Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én most lépek. 396 akkuval várom a kezdést, fél4 körül egyszerre aratok zöldteát és tököt. Itt fogom figyelni, hogy indulás után változik-e a röpik száma, vagy be kell szednem a szép ólaimat és terményesek mennek ki...

2. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

sziasztok.Jenen pillanatban 492db aksim van még estig termelgetek lesz amennyi lesz azt beadom.Holnap reggel irány a Balaton(igaz most csak 2 napra) úgyhogy komfort valami ami addig szép lassan beérik.péntektől meg meglátom mire marad időm a feladatból,viszont nagy segítség nekem,hogy nem kötelező növényt termelni :D

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én csak a felével de így is oda vagyok meg vissza :D meg nézzük árpi bácsi mennyivel lep meg 2 után :D

Dyny, kisszakács75 és kukac42 kedveli ezt.
  4. -susy22-

-susy22- Utánpótlás-írogató

Köszi, most már minden világos és termésekre gondoltam csak elírás volt :) Akkor én sztem ki is hagyom az event növényt. Semmi kedvem a kánikulában kapálni :D

-gyöngy-581 és Dalmacska20 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A tartályba az alábbi dolgok szállíthatóak be:

A "Csak most" kategóriába az eventnövény, az "Egyéb" kategóriába a Nublonit por és Nublonit kristály tartozik. A többi kategória egyértelmű.
    Most sem értelek apuci kristály tisztán, de áthoztam, hátha valaki más is megkeveredne még jobban.

Dyny, hóóvirág, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sztem azért, mert igen jó tpt ad ha vetsz, beszámítani 40ér számítják, de ha jól néztem 120 tpt ad a farmon, a kicsiknek igen jól jön.

Evita-55 kedveli ezt.
  7. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Nem tudom tényleg mi értelme az eventnövénynek, mert nagyon alacsony a 40 csp és hosszu az érési ideje, még a kis szintüeknek sincs értelme hogy termeljék legfeljebb este teszik be ha nincs ilyen hosszu érésü növényük, ráadásul ha éjszaka nem aratunk akkor napi kétszer lehet ültetni vizzel és trágyával. Akkor már inkább az állatok, fák és egyéb növények, jobban adják a felröpit.o_O

8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

5 csp-vel kevesebbet ad mint az azonos érésű spárga de több tp-t és pajtakímélő megoldás na meg akinek ideje nincs meg pajtája üres annak jó
    a felröppenőket néztem 2000 avokádó meg az 1000 gránátalma nem fog elfogyni ha ez ilyen gyéren marad és akkor 6000 6000 hagyma meg spárgáról nem beszélek :D
    nálam 3* minimum de ha éjjel felkelek vagy úgy fekszek 4*

Dyny és hóóvirág kedveli ezt.
  9. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Lévén, hogy elneveztem magam "taktikátlannak", fák vannak kint, ólak, és nyuszi, meg kecske, a kecskéket már visszaküldtem a pajtába, és a ludakat tettem friss levegőre. Merthogy lecsökkent a számuk, és még nem pótoltam, a piacon pedig elég magasnak tartottam az értéküket, így termelgetem magamnak. Szóval, semmi Panni, semmi kupa, semmi komfort, semmi 0 percezés, semmi hosszú xD

6, igen, pontosan 6 darab akkum volt kezdésnél, most 273 darab van. Örülnöm kéne, vagy megint azt érezni, hogy ejnye, ejnye, már megint nem tettél meg mindent a siker érdekében? xDxD
    Bár, ahogy olvasom, a BP behúzta a féket, szóval, úgy döntöttem, örülgetek xD

-kaktuszable-, Dyny, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
  10. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    A farm szélin fák, a földeken normál földben szegfű (ez adja nekem a legtöbbet, 44/35 a minimum), a szigeten szintén
    fák a szélen és komforton pedig paprika (egyenlőre ez a legnagyobb,ami ki van váltva). Kíváncsi leszek a kezdésre.
    Valószínűleg az lesz, hogy megvárom a tapasztalatokat az eventnövénnyel kapcsolatban, ha kell váltok, ha nem akkor
    marad ez a felállás. Ha jól emlékszem két kör szegfű adott 150 felröppenőt, ami szerintem nem rossz. Kisebb érésidejű
    növényekkel most nem próbálkozom, mert egyrészt most hagytam abba a pajtatöltögetést, másrészt a munkáskuponok
    később egy event kezdeténél, míg nem szerzem megy a feladat által adott munkásokat, nagyon jól fognak szerintem jönni.
    Kb. fél óra múlva eventkezdénél jövök az eredménnyel (szerintem sokkal több felröppenőt fog adni, ha az event elkezdődik.)

kisszakács75 kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nem ez a BP-nél az édes mézesmadzag volt adok valamit de nem annyit hogy királynak érezd magad :D mondjuk az nem lehetsz mert az én vagyok :D csak a koronám hiányzik :D

Erzsike5110 és hóóvirág kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Igencsak kétségbeesnék magamon, ha királynak érezném magam valamely pillanattól xDxD A királynő vagy -né az más tészta xD
    Szóval: meghagyom Számodra ezt a titulust, nem én leszek, aki ettől meg akar fosztani, vagy egyéb cselszövést tervezget :p
    Csakhogy minden vágyad teljesüljön:
    Megfelelő? ;)
    Mondom én, hogy a BP keze van megint a dologban, ez most nem én voltam xD

csio70, -kaktuszable-, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Akkor te vitted el :D Pedig megtettelek volna királynének :D de erről lemaradtál :D

Dyny és hóóvirág kedveli ezt.
  14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Most hoztam xDxD Vadiúj :inlove: Hogy hol hagytad el, azt Neked illene tudnod :p
    Épp most biztosítottalak arról, hogy nem vágyom a posztodra, mégis megvádolsz? xD
    Ahhh....értem :cry:
    De mingyááá jön Nublonok Királya Értem xDxD

Dyny, kisszakács75 és apuci30 kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

figyeld majd mekkora király leszek amikor bő 15 perc múlva jelentkezek a tegnap felvázolt ajándékokkal :D de első a gyerek farmja :D

hóóvirág kedveli ezt.
  16. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Még egy kis tapasztalat a közepes érésű növényekkel: paradicsom adott 2 db-t, a menta 9-t és a Bahán az édesburgonya 5-t. No comment. MIndjárt kezdünk, meglátjuk mi történik utána.
    Sok sikert mindenkinek!

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ez aranyos volt :p
    A gyerek is szokott farmozni, jelen esetben nublonozni?

iboly54 és apuci30 kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ja a cicásnál is én termeltem pörgettem a malomba ő meg a véremet szívta mikor mennyit simizhet :D 9 éves kisördög mint az apja :D

Lillapilla73, -kaktuszable-, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Sajnos az XXL-es fák nem igazán ontják a felröpiket, nekem legalábbis ez a tapasztalatom, az érési időtől függően változik, minnél hosszabb az érési idő, annál többet ad:music: persze van amikor ez is cáfolható:) volt amikor a mamutoknak is fele adta csak. Nekem a 0perces az, ami biztosan adja, de ott is csak a komfortos:)

20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Avagy- kiskirályfi ;)
    Látom, Ő már most, 9 évesen sem taktikátlan, Apja dolgozik, Ő átveszi a nyereményeket xD8)
    Kérd meg, vonzza be Neked a felhőt és a kitehetőket, nehogy káromkodásba fulladjon a lenyűgöző Lánchidunk xD;)

Dyny, iboly54 és apuci30 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.