Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

ma reggel én is a vásárlás mellett döntöttem, mert meglepődve láttam, hogy 474 mozipontom lett pár nap alatt, amit persze nem váltottam be, de ha marad ez a napi nézhetőség, akkor 1-2 hónap múlva elmondhatom, hogy ingyen lett az enyém.

heureca3 és bonita333 kedveli ezt.
  2. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Köszönöm a válaszod.Mostmár tudom a helyét a rengeteg 0 perces rózsát hova teszem :D

3. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Kiraktam az összes fáimat a bahára is pajta készlet szaporítás céljából, - a felröpiket nem adja intenzíven - de majd az eventgazból is ültetek.

heureca3 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. bonita333

bonita333 Rutinos

....nem harapnak :) :) :)

heureca3, -gyöngy-581 és achmed1122 kedveli ezt.
  5. janos6750

janos6750 Aktív író

Sziasztok. Jó lenne ha minél többen leírnánk a felreppenővel kapcsolatos tapasztalatainkat- bár tudom nem lehet általánosítani a különböző bónuszok /legenda, felhő, panni stb./- de azért biztosan segítség lenne sok gazdának.;) Egy kissé most :cry: 44 sima hód -fullos legendával- 18 db felröpi, 5 kivi ól 5 kacsacsőr 2 felröpi, bahán 24 panda+ 62 xxl fa 9 felröpi, 7xxl mamamut 2 felröpi-:cry:
    Mit ne mondjak nem vagyok elájulva, főleg hogy a top-ban való maradás érdekében a szupitrágya készletem kissé lemerült- csakúgy mint az akku felhozatal:p- így 0 percezéssel se tudok jelentősebb felröpire szert tenni:p

Pharmer500#2, heureca3, mimike és 2 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Én azért nem veszem meg mert 16 óra alatt lehet beszedni tehát bónuszokkal napi egyszer aratható, olvasható volt, hogy nemsokára jön egy felhő is és majd jön szerintem már hamarosan a party pörgetés is na ez így együtt nagyon sok pénz szelektálni kell.:) Ha napi kétszer lenne aratható nem haboznék mint a sör legalábbis a régi kabaré tréfákban.xD

A szokásos kollekcióra a reggeli nagy aratásra 30-al kevesebb felröpit kaptam (91 db) mint máskor.

Utoljára szerkesztett: 10.8.15
    Dyny, hóóvirág, Dynnye és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A reggeli aratásom elég pocsék eredményt hozott igaz nem raktam ki a pannikat, de annyira nem lett jó, hogy lebontva le sem írom... összesen 30 darabot kaptam a 3 területre... A mamutok később érnek be...

Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Nem tudom, hogy csináltam (valószínű a sok szupertrágyázás a cicásban), de 550 db. akkum van. :D + 40.000 rózsám :D. Tegnap teleraktam mammutfákkal, titok és egyéb ólakkal, xxl fákkal a területeket. Pajtatöltés növénytermesztés nélkül. Csak a bahamán hagytam kint a földeket, meglátjuk, hogy adja a felröpiket. Az írásaitok hatására én is inkább megvettem a Csiguszt, hátha jó lesz valamire.

Dyny, Kata_rzis, OJani és 4 más kedveli ezt.
  9. matkoka64

matkoka64 Utánpótlás-írogató

bocsi, de mi az a 0 prcezés?

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem igazán röpködnek,biztos a kánikula miatt.300-zal lehet neki se fogok,pedig eventfüggő vagyok.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 10.8.15
    Dyny és sziszi1965 kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Egész jól számoltam tegnap, 240 van most, 1-1 terület hagyma és rókagomba érik 11 körül, (addigra pont kitakarítom a medencét;)) éa még másfél nap van kezdésig.

Ez leginkább azoknak megnyutató, akik először fognak nublonizni, vagy nincs extra segítségük( 0 perc, rengeteg sztrágya). Ezek nélkül is lehet csinálni az event végéig 1500 röpit. Ez elég lehet 3x20 különböző váltásra meg még néhányra. Emlékezve a pecázós alatti forró csevegőhangulatra, meg a sok csalódott játékosra, nem hinném, hogy megint annyira rosszul állítanák be az egyszer megnyerhető dolgokat...bízom benne , hogy sokan lesznek elégedettek.
    Kíváncsi vagyok a hagymától mennyit kaszálok...

Dyny, hóóvirág, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

3 terület hagyma 1*1-en 40 felröpit hozott ez elmarad az átlag 60-80 közti átlagtól amit megszoktam :)

Dyny, hóóvirág, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép napot mindenkinek !
    Liliom 201 db 1X1-es kocka 20 db felröpi, ugyanennyi kocka Téli jázminból 12 akku. Bahán Pandakuckó 4 db, Tevekarám 1 db, 30 fa 7 db akkut adott. Pálcikahegyezők és komfortos édesburgonya később érik be.

csopke1, sziszi1965 és apuci30 kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Na ki az a gyagya, aki elfelejtette a karbantartást??xD Hát én :D Most megyek, kikutatom meddig tart, mert az is kiesett, és elmegyek dinnyét szerezni:p Kellemes, kombinálós várakozást!

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Én nem elfelejtettem,észre se vettem.Most igen,de jobb később,mint soha.

17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Még senkit nem ettek meg xD

Szép napot neked és mindenkinek!

Tegnap 67 db akkum volt :oops: éjszakára hagymát és rózsát ültettem 1x1-en a főfarmra és a pocsolyához :) tölgyesnél ólak, széleken fák, a Bahára is fákat és ólakat raktam és 97 akkuval lettem gazdagabb :D a hagyma több felröpit adott mint a rózsa

Dyny, hóóvirág, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nem vagy egyedül de nem baj minusz 1 aratás :D

19. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem sosem volt eddig gondom a felröpikkel,de most úgy tűnik meggyűlik a bajom az akkukkal.Tegnap reggel a főfarmon árpát arattam,itt csak földek vannak kemény 3 db reppent.Pislogtam,mondom még álmos vagyok,irány a pajta,ez sajna csak ennyi.Délután ebben a melegben még felhőt is izzitottam, 0 perc hagyma,talán 60 %-ban adta a máskori 100 helyett.Bármivel próbálkozom,nagyon gyatra az eredmény.Remélem később jobban fog jönni,mert ez semmire sem elég.

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, ha megkérlek, küldenél nekem egy baglyot ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.