Nublon csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 7.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem kaptam a felhőn és kitehetőkön kívül semmi használhatót... de már 10 töklekvárt és 2 ananászos sütit.:D
    Azért 2 party pörgetés is jött, míg nem esküvői kitűzőt pörgetek vele, addig annak örülök.
    Én is úgy gondoltam, hogy 0 percezni fogok. 2 óra múlva leszedem az ólakat, akkor aktiválhatnám a felhőt is, de nem jött semmi olyan, amiért érdemes lenne szupertrágyát pazaroljak.
    Marad az Oktoberfestre a szupertrágya, hátha az a felhő kihagyhatatlan lesz.

kekmaci75, alpha58, boldika88 és 6 más kedveli ezt.
  2. alma8080

alma8080 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A nublon akukat hova kell beadni, sehol sem találom csak a növények fák stb. egyébbe az event növényt kéri. Köszönöm jó játékot mindenkinek

3. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok! Végeztem, megvan minden 329 akkuból, alább némi statisztika... 35-ös kitehető elsőre!!!, felhősor utoljára. :wuerg:
    Külön köszi happycarrot gazdának az uccsó ajcsi aksit, ami miatt lett 25, s így lett meg a felhősor! Ajándékok: 25 szupitrágya, 2x2 pörgetés, többi csp,tp,btp, se kupon, se termék, se titokcucc. :wuerg:

351 L -> farmtranszform
    956 S -> matrica
    15512 S -> urteknos
    3053 M -> hologramgolf
    3291 M -> felhősor

csio70, Pharmer500#2, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  4. babcsíra

babcsíra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az első adag bedobálva, az így szerzett nyeremények (összesen). 1db kökény, 10 KKTT, 128 ezer TP, 36 ezer CSP, 2 db csatni,
    3 db tökleki, 1db 12 órás farmkupon, és a lényeg: mind a három kitehető!! :D:D.
    Ilyen még nem volt. Már csak a felhő kell és nagyon elégedett leszek a nublonokkal;)

csio70, _Cygnus_, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Első nekifutásra ezek jöttek nekem:
    L=50000 tp
    2x Tapsi Füles
    1x Illatszertár
    1x Farmtranszform
    3x Tökleki
    1x24 óráskupon

M= 30000 tp
    1x12 órás kupon
    1x10000 baha tp.
    1x felhősor
    1x Holgramgolf

nos ezek vannak. Még várnom kell 1 órát,hogy tudjak O percezni! :) de kibírom..:))))

csio70, alpha58, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot jó gazdálkodást! Mindenkinek kellemes szórakozást kívánok az eventhez. Én is a szerencsések táborához csatlakoztam mert nekem is megvan a felhősor és már aktív. Sikerült az illatszergyár is és az elengedhetetlen matrica is. Nagyon örülök és innentől kezdve egy csodálatos jutalom játék az egész event telis-tele remek ajándékokkal. További szép napot minden gazdának.

csio70, dörikati, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  7. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nóci , ne legyél már elkeseredve . Hol van még a vége :) Szerintem nagyon felesleges szupertrágyát beáldozni , mert előbb vagy utóbb úgyis meglesz .

alpha58, hóóvirág, Bátyus és 2 más kedveli ezt.
  8. mókus32

mókus32 Utánpótlás-írogató

csak most jutottam ide....most kezdtem el..... de semmit nem enged bedobálni. ez miért lehet?

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nóci ! Gratulálok, a felhő és kitehetők megvannak. Innentől már bármit ad, az ajándéknak fogható fel. Én biztos nem fogok 0percezni, mert a "kihagyhatatlan, vissza nem térő ajándékot" már megkaptam. Amennyi jön aratásokból, azt még beforgatom.

alpha58, hóóvirág, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

11. ropoly

ropoly Járnitanuló

L tizennegyedikre sem adta meg a kitehetőt. S és M próbálkozásom még nem volt. Ez így necces lesz. Nem hiszem, hogy meglesz a felhő a kitehetőkkel. Alighanem most a szerv nem jó felére kerültem.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  12. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!
    Már a Paszuly és az M és L kitehető is meg lett. Viszont az Event növénynek van valami szerepe? Nem látom hova kell?

alpha58 és .barbi1. kedveli ezt.
  13. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Nagyon jól adja a felröppenőt. Ezen kívül másra nem kell

alpha58 kedveli ezt.
  14. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Köszi!

15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ropoly !
    Ne csüggedj, meg fogja adni ! Javaslom - nálam bevált - hogy néha lépj át az S-be, és M-be, egy-egy kattintásra, és úgy vissza. Próbát megér.

alpha58 kedveli ezt.
  16. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Nyugi!
    Még csak ma kezdődött az event! :)

17. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Srácok! A matrica az mire jó? Kell az nekem? Felhősor és minden kitehető megvan.

_Cygnus_ és Marika312 kedveli ezt.
  18. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szia! Pajádat tudod vele kímélni :)
    Szia! Egyszer 5 év múlva, nagy hasznát veszed, ha egy eventre már nem emlékszel, csak dísz. xD

alpha58, boldika88, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A matrica (csak dekoráció, a gyűjtőalbumba kerül).

20. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Ugye jól értem hogy az event nővényt nem is kell űltetni mert anélkűl is teljesíthető?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.