Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bodocszs

bodocszs Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Event kész, felhősor lezárva, és még illatszertárat is kaptam.

times84, csio70 and Dalmacska20 like this.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Felhő aktiválva.
    kb. 600 felrepiből. A felhőt a 6.-ra adta meg, a középső kitehetőt a 12.-re, a kicsi kitehetőt a 3.-ra, a legnagyobbat a 7.-re. összesen: 21 db-ot pörgettem. Adott még 2 hársfát is, na meg a matricát:)

3. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Kész van az M-es is.
    5-ből lett:
    -Hologramgolf*
    -Felhősor*
    -20.000 CSP
    -30.000 TP
    -Cukkinis-almatorta

4. ervinke78

ervinke78 Fórum-zöldfülű

7 gépinditásból felhősor meg rávalók plusz 1 hárs és illatszertár és egy nyuszipajtás.
    Mindenkinek hasonlókat

5. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Azt kérdezem, hogyan lehet ólat beadni?

6. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Szuper gyors event volt :) Felhő aktív, matrica is virít.

7. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nekem is kész a felhő, 3x töltöttem fel a tartályt. Az elsőből meglett az S-M kitehetői-felhősor, és 2 feltöltés kellett az L-esre. A többi nyereménnyel eddig nem foglalkoztam, ez volt a fő cél.

8. ervinke78

ervinke78 Fórum-zöldfülű

sehogy

9. Hrubigazdasszony

Hrubigazdasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam 19 indításból lett meg a felhő és a rávalók. Szerintem nem rossz!

10. -kowalsky-

-kowalsky- Utánpótlás-írogató

Hello Mindenkinek!
    Én L-essel inditottam, hetedikre adta meg a kitehetőt. Előtte BTP, R-A csatni, TP, Party pörgetés, TP, CsP. Gondoltam jöhetnek az S-esek, hátha megadja ott is a kitehetőt, de 4 inditásból 3 Tp és egy kökénybokor.:sleepy:

csio70 likes this.
  11. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Húúúú látom nagyon ügyik vagytok, gratula mindenkinek a nyereményekhez.
    Az én első köröm ajándékai : az M-be dobáltam be - 1 kivifészek, 2 kowhaifa, 3x30000 TP, 1x 20000 CSp, 1hologramgolf, 2x12 órás kupon, 1 mangós-narancsos turmix. A felhősor nem jött, majd leközelebb, mert elfogytak a felröpik.

12. -bóbita67-

-bóbita67- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!! 10 perc és megvan a felhősor a kitehetők és már működik !!!!!:inlove::)

13. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Dyny and csopke1 like this.
  14. pyra1982

pyra1982 Járnitanuló

400 akkum volt és megvan a felhősor, és két kitehető, sajnos az L gombos kitehető hiányzik, de most már csak ezt próbálom majd. Jó. Mondjuk párszor 30 szupertáp jól jönne még párszor.

15. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

2250 akkum volt kb. meg mondom őszintén nem figyeltem :D
    Az eredmény:
    S: 4 X 12.000 tp, 3X parti pörgetés, 2 ananászos süti, 10 KKT és persze a végén Űrteknős mivel meg volt a kitehető mentem is tovább:)
    M: 30.000 tp, 20.000 csp, 2 db töklekvár, 2 db kowhai, 1db kivifészek, és Hologramgolf + a felhő is elég gyorsan meglettek :)
    L: 13 X 50.000 tp, 3 X 45.000 csp, 6 X 25.000 tp, 2 X 2 RACS, 3 X 3 parti, 8 X 24 órás kupon, 7 db Tapsi füles, 4 X 30 szuper táp,
    3 db zöld matróztea, 1 db hársfa, 5 X 3 töklekvár + a kitehető elég gyorsan meg lett.
    Számomra az eredmény teljesen ki elégitől főleg a szuper szomiknak örültem.
    Mindenkinek sok sikert kívánok az eventhez ;)

16. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Az igen!

Esetleg aki nem akar áldozni a pajtakészletéből, mint én! :D

Dyny likes this.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Gratu!Én kifogytam,és 1 kitehető hiányzik.De van nyuszim!

18. OJani

OJani Kivételes tehetség

Megvan a felhősor meg az összes rávaló. Már csak az Illatszertár kell nekem és részemről készen is volnék ezzel az eventtel.
    Remélem mindenkinek sikerül megszereznie amit akar.

csio70, hóóvirág and Dyny like this.
  19. Kincső52

Kincső52 Haladó

Sziasztok!
    Én még sohasem voltam ilyen szerencsés, mint most! Háromszor töltöttem tele a tartályt, és megkaptam mind a 3 kitehető és a felhőt is, meg egy Tapsi Fülest, 90 000 BTP-t, sok TP-t, CSP-t, töklekvárt, 4 parti pörgetést, 30 szupertápot, egy zöld matrózteát, 2 hársfát, 1 kowhai fát, és még hol van a vége!
    Kívánom, hogy mindenkinek ilyen gyorsan sikerüljön megszerezni a felhőt a rávalókkal együtt, illetve kívánok sok-sok ilyen szép ajándékot!

20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nekem nix nyuszikám :cry::cry::cry::cry:de majd jönnek sorban :DxDxDxDxD

Thread Status:
Not open for further replies.