Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Szia! Khm-khm, sima fa 99,99%-ban? Akkor ez azt jelenti, hogy 3 farmos területen 600 sima fa adna 600 felröpit? :music:

B.Bea1968 kedveli ezt.
  2. zebraful

zebraful Fórumelemző

3 lúdól 1 szöget adott.

B.Bea1968 kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

bahára kitettem pár sima fát 40-et 39 felrötyi :D

Dyny, hóóvirág, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  4. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Ilyen gyorsan hogy ért be? Vagy régebb raktad ki? Kirakok akkor 180 mombinszilvát és 600 cukorjuhart, lássuk, mi lesz... 8)

Dyny, sziszi1965, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

tegnap bár picit ferde így a sztori mert a 40-en túl volt kint xl xxl is kb 10 darabmert nincs belőlük sok szóval úgymond 50-ből 39 de nem rossz akkor sem :D bár a poént nem akartam lelőni kb reggel 8 körül arattam tegnap déltől visszaraktam a fákat

genka53 és B.Bea1968 kedveli ezt.
  6. bonita333

bonita333 Rutinos

Ó! Nagyon köszönöm Kedves Marika :) Azt hiszem a karácsonyi süti hiányzott :) Holnap ki is próbálom :) :) :) Most nagy örömöt szereztél :) :)
    Felröppenőkben gazdag, szép álmokat kívánok mindenkinek :) :)

Dyny, hóóvirág, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, Örülök, hogy segíthettem, - kívánom, hogy legyen szerencséd, jöjjön össze a kellő n.akku. Most arattam, és már a Varázsfa Nublon akkut adott.

Dyny, heureca3, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  8. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Lehet hogy az event növénynek nem véletlenül fényvirág a neve, úgy képzelem hogy a nublon akku fényből is készül így aztán ki tudja talán tényleg jobban fogja adni a felröpit.;) Mindenképpen ültetek belőle próbaképpen!
    Amúgy meg maradok a jól bevált módszernél hosszúérésű növények és titok ólak, narancs, piros ólak az a pár rózsaszín úgyis mindig kint van, xxl-es fák, a bahán meg komfortozok.
    Kár hogy a szerencsén múlik a felhő és a kitehetők megszerzése no mindegy majd olyan lesz mintha lottóznánk hát ez van!:)

Jó éjszakát mindenkinek !!!!

Dyny, Pharmer500#2, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  9. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

2 terület rózsa sima 2x2-es földben 26 akkut adott...RACS-al.

Pug kedveli ezt.
  10. Janata9

Janata9 Junior szaki

némi tapasztalat:
    12 ó körül-alatti ólak nem adtak semmit, még a rózsa holló sem. 17 órás körüli (róka, strucc narancs), 3-ból 2-ket. xx fák szinte 0.
    Másik farmon fél tábla teve és körben sima fák össz. adott 5-v. 6 db-ot.
    Itt: 9 panda 6-ot, 11 teve 2-t, 2 narancs teve 1, 1 piros majom 1, 6 sima majom 1, körben xxl fák 2 db-ot adott.

zelda1956, hóóvirág, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  11. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Ezt nem csinálom semmi jó nyeremény,legalább teknős kacsacsőrű vagy kiwi madár lenne a nyeremények között. De farkas az már 28 db van

Bátyus kedveli ezt.
  12. bonita333

bonita333 Rutinos

Nagyon köszönöm :)
    Felröpikben, TP, BTP, FA, CSP záporban gazdag napot, hetet kívánok mindenkinek :) :)
    Játsszunk, hisz játszani jó :) :) :)

heureca3, Marika312 és brozsa kedveli ezt.
  13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nyitott könyv vagyok előtted, Apjuk! :inlove: Jól látod, ezért nem kértem kontra érveket! xD
    Köszönöm az eddigi visszajelzéseket: a "mert tetszik" érv győzött. :D

Végül én is megvettem, de "bosszúból" a gyengécske bónuszért nem kapott sapkát, így most egy hétig aszalódhat a Bahán a 40 fokban... :music:[​IMG] xD

Utoljára szerkesztett: 10.8.15
    zelda1956, Dyny, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

érdekes, nekem sokkal kevesebbet adott!

heureca3, farmerVT és apuci30 kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

én kicsit félek a nublionoktól...:D

heureca3, sziszi1965 és bonita333 kedveli ezt.
  16. bekheg

bekheg Járnitanuló

Biztos elkerülte a figyelmedet, hogy az M gomb felsorolt nyereményei között a legutolsó egy kivifészek.

hóóvirág és Agnesasszony kedveli ezt.
  17. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok! Én is sokat vajúdtam, megvegyem, ne vegyem meg....! Végül is Ti billentettétek el a döntésképtelenségemet a még is megveszem irányába ! Sajnálom a FA-t, de.... :) Talán ennek a "de"-nek nincs is értelme... :) Egyszerűen döntöttem :) Azért jó olvasni, hogy nem csak én vagyok ilyen vacilálós :)
    Köszönöm Nektek :) :)

Dyny, Kata_rzis, OJani és 5 más kedveli ezt.
  18. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Jó reggelt.1 kérdésem lenne mivel max.250.000 értékben lehet feltölteni a gépezetet,akkor azért 5 L-es csomagot lehet kiváltani vagy 1 feltöltéssel csak 1 csomag?kicsit levagyok maradva bocs az értetlenkedésért csak számomra ez nem tiszta.

19. zebraful

zebraful Fórumelemző

Én is vacillálva vettem meg, ez az én döntésem.!! -.-
    Sapkára már sajnáltam a FA-t, még 108 óra van hátra, hogy aktivizálódjon.
    A nublonok meg nagyon keservesen jönnek.2 db. xxl mamut fa pl. nem adott semmit.
    Áttérek a sima fákra, meglátom mi lesz.

heureca3 és farmerVT kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A teljes feltöltéssel 5x lehet az L-es csomagot kiváltani, vagy arányosan többször a kisebbeket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.