Nublon csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Aug 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vblanka28

vblanka28 Haladó

a 300 akku 1 szuperszomszédra, egy illatszertárra és egy űrteknősre volt elegendő :( :(

csio70 and alpha58 like this.
  2. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Biztos lehetsz, hogy megkapod. Egy szerveren vagyunk és nekem már sikerült a felhőt beüzemelnem. Kitartást, ne add fel. Szorítok neked.

Amúgy nagyon viszket a tenyerem, hogy beizzítsam a nulla perce hagymát. Nincs türelmem kivárni, hogy beérjenek a gazok. Szeretném már folytatni a nublonyokkal cserekereskedelmet :)

Last edited: Aug 11, 2015
  3. Zoltano527

Zoltano527 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy teljes feltöltéssel és kb. 10 perc alatt nekem is megadta a felhősort, valamennyi kitehetőt és a matricát is! :) Ez most tényleg egy ajándék event a TOP után! Köszönet a készítőknek! Sikeres nublonozást mindenkinek! :)

4. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

No elszórtam az összes, kb 2300 akkumat. Nem jegyzeteltem, ami biztosan lett: 4 nyusziszomszéd, 1x 30sz.táp, zöld matróztea, 2 hársfa, 1 kowhai, 1 mangós-narancsos turmix, 2 csatni, illatszertár, matrica, parti pörik, több 24 órás kupon, sok tp, btp, csp. Jó játék volt!

5. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nem volt bekapcsolva az ajándék felugró ablak, hol tudom megnézni ,hogy mit kaptam a Tapsiktól?

6. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Hm, megvan 2 kitehetőm és a felhőm:D Eddig tetszik:) Külön köszönet a BP-nek, hogy engedtek némi elő-felröpi gyűjtést:) És az eventnövény is nagyon szép:)

Megvan a harmadik is, fullos a felhőm:inlove::inlove::inlove::inlove: Hát, ezt el sem hiszem:)

Sok sikert mindenkinek:) Ha a szerencsével való viszonyomat nézem, ha nekem sikerült, akkor tuti másnak is:D

Last edited: Aug 11, 2015
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Hát én most nagyon boldog vagyok, mert ilyen még eddig nálam nem volt. Az összes kitehető+felhő meglett, és talán 3szor töltöttem fel a tartályt!! :) Viszont elfogytak a felröpik, és sajna a szuptrágyám is lefogyott elég rendesen, de még megy a felhő. Szerintetek lesz majd szupitrágya akció? Mondjuk most már mindegy, mert elindítottam, de 4 nap múlva jól jönne. Mindenkinek ilyen szerencsés sorozatot kívánok, mint ami nekem összejött. Sok-sok felröpit, és hajrá!

9. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

és meg is kaptál mindent ? A szupertápnál vettem észre, hogy a 2x30-ból egy se érkezett meg, így a többi ajándék se biztos, hogy mind nálam van, amit nyertem.

10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gratulálok azoknak, akik sikeresen vették az akadályt!
    Az egyik nagy farmomon 13 beadásból kész a felhősor mindenestül, míg a másikon egy árva felhőre való sem lett. No, majd a következő nekifutásból!
    Jó játék! Jó játékot Nektek továbbra is! :)

11. Laboviti

12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

.imre71., Marika312 and -gyöngy-581 like this.
  13. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Na akkor én is azok táborát gyarapítom, akiknek sikerült a felhőt, az összes kitehetőt és a szomszédot megszerezni
    Még gondolkozom, hogy beadjam e még a maradék 500 akkumat :)

14. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Hát a fene tudja, én nem tartok mindent számon. A fákat megkaptam, szintet léptem mindkét helyen... Ha most nincsenek is még meg, gondolom megjönnek később a cuccok.

hóóvirág, Dyny and kisszakács75 like this.
  15. gézengúz2011

gézengúz2011 Utánpótlás-írogató

sziasztok! Mondja már meg valaki,minek az eventnövény,ha bármit be lehet adni. Köszönöm,ha válaszolna valaki !

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Izgatottan vártam a Nublonokat, még nem találkoztam velük. Szerencsém volt, a második feltöltés utáni ajándékokban megérkezett minden. Ehhez kellett 500 N.Akku és 2X-i feltöltés (250ezresek), de még maradt belőle -- Ja igen, és Tapsi is megérkezett.
    Ime:
    http://kepfeltoltes.hu/150811/nublon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Mindenkinek sikeres nublonozást kívánok !

17. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép napot Mindenkinek! Szeretném kérdezni,hogy event növény szükséges vagy se??Köszönöm...üdv Mindenkinek.

18. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Aki még alacsonyabb szinten van, azok is versenybe tudjanak szállni a nyereményekért

gézengúz2011 and -vadocka70- like this.
  19. Laboviti

20. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Látom nagyon ügyik vagytok, gratula mindenkinek. ;)
    nekem sajna elfogytak a felröpennők, de most kipróbálom a nemesített rózsát.;)
    Nekem is megvan a felhősor és 2 kitehető, kaptam még tp-t és csp-t.

Thread Status:
Not open for further replies.