majd cserélni a kitehetőket. Ami, persze nem biztos, mert nem múlt el három hónap, persze még az sem biztos, hogy akkor is lehet majd cserélni!!!!!:oops: Na, mindegy, van amim van, és nincs, amim nincs! Ez egy játék, mint az aláírásodban is van, csak ismerni kell a játékszabályokat!!!!!:p Én most nem igazán ismertem! xD! Mindenkineki sok sikert!

genka53, Dyny, Arwen69 és 6 más kedveli ezt.
  6. kazi50

kazi50 Fórum-zöldfülű

Nekem nem igazán tetszett ez a dolog, mert a fő feladatnál miért kaptuk meg ugyan azt az állatot 2x, ahelyett, hogy a másik sorra kerülő állatokat adta volna! Hiába vettem meg a neonboltban meg az állatokat, azt nem engedi kitenni a felhősorra ! :( Elég nagy lehúzás volt az első része is , ahhoz is kellett éppen elég szuper tápot beáldozni!

-törp-pilla- kedveli ezt.
  7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A leírásban benne volt minden jutalom a táblázatokban, ami a tenyészállatos részre vonatkozik. A Neon bolt ettől teljesen független rész, aki akarja vásárol belőle, aki nem az teljesítheti az eventet e nélkül. Külön felhők, külön kitehetők, nem keverednek egymással, ez az ismertetőből is világosan kiderül.

genka53, Dyny, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  8. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sajnálom ha így gondolod, Pedig sokan írták már elötted is hogy mire kell figyelni :)
    Ezért érdemes elolvasni többször is az Event ismertetöt ill itt tájékozodni a tapasztalókról ..
    Én minden event kezdés elött ide jövök olvasni .. Megéri mert sok okos dologra felhivják a figyelmet :)

genka53, SzilvaG, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  9. dfecka

dfecka Fórumlakó

Mert ahhoz hogy kitedd meg kell venni a neonboltos felhősort is. /30 lakat /Ha már nem tudod megvenni szupitáp hiányában tedd ki kitehetőként őket, elég szép BTP vagy TP-hoznak.

genka53, szupernagyi5050, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Bocs, csak most jöttem vissza. Igen, a harmadik feladat adta a neon ólakat, a negyedik az AB-t és mindegyik állatnál az 5. feladat kitehetőt adott. Ha ezeket mindhárom állatnál megszereztük, utána kiválthattuk a felhősort 80 lakatért. Aki akarta, megvehette még egyszer a kitehetőket másik 80 lakatért.

genka53, zsjudit, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nehéz szülés volt,de meg van minkét felhő aktiválva.Az event ismertetőt többször elolvastam és én sem értettem miért nem tudom aktiválni,amikor szürke minden.Hát igen, az hittem kész vagyok, csak éppen a felhőn lévő hiányzó állatok kerülték el a figyelmemet.Na de mindegy, ezen is túl vagyok mint Julcsa a talicskánxD

genka53, -Mayacska85-, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Meglett a második paszulyom is de nincs rá a neon kecske remélem cserenap sikerül megszereznem.:):p
    Szép estét! Sziasztok!:)

genka53, Dyny, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  13. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Köszi, megnéztem, de a dupla kitehető jócskán megtévesztett! Még tenyésztek egy kicsit és akkor az is meglesz!

genka53 és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  14. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Megvettem mégegyszer a juhot a kecske helyett :-( Viszont nincs már szupitápom se meg aranyam se, hogy szerezzek 70 lakatot a kecskére :-(

magdi06 kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Megszereztem a II. felhősort is a rávalókkal együtt!
    Újból elolvastam az event leírást és kissé fájlalom, hogy nem hívták fel a figyelmet, hogy az I. felhősor megszerzése után már csak szorgalomból kellett volna továbbmenni az 5 sorban, hiszen a 3 feladatban már megkaptuk a rávalókat!!!
    Igen, jobban kellett volna figyelni az olvasásban, de azért egy figyelmeztetés a gyengébbek kedvéért beleférhetett volna.! Alaposan szoktam olvasni általában, de most feleslegesen szórtam el a sok sztápomat, főleg, hogy gyéren ugrottak a kicsinyek!
    Tehát, aki még nem jutott el a szivecskéhez, figyeljen!!!!! Nem kell végigmenni az 5 sorban!!!!!

mingo826 kedveli ezt.
  16. sasvár

sasvár Junior szaki

Hali!
    Talán pontosabban, és értelem szerűen kell (et ) volna mindjárt az elején megfogalmazni, mint ahogy az 572-es- nél írtad! Miért nem lehetett volna úgy kiírni a főábrán, hogy pl: felhősor1, és felhősor2.
    Sajnos én is ( és még elég sokan ) ebbe a csapdába kerültem bele, hogy duplán vannak meg a kitehetők, de a felhősor2 pont emiatt nincsen meg!!!! A rossz tájékoztatás miatt!!!:mad: Ugyan úgy mint, hogy a főtérről is elérhető az event, közben mégsem, közben az event leírásban benne volt!!! Akár tetszik valakinek, akár nem!!!! Talán egy elnézést kérő levelet küldhetett volna a játékosok felé!!!! A rossz fogalmazás miatt!!!

Peszi2 kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A tölgyön ha még nem váltottál ki mindent ez alól a rúna alól[​IMG] és ha van elég csillagod, akkor még szedhetsz ki szupertápot

genka53, GA-BI-O-Farm és gyfa kedveli ezt.
  18. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

azt hiszem tovább nem kínlódom, bár csak félig csináltam meg az eventet de mind a három felhősor megvan
    ráadásul szupertápom is csak 120 fogyott
    szerencsére a mentorom küldött pluszba kitehetőket:)
    sok sikert és sok felreppenőt aki még lakatra vár

19. ördög0

ördög0 Rutinos

20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Csak 2 van:music:

Te aztán jól belehúztál a tenyésztésbe:D

genka53, Dyny, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.