Neonfényes csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 7.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azért adta kétszer, mert a legtöbb nagy gazda kitehetőkkel halad a szigeten.:D
    Még így is nehezményezzük, hogy azokból a kitehetőkből nem lehetett többet szerezni. Nem volt kötelező kiváltani, akinek nincs szüksége rá, az egyszerűen ott hagyta őket. Mi meg örülünk minden plusz kitehetőnek.:D

genka53, katimami51, ördög0 és 15 más kedveli ezt.
  2. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!
    Csatlakozom a bakiparádéhoz én is!xD Van két előre nem tervezett kitevőm nekem is, de szépen mutatnak a kincses szigeten és jó btp-t hoznak. Először a felhő megszerzése után nem a neon boltba mentem, így lett egy kacsám, aztán mikor a neon boltban voltam kétszer vettem meg a nyulat.:cry:xD.
    A feladat nagyon tetszett! xD A neon ólaknak és a két felhősornak nagyon örülök!

Sok sikert a még tenyésztgetőknek!xDxDxDxD

genka53, stellácska26, Lindus1226 és 3 más kedveli ezt.
  3. kinglaci67

kinglaci67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Tegnap este elkészült minden feladat. DE!!

A neonfényes felhősor II.-be nem engedi elhelyezni a neonos állatokat. Egyszerűen visszadob a feladathoz??
    Egyik nyereményem sincs kihelyezve sehova bent van az összes a helyén.
    Miért?

kinglaci67

ID:26688140

Köszönöm a választ.

Laci

twer7 és Gio kedveli ezt.
  4. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

na én egy kicsit elcsösztem... elkezdtem a lakat alattira beváltani a lakatot mire rájöttem hogy ez plusz... a boltban vásárolhatókra meg nem lesz elég a szuperttápom... most gondolkodom,hogy mit csináljak? kiváltom a felhősort, de nem lesz mit rárakni....vagy hagyjam a csodába....egy felhősor kész meg van egy plusz kitehetőm... a tenyésztésekből eddig semmi extra nem jött...

stellácska26 és Gio kedveli ezt.
  5. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Valahogy én is igy vagyok vele, a gazdaköri mind elakadva a 7 szintnél..

apcimama kedveli ezt.
  6. judy95

judy95 Törekvő

Szia!
    Ha szeretnéd a felhősort, akkor váltsd ki, a kitehetők cserenapkor még összejöhetnek. Pl. nekem is van egy plusz nyulam.

genka53 és Gio kedveli ezt.
  7. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Szerezd meg a felhősort, cserenapkor meg megszerzed a rávalókat, most sokan nagyban tenyésztenek, nekik tuti lesz plusz cseréjük. Nekem is lesz egy csirke, mert terven felül még majmot tenyésztettem. Most szereztem meg a majomtenyésztést, így "muszáj" volt az utolsó tápjaimból még azt is tenyészteni, sajnos ugrás nem volt, csak mókusmajmot kaptam, pedig csimpánz is kellene a megnyitó II-höz. Legközelebb talán több szerencsém lesz!

genka53, katimami51 és Gio kedveli ezt.
  8. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Sziszi65, köszönöm kedves vagy, de mindenem ki van váltva a Tölgyön, a gazdaköri tápos feladatokat is kivégeztem. Legfeljebb a kecskét majd cserenapon megszerzem. Csak dühös vagyok magamra, mert mindig kapkodok.

genka53, stellácska26, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Neon 2. felhőre való kitehetőket nem vetted meg a Neon boltban, ezért nincs mit rátenned.

genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  10. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Az event neonólas része letudva, most már a lakatokat gyűjtögetem a neonbolthoz, szeretnék még plusz neon kecskét;)

Ez szuper jó lett8)

Sajnálom, hogy ennyire nem lehet tenyészteni Nálad. Én most kellemesen csalódtam, egyrészt ha jól láttam a boom visszaállt a rendes kerékvágásba, mert szerencsére már nem csak a 1+2 alapállat kombináció köszönt vissza 90%-ban, hanem jöttek normálisan, pl. kaptam 2 második szintűt is alapállatból, esetleg 3 első szintűt. Másrészt még nagyobb állatok is odakóboroltak most:D Legnagyobb egy Sivatag hajója alaptevékből:inlove: Ennél nagyobb nálam nem jöhet, mert aranyállat még egyszer se kavarodott ide, úgyhogy nálam a maximumot már megadta, örültem is neki rendesen:music: De jött még egy Szultán és Múmia is, úgyhogy ezt a boomot kimaxoltam rendesenxDxD

Csatlakozom Nócihoz, minden elismerésem ezért a türelemért:)

Gratula a Picihez:D

Ajándéktárgy?? Nekem nyugodtan átdobhatod ajándékba:pxD nálam bármikor foglalhatja a területet:D:D

Csak vicceltem ám, ezt jelenti a zöld;) De egyébként, ha tényleg Nálad csak terület foglalónak jó, akkor cserenapon szerintem kaphatsz érte olyan dolgot ami értékes lehet számodra. Nagyon jó TP-t adó kitehetők, de ha Neked ennyire nem fontos a haladás se a bahán, se a farmon, akkor cserenapon biztos tudsz érte szerezni valamit, olyasvalakitől akinek viszont nagyon értékes kütyü ez:)

Peszi2, katimami51, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Cserenapon,biztos meglesz.Sokan vagyunk,akik többet is kiváltottunk a játék hevében.Majd keress meg.Még ma keverek egy pár tenyésztést.Jöttek nagyobb ugrások is, csak az utolsó akadályt nem tudták átugrani, de már megszoktam.

katimami51, soresne, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Kész az event! :) Gratula mindenkinek, akinek sikerült már és mindenkinek hajrá, aki még nem! :p
    Húzzatok bele, az ebéd után már csak a pihi legyen ám! :D

stellácska26, Lindus1226, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Tegnap aktiváltam mindkét felhősort :inlove:
    Plusz kitehetőre nem nagyon futja, de a lényeget sikerült összehozni.
    A mostani boom nálam is sokkal jobban adta.

Sok sikert a még küzdőknek, és a hobbiból tovább tenyésztőknek is! :);)

Dyny, Peszi2, katimami51 és 6 más kedveli ezt.
  14. farmrobi

farmrobi Utánpótlás-írogató

Neonfényes ólak felhősor II. mindenem eleme "talán" meg van hozzá,de nen sikerül a tárgyakat ráhelyezni vissza ugrik a játékba. Szeretném ha megnéznétek ID:13578504 Köszönöm :)

15. -East17-

Szia!

Vajon mit jelent az, hogy talán megvan? Ha te magad sem tudod mit csinálsz a farmon, az nem túl biztató. Amúgy pedig nincs meg minden, a kecske hiányzik és a felhőt sem vetted meg, így nem fog működni a 2. felhő.

katimami51 és taga1 kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Az event letudva,a lakat mind leadva. :)

sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
  17. kinglaci67

kinglaci67 Fórum-zöldfülű

Szia!

Köszönöm a választ, de szerintem megvettem mindent... 180 szívecskéért kértem mindent...vagy valamit nagyon benéztem volna?? Ha igen akkor mit? Hiszen megvan a kecske, a nyúl és a csirke is

18. farmrobi

farmrobi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod! :)

19. -East17-

A megadott ID számú farmon semmit sem vettél meg a Neon boltból. Nincs sem felhőd, sem a 3 kitehetőd (kecske, nyúl, csirke).

20. agika48

agika48 Törekvő

Maximálisan egyet értek, ez áprilisi rossz tréfa volt!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.