Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. busand

busand Junior szaki

végre egy jól beállított játék, egyből meglett a felhősor és a rávalók, most már nyugodtan vagyok és élvezem a sok klassz ajándékot :)

2. Adrienn902

Adrienn902 Járnitanuló

sziasztok, nekem eddig megvan 1 felröpi az L-ből + az M-ből a felhő de egyéb nyeremények is jók

hóóvirág and Dalmacska20 like this.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nem rossz ez, gyerekek!
    1. S váltás: Űrteki!
    Bíztam azért a matricában, de 5000 csp jött, így S részemről kész!
    1. M váltás: 10000Btp. itt abba is hagytam, rádobtam az összes akkut az L gombra,
    10 váltásra volt elég:
    2!!!! Tapsi szomszéd, 1 illatszertár, 1x24 óra melós, 1 matróztea, 2x50000tp, 2x45000csp, 1x25000btp.
    Folyt. köv. aratás után :D

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a főteret és az eventórát.

5. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Felhősor aktiválva. Teljes tartályt töltöttem. A harmadik S-re adta a kitehetőt, az 5-ik M-re a felhőt és a hatodikra a kitehetőt és az első L-re a harmadik kitehetőt. Folytatom :D:inlove:

6. borbelyandi

borbelyandi Járnitanuló

Sziasztok!
    A felhő aktiválva 325 ezer termékből jött össze. Azt hiszem irtó mázlim van.:):D:DxD

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

2 kitehető pipa amúgy tökleki jött csp tp :D

zelda1956 and hóóvirág like this.
  8. Hamu-Pite

Hamu-Pite Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ahogy nézem itt ismét a szerencsén múlik, no meg a felröppenők számán :(
    258 Nublonnal kezdtem és eddig csak az S-ben végeztem az Űrrobottal és a matricával, az M-ben nem adta meg a felhőre a cuccot, de majdnem az összes Nublonom benyelte.
    Kipróbáltam az egyik itteni javaslatot a rózsákkal, majd másfél óra múlva kiderül mennyi felreppenőt kapok ;)

zelda1956 likes this.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

én is aktiváltam a felhőt :)
    Nagyon gyorsan megkaptam az összes rávalót.
    Mindenkinek hatalmas ajándékokat kívánok :)

10. paprika011

paprika011 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Első körre szerintem jó! 5xL-es adott egy szupiszomszit, léptem a bahán, és megvan az első kitehető.

11. theresia26

theresia26 Aktív író

Nekem is megvan a felhősor és a kitehetők, ill. az eventmatrica is meglett. Már csak 1 illatszertárért fogok bedobálni és részemről ennyi. Elkezdtem termelni megszokásból az eventgazt, de azt hiszem abba is hagyom. Van elegendő rózsa, amit bedobálhatok.
    Gratula akinek már megvan a felhősor és a kitehetők. A többieknek kitartás a további játékhoz.

12. veresi-remete

veresi-remete Utánpótlás-írogató

Szép napot, szerencsés eventezést!

Két tartályból teljes felhősor! Mindenkinek hasonló jókat kívánok!

13. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! felhő és 2 kitehető már meg van, már csak a harmadik és a tapsi a hiányom.....

14. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szerintem elég hamar meglehet szerezni a felhőt és a kitehetőket-felhő aktiválva! Kaptam /600 akku/ 4 tapsi szomszédot 1 illatszertár 2 kökény és még rengeteg tp -t csp-t!! Szuper!!:D

15. newseeka

newseeka Járnitanuló

A növényt igazából kell vmihez termeszteni, ha már megvan a felhő az összes kitehetővel?;)

16. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok!
    Kész az event, felhősor aktiválva :D:inlove::p. Gratulálok akinek szintén ilyen gyorsan sikerült, a többieknek sok szerencsét! :)

17. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

úgy látom sokan aktiváltuk már a felhőt. Indítottam M-el, 5-11-re megadta a felhhőt kitehetőt, L-nél 5-re, és S-nél elsőre.
    Innen már lehet szórakozni.

times84 and Dalmacska20 like this.
  18. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

kéttartály felhö aktiválva sok szerencsét mindenkinek)

csio70 and mamszi5107 like this.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Nem szükséges.:) A Te döntésed.

times84, newseeka and -vadocka70- like this.
  20. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Nagyon jó ez az event.Részemről felhő kész,most már csak várom a jó kis ajándékokat!Mindenkinek sok sikert hozzá!

Thread Status:
Not open for further replies.