Netlogon regisztrált farmok gazdáinak (2012.07.19.)

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!


  A közösségi oldalon regisztrált farmok sorsa hamarosan megoldódik.


  A közeli napokban részletes információval leszünk ennek mikéntjéről.  Jó szórakozást kíván
  a Farmerama csapata
   
 2. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdvözlet (Netlogos) Gazdák!  Mint azt már tudjátok, sajnos 2012. július 25-től nem lesz lehetőségetek belépni a Netlogon regisztrált gazdaságotokba. Szerencsére a játék készítői kitaláltak egy megoldást, hogy az eddigi szorgos munkátok ne vesszen kárba. Ehhez nem kell mást tennetek, mint átvezetni a felhasználói fiókotokat a Bigpoint-hoz.
  Figyelem! Erre az átvezetésre csak 2012. július hónapjában (tehát ebben a hónapban) lesz lehetőségetek, így tegyétek meg minél előbb! Július 31-e után az érintett, még át nem vezetett felhasználói fiókok elvesznek.  A műveletet az alábbi lépéseket követve tudjátok elvégezni:

  1. Lépjetek be a Netlogra és válasszátok a "Játékok (Games)" lehetőséget.

  [​IMG]

  2. Válasszatok ki egy Bigpoint játékot (Farmerama). Ekkor megjelenik egy sárga figyelmeztető ablak, ennek eltávolításához kattintsatok valahova a böngészőben.

  [​IMG]

  3. Kaptok egy információs ablakot, ahol létrehozhattok egy új jelszót (tehát megváltoztathatjátok az eddigi jelszavatokat) és bal oldalon látni fogjátok az összes érintett felhasználói fiókot.
  Megjegyzés: Az adatok küldése e-mailben mezőt nem kell kipipálnotok, ennek használatával a bejelentkezési információkat az új jelszóval e-mailben is megkapjátok. A felhasználói nevetek ugyan az lesz, mint amit a bal oldalon is láthattok (a számok).


  [​IMG]

  4. Amint a "Küldés (Send)" gomba kattintotok kaptok egy üzenetet, hogy az átvezetés megtörtént és ezek után be tudtok lépni a fiókotokba a játékhoz tartozó linken keresztül.

  [​IMG]


  További sikeres gazdálkodást és jó szórakozást kíván

  a Farmerama csapata
   
 3. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdvözlet Farmerek!  Sajnos változás történt az átvezetés lehetőségének időpontjában. Mivel a Netlogot 25-én megszüntetik, így a műveleteket legkésőbb 2012. július 24-én el kell végeznetek.

  Kérünk Benneteket, hogy ezt ne halogassátok, amint időtök engedi tegyétek meg ezeket a lépéseket.


  További kellemes fórumozást kíván

  a Farmerama csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.